- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Jó ember lehet(ett)
Egyébként én is figyelgetem már rég a topicot, (nem csak ezt a gt-st), és gondoltam itt az ideje egy kis ellenvéleménynek. Nem csak azért, hogy legyen (bár ha mindenki egyet ért valamivel, az a topic hamar süllyesztőbe kerül) hanem mert nekem (nekünk) télleg ez volt a tapasztalatunk. -
A TAHÓ
csendes tag
Oksa...szerintem sem.
Mindössze azt had jegyezzem meg, hogy olvastam egy csomó értelmes hozzászólásod, más topicokban és nem értettem miért nem érted azt amiről én beszélek.Csak azért forszíroztam a Veled való vitát, hogy igenis értsük már meg, hogy én nem embert bántottam meg, hanem egy nyavajás műnyag és aluminiumból készült ipari termékről beszéltem.
Még valami: én nem vagyok ez a fülét-farkát behúzó fajta emberke, és nem riaszt vissza ha többeknek más a véleménye. Viszont soha nem fogok sértegetni senkit sem.
Úgyhogy békejobb neked is divot....ha elfogadod, ha nem. -
-
A TAHÓ
csendes tag
Értem!!!
Tehát a következmény az, hogy személyeskedünk.
Most télleg nem érted miről van szó, vagy nem akarod megérteni?
Úgy vettem észre anaqer már túltette magát a dolgon és tisztáztuk a kettőnk vitáját, és mind Ő mind én, értjük mit is mondott a másik, de lehet Te jobban tudod mire gondolt Ő, mint saját maga.
Mint mondottam, nem érdekelt ki mit tesztelt,(míg nem írtam ebbe a topicba, de mingyá pótolom) én a saját tapasztalataim mondtam el ( kicsit késve). Ne forszírozd ezt a prohardver tesztet, mert nem a prohardverrel van bajom, és nem hoztam semmilyen formában összefüggésbe semmilyen reklámmal.(ezt többszőr nem kívánom artikulálni, vagy most megérted vagy nem)
Az, hogy Te milyen fikciókat állítottál össze magadban, nem rám tartozik. -
A TAHÓ
csendes tag
A névre most nem térnék ki, mondjuk csak annyiban, hogy ismerek olyan embert akinek Fütyi Géza a tisztességes neve. Erre odamész és azt mondod neki, hogy szevasz te fasz?
Talán mostmár kezded kapisgálni miért is választottam ezt a nevet.
Tudod, így elég könnyű kiszűrni azokat az emberkéket akik mindenféle gondolat nélkül ( megragadva a ki nem hagyható lehetőséget) megpróbálnak belerúgni az emberbe, mindössze a neve miatt. Acélos jellemre vall
A másik dologról pedig: hogy ki tesztelt mit, mikor és hogyan?...fogalmam sincs.
Én azt írtam amit a boltban tapasztaltunk PONT.
Ezért a Te következtetésed pusztán fikció.
Azt el kell mondanom, hogy szerintem van valami hátszele valahol a glasáltek termékeknek ( ezt a honlap is alátámaszja.....ez piaci törvényszerűség), de egy szóval sem állítottam, hogy a prohardvernek köze lenne hozzá, és kérlek ne adj olyat a számba, amit nem mondtam.
Én azért járok (jártam) a prohardver oldalra mert információt lehet (lehetett) cserélni, és még véletlenül sem akarom kritikával illetni ezt az oldalt (max pozitívval). Úgyhogy kérlek ne szítsd ellenem a többi fórumozót, mert nem az oldallal van bajom. -
A TAHÓ
csendes tag
Én értelek.
Éppen ezért nem értem miért bizonygatod folyton, az igazam.
Olvasd el anaqer #33-as hozzászólását. Innentől nincs miről beszélni.
Lehet csűrni, csavarni, meghogy fikázás, meg itt ez a divat, stb.....
Még egyszer leírom....csak Neked!!....én egy termékről beszéltem, nem Rólad nem Róla, sem másról. Nem érthető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest