Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorpapa
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Ha elégedett vagy a 2510-es coolerrel, akkor felesleges cserélni. Bár az új széria jobban hűt, de neked a hőmérsékleti adataid szerint nincs szükséged erősebb hűtésre. Ha a zajszinten akarsz faragni, akkor meg felesleges egy teljesen új cooler vásárlása 5-6 rugóért, jobban megéri, ha veszel egy 400-500 HUF-os Coolink potmétert, és azzal szabályozod a ventit. Persze értelemszerűen a hő is nőni fog egy kicsit.
Hogy mennyire halk az új sorozat? Tudod, ez nagyon relatív, szerintem kellően csendes a sima 2520 és a SBIII is, utóbbi ventilátora hamarosan különálló egységként is megvásárolható lesz (Bővebben: link), ami szerintem kegyetlenül csendes. Amikor ezeket a cuccokat teszteltem, a vinyónak volt egyedül zavaró hangja. Érzésem szerint a 2520 halkabb a 2510-nél, az új ventilátor-kialakítás is ezt segíti elő. Egy jobb boltban vásárlás előtt meghallgathatod a cuccot, és akkor te is tudsz dönteni.
Teszt itt nem várható, legalábbis nem tőlem, amint látod, már nem vagyok HÁZIGAZDA...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő