- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Akkor egy személyes tapasztalat:
SB1 & 1,1GHz Athlon: 55-60 között lakáshőmérséklettől függően.
Őszintén szólva nem voltam elégedett vele, de anyámék gépébe jó volt
GT Igloo 2450 light & 1700+: stabilan 40 fok alatt, halk (királyság)
SB3 & 2500+Barton: Üresjárat:44 fok, terhelve 45-55 fok
Lehetne jobb is, de....a borda ormótlansága és az alaplap hülye tervezése miatt egy kondi útban van, így a bordát 180 fokkal elfordítva kellett feltennem, ami az aszimmetrikus bordakiképzés miatt igen hátrányos és féltem is tőle, de megy.
Néhány észrevétel:
Az SB3 borda ugyanaz mint a 2450 !!!!
A különbség csak az, hogy az SB3 réznek tűnik és nem alunak, mint a 2450 és a talp is polírozott, míg a 2450-é nem.
A 2450 esetében furcsállottam, hogy a 8 cm ventillátort csak egyik oldalon fogatták be és a másik oldalon a lamellák közé ékelődik a csavar, mert a venti kisebb mint a borda, így a csavarhely kb. 1 cm-el arrébb van
Persze mindez rögtön értelmet nyert bennem amikor megláttam az SB3 tetején éktelenkedő 9cm-es ventillátort ami tökéletesen illeszkedik
A TAHÓ kollégának meg üzenem, hogy az, hogy 10 hűtőből 4-et visszahoztak:
- lehet, hogy kifogott egy ''hülye'' vevő sorozatot, mert nagy az isten állatkertje ugyebár....
- Lehet, hogy a srácok mindegyike széthajtotta a gépét és ahhoz a silent breeze tényleg kevés, mert azt szerintem nem húzásra tervezték hanem csendességre.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged