Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andorpapa

őstag

válasz Calogero #150 üzenetére

Ha elégedett vagy a 2510-es coolerrel, akkor felesleges cserélni. Bár az új széria jobban hűt, de neked a hőmérsékleti adataid szerint nincs szükséged erősebb hűtésre. Ha a zajszinten akarsz faragni, akkor meg felesleges egy teljesen új cooler vásárlása 5-6 rugóért, jobban megéri, ha veszel egy 400-500 HUF-os Coolink potmétert, és azzal szabályozod a ventit. Persze értelemszerűen a hő is nőni fog egy kicsit.

Hogy mennyire halk az új sorozat? Tudod, ez nagyon relatív, szerintem kellően csendes a sima 2520 és a SBIII is, utóbbi ventilátora hamarosan különálló egységként is megvásárolható lesz (Bővebben: link), ami szerintem kegyetlenül csendes. Amikor ezeket a cuccokat teszteltem, a vinyónak volt egyedül zavaró hangja. Érzésem szerint a 2520 halkabb a 2510-nél, az új ventilátor-kialakítás is ezt segíti elő. Egy jobb boltban vásárlás előtt meghallgathatod a cuccot, és akkor te is tudsz dönteni.

Teszt itt nem várható, legalábbis nem tőlem, amint látod, már nem vagyok HÁZIGAZDA...

Új hozzászólás Aktív témák