Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• guminyúl

tag

válasz A TAHÓ #108 üzenetére

No, 54 fok fölé nem tudom tornázni, pedig már az összes ablakot becsuktam :) Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már :P ), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban :)

Lehet, hogy szerencsém volt, az Abit-ot is szidják páran, nekem az is jó (NF7-S), az AMD-k is jól működnek a kezem alatt, a RAM-Bo ramok is bírják (266@288, 2-2-2-5) áááááááááá, annyira jó vagyok, igen.

A procihőmérsékletet meg úgy mérem, hogy egy higanyos hőmérőt tok és a proci közé szorítok :U Ez nem jó? Nem elég pontos? Most mi van?

• guminyúl

tag

válasz A TAHÓ #101 üzenetére

No, 2370 MHz volt most a CPU-m órajele (215*11), hőmérséklet 32 fok, alaplap 14 fok, SilentBreezeII a CPU-n :) Az XP bootol, AIDA memóriateszt lefut, de a Prime95 és az XP kilépésnél lefagy, csakúgy, mint a t*köm ebben a k*rva hideg szobában :DD
    Félretéve a tréfát (bár amit írtam igaz) jelenleg 3200+ Barton (a legutóbbi hozzászólásom óta - kis megszakítással - így megy a processzor) közben Diablo II, CPU Stability Test 20 percig, FIFA2004, Prime95 most is fut, jelenleg 52 fokos a processzor. Nem a leghűvösebb, de szerintem szép teljesítmény.

• guminyúl

tag

Hát, nekem is SBII van, eleinte nagyon nem tetszett, de anno vasárnap kellett hűtőt vennem és ez volt ez egyetlen. :( Aztán rájöttem, hogy egy igen kiváló hűtő. 2500+ Barton-t hűt, a házhűtést nyitott oldallappal oldom meg :) , 100% CPU terhelés mellett max 47 fok, 3200+-on ugyanígy max. 57 fok, pedig az már nem a méretezett CPU kategória. Az előbb megfogtam a ventillátort :( , hogy lelassítsam (lahalkítsam), 1 mp alatt kikapcsolt a gép :) (tudom, ez nem a Silent Breeze II érdeme) A gyári VGA hűtőm hangosabb... Tény, hogy nem tuningra való, de könnyen szerelhető (legalábbis nekem) és gyakorlatilag hangtalan. Mellesleg nekem tetszik is. Persze én nem látok túl sok különbséget a II és a III között, .................óóóóóóóóó, de látok...
    Ha nem vasárnap lett volna 2510-et veszek, de nem bántam meg, hogy így alakult. Tapasztalatom szerint jó vásár a Silent Breeze II.

Új hozzászólás Aktív témák