- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guminyúl
tag
No, 54 fok fölé nem tudom tornázni, pedig már az összes ablakot becsuktam
Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már
), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban
Lehet, hogy szerencsém volt, az Abit-ot is szidják páran, nekem az is jó (NF7-S), az AMD-k is jól működnek a kezem alatt, a RAM-Bo ramok is bírják (266@288, 2-2-2-5) áááááááááá, annyira jó vagyok, igen.
A procihőmérsékletet meg úgy mérem, hogy egy higanyos hőmérőt tok és a proci közé szorítokEz nem jó? Nem elég pontos? Most mi van?
-
guminyúl
tag
No, 2370 MHz volt most a CPU-m órajele (215*11), hőmérséklet 32 fok, alaplap 14 fok, SilentBreezeII a CPU-n
Az XP bootol, AIDA memóriateszt lefut, de a Prime95 és az XP kilépésnél lefagy, csakúgy, mint a t*köm ebben a k*rva hideg szobában
Félretéve a tréfát (bár amit írtam igaz) jelenleg 3200+ Barton (a legutóbbi hozzászólásom óta - kis megszakítással - így megy a processzor) közben Diablo II, CPU Stability Test 20 percig, FIFA2004, Prime95 most is fut, jelenleg 52 fokos a processzor. Nem a leghűvösebb, de szerintem szép teljesítmény. -
guminyúl
tag
Hát, nekem is SBII van, eleinte nagyon nem tetszett, de anno vasárnap kellett hűtőt vennem és ez volt ez egyetlen.
Aztán rájöttem, hogy egy igen kiváló hűtő. 2500+ Barton-t hűt, a házhűtést nyitott oldallappal oldom meg
, 100% CPU terhelés mellett max 47 fok, 3200+-on ugyanígy max. 57 fok, pedig az már nem a méretezett CPU kategória. Az előbb megfogtam a ventillátort
, hogy lelassítsam (lahalkítsam), 1 mp alatt kikapcsolt a gép
(tudom, ez nem a Silent Breeze II érdeme) A gyári VGA hűtőm hangosabb... Tény, hogy nem tuningra való, de könnyen szerelhető (legalábbis nekem) és gyakorlatilag hangtalan. Mellesleg nekem tetszik is. Persze én nem látok túl sok különbséget a II és a III között, .................óóóóóóóóó, de látok...
Ha nem vasárnap lett volna 2510-et veszek, de nem bántam meg, hogy így alakult. Tapasztalatom szerint jó vásár a Silent Breeze II.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged