Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorpapa
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Ha elégedett vagy a 2510-es coolerrel, akkor felesleges cserélni. Bár az új széria jobban hűt, de neked a hőmérsékleti adataid szerint nincs szükséged erősebb hűtésre. Ha a zajszinten akarsz faragni, akkor meg felesleges egy teljesen új cooler vásárlása 5-6 rugóért, jobban megéri, ha veszel egy 400-500 HUF-os Coolink potmétert, és azzal szabályozod a ventit. Persze értelemszerűen a hő is nőni fog egy kicsit.
Hogy mennyire halk az új sorozat? Tudod, ez nagyon relatív, szerintem kellően csendes a sima 2520 és a SBIII is, utóbbi ventilátora hamarosan különálló egységként is megvásárolható lesz (Bővebben: link), ami szerintem kegyetlenül csendes. Amikor ezeket a cuccokat teszteltem, a vinyónak volt egyedül zavaró hangja. Érzésem szerint a 2520 halkabb a 2510-nél, az új ventilátor-kialakítás is ezt segíti elő. Egy jobb boltban vásárlás előtt meghallgathatod a cuccot, és akkor te is tudsz dönteni.
Teszt itt nem várható, legalábbis nem tőlem, amint látod, már nem vagyok HÁZIGAZDA...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- EVGA Supernova 850 GT
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest