- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem élből feltételeztük hogy olvastad a helyi tesztet ( én legalábbis biztosan ), és ezért véltük úgy hogy kimondatlanul is a PH!-t vádolod bundával. De mivel most mondod hogy nem olvastad tehát nem arra értetted, ez részemről kilőve.
Hogy konkrétan a hűtőkről is beszéljünk, nekem egy 2410Proval és egy 2500-zal van tapasztalatom, mindkettő hozta a várt teljesítményt ( <=55 fok, 2000MHz, 1.7V TbredB ). -
Most mondhatnám azt, hogy a #33-ast meg a #31-es előzte meg, és ha valaki nem indokol csak erősen minősít, akkor ne csodálkozzon hogy indoklás nélkül erősen minősítik... de az nem vezetne sehova. Maradjunk annyiban hogy kicsit fogalmazz diplomatikusabban és érvelj, mert mindig akad valaki akinek úgy általánosságban elege van a fikázókból, és még éppen bal lábbal is kelt fel.
( Szóval tahózás ideiglenesen visszavonva. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest