- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem élből feltételeztük hogy olvastad a helyi tesztet ( én legalábbis biztosan ), és ezért véltük úgy hogy kimondatlanul is a PH!-t vádolod bundával. De mivel most mondod hogy nem olvastad tehát nem arra értetted, ez részemről kilőve.
Hogy konkrétan a hűtőkről is beszéljünk, nekem egy 2410Proval és egy 2500-zal van tapasztalatom, mindkettő hozta a várt teljesítményt ( <=55 fok, 2000MHz, 1.7V TbredB ). -
Most mondhatnám azt, hogy a #33-ast meg a #31-es előzte meg, és ha valaki nem indokol csak erősen minősít, akkor ne csodálkozzon hogy indoklás nélkül erősen minősítik... de az nem vezetne sehova. Maradjunk annyiban hogy kicsit fogalmazz diplomatikusabban és érvelj, mert mindig akad valaki akinek úgy általánosságban elege van a fikázókból, és még éppen bal lábbal is kelt fel.
( Szóval tahózás ideiglenesen visszavonva. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest