Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

guminyúl tag No, 54 fok fölé nem tudom tornázni, pedig már az összes ablakot becsuktam  Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már ), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban ), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban 
 Lehet, hogy szerencsém volt, az Abit-ot is szidják páran, nekem az is jó (NF7-S), az AMD-k is jól működnek a kezem alatt, a RAM-Bo ramok is bírják (266@288, 2-2-2-5) áááááááááá, annyira jó vagyok, igen.
 A procihőmérsékletet meg úgy mérem, hogy egy higanyos hőmérőt tok és a proci közé szorítok Ez nem jó? Nem elég pontos? Most mi van? Ez nem jó? Nem elég pontos? Most mi van?
- 

guminyúl tag No, 2370 MHz volt most a CPU-m órajele (215*11), hőmérséklet 32 fok, alaplap 14 fok, SilentBreezeII a CPU-n  Az XP bootol, AIDA memóriateszt lefut, de a Prime95 és az XP kilépésnél lefagy, csakúgy, mint a t*köm ebben a k*rva hideg szobában Az XP bootol, AIDA memóriateszt lefut, de a Prime95 és az XP kilépésnél lefagy, csakúgy, mint a t*köm ebben a k*rva hideg szobában 
 Félretéve a tréfát (bár amit írtam igaz) jelenleg 3200+ Barton (a legutóbbi hozzászólásom óta - kis megszakítással - így megy a processzor) közben Diablo II, CPU Stability Test 20 percig, FIFA2004, Prime95 most is fut, jelenleg 52 fokos a processzor. Nem a leghűvösebb, de szerintem szép teljesítmény.
- 

MaUser addikt Most őszintén nem mindegy? (Félreértések elkerülése érdekében nem arra utalok, hogy ne érdekeljen, hanem arra, hogy nem számít a dolog.) 
 Ha már nagyon meleg lekapcsol a rendszer. A proc élettartamát exponenciálisan csökkenti ugyan, de ez nem probléma, egy processzor várható élettartama mellett. Szvsz csak az számít, hogy a proci ne hibázzon. Egyébként alaplapi hőézékelő bepasztázva a palomino-nál jelzett 67°C-t (kr7a). 70°C körül lekapcsolt a rendszer. A tb-vel ilyen probléma nem volt, az már előbb elkezdett fagyni.
 OFF
 Emiatt soha nem értem azokat, akik azon aggódnak, hogy már megint nem 40°C-os a procijuk, és akkor most itt a vég... Vagy, hogy 3°C-al többet mér az új bios...
 ON
- 

Raymond titán #39: 
 ''hogy vegyük vissza mert 70 fokos a CPU..stb.''
 Akkor ezektol meg kellet volna kerdezni hogyan vagy mire raktak ra, mert:
 #91:
 ''Tehát ha mondjuk ezeket a coolereket a maximálisan ajánlott CPU-ra is rászerelted volna, ........akkor lehet más lenne a véleményed.''
 Bővebben: link
 Ha tudnad hogyan mukodik es mivel jar a minoseg ellenorzesi/biztositasi folyamat, akkor nem allitanad, hogy a hutok nem mukodnek az azokkal a procikkal amit a gyarto feltuntet.
- 

MaUser addikt Na megtaláltam mire volt elég anno a nem túl izmos gt2410-es: 
 Bővebben: link #4
- 

MaUser addikt Coolink-et nem azért linkeltem, mert szerintem jó. (Azt sem mondom, hogy rossz, régen volt coolink 111-em, aztán amikor ideignlenesen a helyére került egy 2410-es csodálkoztam, hogy az jobban hűt. De az újabbakról nem tudok semmit.) 
 A stílus, pedig -még ha indokonál is- sem lenne megfelfelő.
 [Szerkesztve]
- 

anaqer veterán Szerintem élből feltételeztük hogy olvastad a helyi tesztet ( én legalábbis biztosan ), és ezért véltük úgy hogy kimondatlanul is a PH!-t vádolod bundával. De mivel most mondod hogy nem olvastad tehát nem arra értetted, ez részemről kilőve. 
 Hogy konkrétan a hűtőkről is beszéljünk, nekem egy 2410Proval és egy 2500-zal van tapasztalatom, mindkettő hozta a várt teljesítményt ( <=55 fok, 2000MHz, 1.7V TbredB ).
- 

divot veterán A legkevésbé sem érdekel, hogy ki milyen nevet választ magának - de ha olyat, mint te, akkor vállalja annak minden következményét. 
 Az ingyenreklámra vonatkozó célzásod pedig sértő volt, anager is arra célzott a 33-ban. Olvasd el magad mégegyszer, aztán olvasd el a PH! teszt GT hűtőkre vonatkozó részét, és össze fog állni a kép.
- 

anaqer veterán Most mondhatnám azt, hogy a #33-ast meg a #31-es előzte meg, és ha valaki nem indokol csak erősen minősít, akkor ne csodálkozzon hogy indoklás nélkül erősen minősítik... de az nem vezetne sehova. Maradjunk annyiban hogy kicsit fogalmazz diplomatikusabban és érvelj, mert mindig akad valaki akinek úgy általánosságban elege van a fikázókból, és még éppen bal lábbal is kelt fel.  ( Szóval tahózás ideiglenesen visszavonva. ) ( Szóval tahózás ideiglenesen visszavonva. )
- 

divot veterán Először is: aki A TAHÓ nevet választ magának, az ne csodálkozzon, ha letahózzák. 
 Másodszor: itt a kezdő hozzászólásod, elemezzük egy picit:
 ''Talán nem véletlen, hogy ez az egyetlen hűtőnek mondott valami, aminek magyar honlapja is van. Valaki behozta, el kell adni.....talán még fizet is itt-ott.....egy kis ingyenreklámért....brrrrrr''
 Ezzel azt állítottad, hogy a hűtő PH! tesztben elért eredményét a forgalmazó cég megvásárolta.
- 

MaUser addikt Na itt ehhez egy csavarhúzó kell, amit benyomsz a cooler lefogatójának erre kialakított részébe, a gt-nél meg kényelmesen rárakod... A kiszedéshez meg csavarhúzó a vájatba; lenyom, mint állat; kifeszít és leszed, ellenben a gt-nél egy finom mozdulat és kész... 
 Egyszeri usernél ez nem szempont, de ha gyakran cseréled a dolgaid (saját esetemben kb. 3 havonta a hűtő leszedésre felrakásra kerül /proci, alaplap, hűtő csere/), akkor nagyra értékeli ezt az ember. Meg a szervizes is.
 OFF
 Egyébként magyar hűtőféleségek linkjei...:
 ON
 [a villany gyógyít]
 anaquer: Villany?
 [a villany jó]
 [Szerkesztve]
 [Szerkesztve]
- 

MaUser addikt Itt is van egy thermaltake (9), ami nagyon hűti a procit, de nem lehet megmaradni tőle a szobában.... 
 Egyébként a tt-ről mindíg a 6cu+ jut eszembe.... (Szvsz a világ legrosszabb hűtője.) És azóta is drágán csinálnak hangos hűtőket... (Most amd-ről beszélek.)
 Az a user, aki meg nem csinál ''huzatot'' a házába, az mit vár, hogy legyen hűvös a procija 
- 

MaUser addikt A hűtőről egyetlen tesztet találtam jugoszláv kollégáknál, amelyben hűtési teljesítménye majdnem egy szinten van egy gt2520-al (Kicsit gyengébb.). Persze csak sima 2600-os xp-vel tesztelnek, így várhatóan a különség nőne magasabb hőmérsékleten. Tehát ez nem is lenne gond. A hang sem, mert a videókártyámon egy másik cm hűtő (Coolermaster dp5-6i31d-01) van felszerelve, ami a gyár szerint 30db-es, de csak kicsit tűnt hangosabbnak a gt-nél. De a csavarhúzós lefogatás ugye csak vicc. Szóval nem az igazi, de jó próbálkozás volt. 
- 

Cos senior tag Off 
 Szerintem ennyire nem kell a lelkedre venni a dolgokat 
 Egyébként pedig csak fikáztad és nem érvekkel magyaráztad el a véleményed ez az oka hogy így reagáltak az emberek szerintem nem lett volna ez az egész ha egyből érveket is írsz és egy kicsit más stílusban bár semmi közöm hozzá!
 On
 Mert engem is érdekelt volna eléggé bár még most is kíváncsi lennék hogy miért is kerültek vissza azok a hűtők és hogy ki lettek-e próbálva miután visszavitték őket! Na és akkor hogy üzemeltek?! Na és akkor hogy üzemeltek?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már
 Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már  ), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban
 ), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban  Ez nem jó? Nem elég pontos? Most mi van?
 Ez nem jó? Nem elég pontos? Most mi van? 
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)