- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
guminyúl
tag
No, 54 fok fölé nem tudom tornázni, pedig már az összes ablakot becsuktam
Lényegében 3200+ (vagy ezt említettem már
), egy szó, mint száz, nekem bejött. Persze nem vagyok elájulva tőle, mert a bátyám CM Aero4lite-ja egy ezressel olcsóbb és az jóval több fícsörrel rendelkezik, meg dizájnosabb is. Legközelebbi CPU hűtőm valami jól kinéző szépség lesz, mert azt lehet mutogatni az asztal alatt levő, zárt házban
Lehet, hogy szerencsém volt, az Abit-ot is szidják páran, nekem az is jó (NF7-S), az AMD-k is jól működnek a kezem alatt, a RAM-Bo ramok is bírják (266@288, 2-2-2-5) áááááááááá, annyira jó vagyok, igen.
A procihőmérsékletet meg úgy mérem, hogy egy higanyos hőmérőt tok és a proci közé szorítokEz nem jó? Nem elég pontos? Most mi van?
-
guminyúl
tag
No, 2370 MHz volt most a CPU-m órajele (215*11), hőmérséklet 32 fok, alaplap 14 fok, SilentBreezeII a CPU-n
Az XP bootol, AIDA memóriateszt lefut, de a Prime95 és az XP kilépésnél lefagy, csakúgy, mint a t*köm ebben a k*rva hideg szobában
Félretéve a tréfát (bár amit írtam igaz) jelenleg 3200+ Barton (a legutóbbi hozzászólásom óta - kis megszakítással - így megy a processzor) közben Diablo II, CPU Stability Test 20 percig, FIFA2004, Prime95 most is fut, jelenleg 52 fokos a processzor. Nem a leghűvösebb, de szerintem szép teljesítmény. -
MaUser
addikt
Most őszintén nem mindegy? (Félreértések elkerülése érdekében nem arra utalok, hogy ne érdekeljen, hanem arra, hogy nem számít a dolog.)
Ha már nagyon meleg lekapcsol a rendszer. A proc élettartamát exponenciálisan csökkenti ugyan, de ez nem probléma, egy processzor várható élettartama mellett. Szvsz csak az számít, hogy a proci ne hibázzon. Egyébként alaplapi hőézékelő bepasztázva a palomino-nál jelzett 67°C-t (kr7a). 70°C körül lekapcsolt a rendszer. A tb-vel ilyen probléma nem volt, az már előbb elkezdett fagyni.
OFF
Emiatt soha nem értem azokat, akik azon aggódnak, hogy már megint nem 40°C-os a procijuk, és akkor most itt a vég... Vagy, hogy 3°C-al többet mér az új bios...
ON -
Raymond
titán
#39:
''hogy vegyük vissza mert 70 fokos a CPU..stb.''
Akkor ezektol meg kellet volna kerdezni hogyan vagy mire raktak ra, mert:
#91:
''Tehát ha mondjuk ezeket a coolereket a maximálisan ajánlott CPU-ra is rászerelted volna, ........akkor lehet más lenne a véleményed.''
Bővebben: link
Ha tudnad hogyan mukodik es mivel jar a minoseg ellenorzesi/biztositasi folyamat, akkor nem allitanad, hogy a hutok nem mukodnek az azokkal a procikkal amit a gyarto feltuntet. -
MaUser
addikt
Na megtaláltam mire volt elég anno a nem túl izmos gt2410-es:
Bővebben: link #4 -
MaUser
addikt
Coolink-et nem azért linkeltem, mert szerintem jó. (Azt sem mondom, hogy rossz, régen volt coolink 111-em, aztán amikor ideignlenesen a helyére került egy 2410-es csodálkoztam, hogy az jobban hűt. De az újabbakról nem tudok semmit.)
A stílus, pedig -még ha indokonál is- sem lenne megfelfelő.
[Szerkesztve] -
Szerintem élből feltételeztük hogy olvastad a helyi tesztet ( én legalábbis biztosan ), és ezért véltük úgy hogy kimondatlanul is a PH!-t vádolod bundával. De mivel most mondod hogy nem olvastad tehát nem arra értetted, ez részemről kilőve.
Hogy konkrétan a hűtőkről is beszéljünk, nekem egy 2410Proval és egy 2500-zal van tapasztalatom, mindkettő hozta a várt teljesítményt ( <=55 fok, 2000MHz, 1.7V TbredB ). -
divot
veterán
A legkevésbé sem érdekel, hogy ki milyen nevet választ magának - de ha olyat, mint te, akkor vállalja annak minden következményét.
Az ingyenreklámra vonatkozó célzásod pedig sértő volt, anager is arra célzott a 33-ban. Olvasd el magad mégegyszer, aztán olvasd el a PH! teszt GT hűtőkre vonatkozó részét, és össze fog állni a kép. -
Most mondhatnám azt, hogy a #33-ast meg a #31-es előzte meg, és ha valaki nem indokol csak erősen minősít, akkor ne csodálkozzon hogy indoklás nélkül erősen minősítik... de az nem vezetne sehova. Maradjunk annyiban hogy kicsit fogalmazz diplomatikusabban és érvelj, mert mindig akad valaki akinek úgy általánosságban elege van a fikázókból, és még éppen bal lábbal is kelt fel.
( Szóval tahózás ideiglenesen visszavonva. )
-
divot
veterán
Először is: aki A TAHÓ nevet választ magának, az ne csodálkozzon, ha letahózzák.
Másodszor: itt a kezdő hozzászólásod, elemezzük egy picit:
''Talán nem véletlen, hogy ez az egyetlen hűtőnek mondott valami, aminek magyar honlapja is van. Valaki behozta, el kell adni.....talán még fizet is itt-ott.....egy kis ingyenreklámért....brrrrrr''
Ezzel azt állítottad, hogy a hűtő PH! tesztben elért eredményét a forgalmazó cég megvásárolta. -
MaUser
addikt
Na itt ehhez egy csavarhúzó kell, amit benyomsz a cooler lefogatójának erre kialakított részébe, a gt-nél meg kényelmesen rárakod... A kiszedéshez meg csavarhúzó a vájatba; lenyom, mint állat; kifeszít és leszed, ellenben a gt-nél egy finom mozdulat és kész...
Egyszeri usernél ez nem szempont, de ha gyakran cseréled a dolgaid (saját esetemben kb. 3 havonta a hűtő leszedésre felrakásra kerül /proci, alaplap, hűtő csere/), akkor nagyra értékeli ezt az ember. Meg a szervizes is.
OFF
Egyébként magyar hűtőféleségek linkjei...:
ON
[a villany gyógyít]
anaquer: Villany?
[a villany jó]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
MaUser
addikt
Itt is van egy thermaltake (9), ami nagyon hűti a procit, de nem lehet megmaradni tőle a szobában....
Egyébként a tt-ről mindíg a 6cu+ jut eszembe.... (Szvsz a világ legrosszabb hűtője.) És azóta is drágán csinálnak hangos hűtőket... (Most amd-ről beszélek.)
Az a user, aki meg nem csinál ''huzatot'' a házába, az mit vár, hogy legyen hűvös a procija -
MaUser
addikt
A hűtőről egyetlen tesztet találtam jugoszláv kollégáknál, amelyben hűtési teljesítménye majdnem egy szinten van egy gt2520-al (Kicsit gyengébb.). Persze csak sima 2600-os xp-vel tesztelnek, így várhatóan a különség nőne magasabb hőmérsékleten. Tehát ez nem is lenne gond. A hang sem, mert a videókártyámon egy másik cm hűtő (Coolermaster dp5-6i31d-01) van felszerelve, ami a gyár szerint 30db-es, de csak kicsit tűnt hangosabbnak a gt-nél. De a csavarhúzós lefogatás ugye csak vicc. Szóval nem az igazi, de jó próbálkozás volt.
-
Cos
senior tag
Off
Szerintem ennyire nem kell a lelkedre venni a dolgokat
Egyébként pedig csak fikáztad és nem érvekkel magyaráztad el a véleményed ez az oka hogy így reagáltak az emberek szerintem nem lett volna ez az egész ha egyből érveket is írsz és egy kicsit más stílusban bár semmi közöm hozzá!
On
Mert engem is érdekelt volna eléggé bár még most is kíváncsi lennék hogy miért is kerültek vissza azok a hűtők és hogy ki lettek-e próbálva miután visszavitték őket!Na és akkor hogy üzemeltek?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest