- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Ok...nem olvastam.
Ami a hűtőket illeti, úgy tudom, hogy a palomino illetve a barton magos melegszik a legjobban ( a tévedés jogát fenntartom!! ), és ha jól emléxem a gt coolerek nagy többsége 2800+ig van kalibrálva...a dobozon legalábbis ez van.
Mondjuk nem csoda, mert mindegyik coolerjükön ugyanaz a venti forog, max néha a bordázaton változtatnak. Ugyanaz a venti van P4-esen mint az AMD-én.
Szintén tévedhetek!!
Nos, talán mivel adott egy venti ( ami be kell ismerni csendes) minden bordára azt szerelik, ezért is van, hogy a venti egyik fele a megfelelő kialakítású rögzítőhelyre van becsavarozva, a másik két csavar meg bele van hajtva valahova bordázatba.
Nos, én erről a ''technikai vivmányról'' mondtam azt hogy silány.
Tehát ha mondjuk ezeket a coolereket a maximálisan ajánlott CPU-ra is rászerelted volna, ........akkor lehet más lenne a véleményed. -
A TAHÓ
csendes tag
Oksa...ezt is értem!
Ott a bibi, hogy ezeket előzte meg a #33-as. Mindenben igazad van télleg, én nem szoktam ilyen...... jaj.....szűzkislány módjára fogalmazni.....és valóban nem volt alátámasztva a véleményem...igaz.
Egy gond van....nem kérdeztél mire is alapozom,....indokoljam má meg......mondjak má valami példát. Ilyen nem volt. Hanem mi volt? Na mi?
A #33-as hozzászólásod...............???? Miről beszélünk?.....Hol a határ?...Mit lehet neked, és mit nekem? Ki ítélkezik KI fölött, vagy MI fölött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest