- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Rendben, nem érdekel, de azért köszi az infót!
Valami ilyesmiről próbáltam meg gügyögni. Semmi bajom a glasáltek zajszintjével, jobban mondva csendszintjével, mert télleg csendes. Nem is vitattam eddig ezt és nem is fogom. Szvsz ezen coolerek tökéletesek egy socket 370-es CPU-ra, illetve a kisebb AMD-kre. Én a 2500+ a 2800+ és 3200+ CPU-król beszélek, amelyekre vakmerőségnek tűnik szerintem ezeket a coolereket felrakni.
Nem is beszélve ha kicsit túl vannak húzva. Elismerem, hogy számomra is lényegtelen, hogy egy CPU 45 fokon vagy 70 fokon megy....ha egyszer megy.
A gond azzal van, hogy egy csomó embernek nem mind1............ -
A TAHÓ
csendes tag
Ja értem.
Egyébként a Coolink-ok sem rosszak igazad van, megnéztem a linkeket.
Az egész hűtésesdinek..... a hűtő mellet, két fontos szempontja is van, de asszem egy-két guru má leírta ezt előttem párszor
Az egyik ugye a pasztázás és a megfelelő felhelyezés.
A másik pedig a házban uralkodó viszonyok (szellőzés, esetleg a radiátor mellett van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest