- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Rárakhatod a SilentBlade-et, bár valószínűleg kicsit csökken a hűtési teljesítmény, tehát magasabb lesz a CPU-d hőmérséklete, de talán az elfogadható határokon belül.
Az idle és a 100% terhelés között azért van különbség, hőleadástól függően illik minimum 5 fok eltérésnek lenni. -
andorpapa
őstag
Igen, halkabb a GT venti, hiszen a WhisperRock IV ventilátora 21 dB, míg a SB 19 dB, tehát elméletileg halkabb, a gyakorlatban azonban nem olyan nagy a különbség, a fül érzékenységétől függ, hogy milyennek érezzük, vannak olyan emberek, akik meg sem hallanák a különbséget. Ha neked hangos a Spire hűtője, akkor lehet, hogy erősen érzékeny vagy, vagy csupán a venti koszolódott/kopott annyit, hogy kezd zajos lenni. Persze a venticserével nem veszthetsz, a légszállítás nem esik túl sokat, a zajszint mindenképpen kisebb lesz, de csodára ne számíts.
A GT SilentBreeze III biztosan befér, én még nem sok inkompatibilitási problémáról hallottam e cooler kapcsán. -
andorpapa
őstag
A paszta teljesen jó, nem kell cserélni, valamint lesarkazásvédőt sem ajánlott használni, mivel a mai bordák egy részénél ez inkább távtartóként működik, megakadályozva a teljes illeszkedést. Szerintem a spacer használata ''pótcselekvés'', helyes felhelyezés esetén nem kell félni a sarkazástól, aki pedig nem bízik magában, inkább ne csinálja.
-
andorpapa
őstag
-
andorpapa
őstag
válasz
Sir Fisher #158 üzenetére
Rá lehet, de kicsit le fog lógni, így nem tudod 4 csavarral rögzíteni, csak 2-vel. Rámegy, és még jó is.
-
andorpapa
őstag
válasz
DarkFater #156 üzenetére
Annyi korrekciót engedj meg, hogy elmondjam: a 2450 7 centis ventivel érkezik, a SBIII pedig 8 centissel. Na meg az sem teljesen korrekt megállapítás, hogy az ''SB3 borda ugyanaz mint a 2450'', mert van apró eltérés, de összességében igazad van, a történelmi visszatekintésed is helyes, és a következtetéseidet is jónak találom.
-
andorpapa
őstag
válasz
Calogero #150 üzenetére
Ha elégedett vagy a 2510-es coolerrel, akkor felesleges cserélni. Bár az új széria jobban hűt, de neked a hőmérsékleti adataid szerint nincs szükséged erősebb hűtésre. Ha a zajszinten akarsz faragni, akkor meg felesleges egy teljesen új cooler vásárlása 5-6 rugóért, jobban megéri, ha veszel egy 400-500 HUF-os Coolink potmétert, és azzal szabályozod a ventit. Persze értelemszerűen a hő is nőni fog egy kicsit.
Hogy mennyire halk az új sorozat? Tudod, ez nagyon relatív, szerintem kellően csendes a sima 2520 és a SBIII is, utóbbi ventilátora hamarosan különálló egységként is megvásárolható lesz (Bővebben: link), ami szerintem kegyetlenül csendes. Amikor ezeket a cuccokat teszteltem, a vinyónak volt egyedül zavaró hangja. Érzésem szerint a 2520 halkabb a 2510-nél, az új ventilátor-kialakítás is ezt segíti elő. Egy jobb boltban vásárlás előtt meghallgathatod a cuccot, és akkor te is tudsz dönteni.
Teszt itt nem várható, legalábbis nem tőlem, amint látod, már nem vagyok HÁZIGAZDA... -
andorpapa
őstag
Már csak egy kérdés nyitott bennem: ha flatcoke barátom a Radikaltól, és az összes itt megnyilvánuló felhasználó elégedett volt a SBIII-mal, arról nem is beszélve, hogy az én átfogó tesztem is kiváló cuccnak minősítette, tehát akkor hogyan lehetséges, hogy TAHÓ kománál mindez szar, és még véletlenül sem ajánlja megvételre? Talán más hűtőről beszélünk? Vagy mi van ilyenkor?
-
andorpapa
őstag
A flame-elést inkább nem minősítem, csak annyit mondok, hogy a napokban járt nálam a teljes garnitúra, és örömmel elbeszélgetnék A TAHÓ fórumtársunkkal, hogy mire alapozza véleményét. Szerintem elég, ha annyit mondok, hogy még a SBIII is vitte a 100 Wattos terhelést (22 fokos szobában).
A GT lefikázását azért nem tartom igazságosnak, mert nem valós alapokra épít. A hazai megjelenés óta két típust leszámítva az összes Igloo ls SB járt nálam, így ha valakinek, hát nekem teljes rálátásom van e hűtőkre és a fejlődés irányvonalára, azt pedig kijelenthetem, hogy az új széria nagyon ütősre sikerült, komolyabb vád nem érheti egyik darabot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest