Új hozzászólás Aktív témák
-
affli
tag
Igazad van, 1 kicsit felkaptam a vizet
Ha valakinek beletapostam a lelkivilágába, ezúton kérek elnézést
-
affli
tag
Hja, csak van köztük ''pár'' forint különbség...
-
affli
tag
A Tahó írta: ''Nos, talán mivel adott egy venti ( ami be kell ismerni csendes) minden bordára azt szerelik, ezért is van, hogy a venti egyik fele a megfelelő kialakítású rögzítőhelyre van becsavarozva, a másik két csavar meg bele van hajtva valahova bordázatba.
Nos, én erről a ''technikai vivmányról'' mondtam azt hogy silány.''
Nem tudom mióta követed figyelemmel az eseményeket, de ha olvastál volna régebbi teszteket, talán meglátod a jó oldalát is a dolognak... Ugyanis, mivel a venti közepe nem pont a procimag fölé esik, hanem kb 1 centivel eltolódik a lapátok felé, ezért ''jóval'' megnő a cooler hűtőteljesítménye. Tehát ezt ezért csinálták.. Mondjuk esztétikailag nem valami szép, de kit érdekel ha jobban hűt??Akinek meg plexi cumója van, az úgysem ilyen hűtőt vesz... Namind1... Szerintem nem sok értelme van ide írogatnod úgy érzem
-
affli
tag
Hi! Háát.... nem fikázni akarok, de sztem Tahó sz*rt sem értesz a hűtőkhöz azaz igazság...
Én is boltos vagyok
és csak és kizárólag glacialtech hűtőket forgalmazunk. Abban igazad van, hogy nem mindig felel meg a valóságnak az érték, ami rá van írva a dobozra, de ha boltos vagy tudhatnád, hogy melyik hűtőnek hol a határa. Az már 1 másik kérdés, hogy ezeket a hűtőket szobahőmérsékleten tesztelték, nem holmi besúvasztott, zárt számítógépházban... Hozzánk az eladott 1000db hűtőből emlékezetem szerint kb 3-at hoztak vissza, hogy fagy vele a proci. Talán kicsit elfogult vagyok, de sztem nagyon jók ezek a hűtők
1ébként megjöttek az új típusok!!! (2470/light; 2520/pro; SB-III) Mail!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest