- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
"Nos én erre azt mondom, hogy OS X. A Winfos olyan szinten..."
No, innentől nem lehet komolyan venni a kommentedet. Tiszteld meg azzal a világ legnépszerűbb és legelterjedtebb operációs rendszerét, hogy leírod így: Windows. Nem olyan nagy dolog az. Nem kell divat winfosozni. Mert ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy FOS X, és egálban is vagyunk.
-
moonman
titán
nem sok. de ezt a topicot lassan át lehetne nevezni: RaZroX harca a világgal
bmwk1200s: Unix-like. nem mindegy. megnéztem, simán fasságot mondott (eleve mi az, hogy "FreeBSD Unix which is the same as Linux?
). vagy nem teljesen értem, mire gondolt, mert rögtön utána kiírták, hogy BSD.
-
Morden24
nagyúr
Na akkor mond meg az okát annak hogy csak másodszorra ment fel az XP...
Erről eddig szó sem volt
Tehát ugyanazzal a telepítővel először szarul ment fel, aztán meg jól, és szerinted ez a Windows hibája? Vazze, mit hittél, kijavította közben magát a cd-n ülve, sunyiban?Basszus, érik valami még nagyobb arcpálma...
-
moonman
titán
nem trollkodsz, csak bejössz, leszólod a Windows-t egy 10 éves OS saját gányolt gépre való telepítése okán, aztán kijelented, hogy a Mac a világ legjobb minősége, miközben szaros PC-n lopod az OS X-et, aztán meg "benézed", hogy a 10-15%-ával usában több Mac van, mint Windows, amit amúgy is csak játszani használ mindenki.
ha ez nem trollkodás, akkor valamit félre néztem a szótárban.
-
Morden24
nagyúr
Nem, az lett megmondva, hogy nyilván nem értesz hozzá, mert ha értenél, akkor a hiba okát tudnád, nem csak fújnál az OS-re, mert nyilván a gémer konfigodra nem volt kedved.
Magyarán nem értesz hozzá annyira, hogy megmondd, mi volt a hiba, de ez persze nem akadályoz meg benne, hogy egyértelműen a szoftvert okold.
Na ezért jár neked aaaa:
-
Alexios
veterán
Az USA azonban megcsípte a harmadik helyet 15,4 százalékkal
A netre kapcsolódó pc-k közül ennyi a mac aránya. Nem tudom hanyas voltál matekból, de ha szerinted a 15% több mint a win 85%-a(najó, annyi nincs, mert linux is levesz pár százalékot, stb, de arányaiban érthető), akkor ajánlom átnézni az összeadás/kivonás műveletek átnézését.
-
bmwk1200s
őstag
"A módszer viszonylag egyszerű volt, azt vizsgálták, hogy a netre kapcsolódó gépek hány százaléka volt Mac, ami azért 2011-ben egy elég jó mérőszám."
Tehát 100%ból amik a netre csatlakoztak, ennyi százalék volt Mac Os X... biztos volt köztük pár Hackintosh is!Így már érted? Nem tudok többet segíteni..
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Tévedsz! Amerikában is több a wines gép. Én nem is bánom, inkább minőséget gyártsanak mint tucatgépeket!
Sokan használnak wint munkára...grafikai és multimédiás stúdiókat kivéve szinte mindenki...
Nem csak azért mert játszanak, egyszerűen erre szoktatnak rá minket. Nem véletlen ez sem... anno a BME is több millió forintnak megfelelő liszenszt kapott a Microsofttól és még sorolhatnám, pl: a felsőoktatásban dolgozók, tanulók hogyan juthatnak windowshoz.. nem tudom ez él e még... szóval mivel erre vagy "kényszerítve" ne csodáld hogy sokan azt sem tudjak van alternatíva... -
harry
veterán
"mellesleg ha ennyire jó lenne a rendszer ahogy azt egyesek állítják nem vitáznánk itt.."
Ha nem írnál ennyi hülyeséget, nem vitáznátok itt.
Te leginkább XP-ből következtetsz 1-2 saját rossz tapasztalatod alapján, szerinted ez reprezentatív? Másfelől, milyen idős rendszer is egy XP? Már hivatalosan nincs is hozzá support, azóta volt vista, 7, és már a 8-on dolgoznak.
Ráadásul egy osx-hez hasonlítani, ami fut egy adott hardveren, aztán annyi, teljesen más kategória, nem is értem, hogy gondoltad általánosságban összehasonlítani.
Ilyenekkel érvelni, hogy régi rossz alapokon nyugszik, meg elismertek benne hibát, meg stb. szintén hülyeség, semmi konkrétumot nem mondasz, csak dobálózol innen-onnan hallott dolgokkal.
Igazából nem is értem, mi mellett akarsz most érvelni, egyszerűen csak szidod a wint, és mondod, hogy neked bezzeg milyen jó - ennek mi értelme? -
moonman
titán
te, ezeket a baromságokat el is hiszed, vagy csak minket szórakoztatsz? mit vallott be a Microsoft? milyen régi alapok? tisztában vagy vele, hogy a Vistával 90%-ban újraírták az egészet? milyen másik rendszer stabilabb? az NT kernel a világ egyik legmegbízhatóbb cucca, nyilvánvalóan azért fut róla a fél világgazdaság, repülőterek, gyárak, atomerőművek, kutatólaboratóriumok, stb. mert telepítésnél kapásból két hibával fogad...
ja, el is felejtettem, az még XP volt! azóta biztos megtanultak programozni...
OMFG!
-
buherton
őstag
Vagy tisztában lennének a programozás elmélettel
. Minél összetettebb/nagyobb egy program annál nehezebb debuggolni. Egy kellően komplex programnál, hogy ha egy hibát kijavítasz, akkor az elég nagy valószínűséggel valahol máshol fog hibát generálni. Na most ha vesszük pl. DOS-t meg a Win7-et. Jó oké a DOS kivétel kezelésétől tekintsünk el. DOS felteszed egy gépre lemerem fogadni hogy 100 évig tutit lehet használni. Viszont a Win7 sokkalta komplexebb program, ahol nagyon sok a rejtett hiba, és üzem közben képesek további hibákat generálni, ami végül rendszer meghaláshoz vezethet. Ez mind valószínűség számolásra vezethető vissza, mert egyszerűen olyan bonyolult. Többek között ezért jelennek meg újabb magasabb szintű, több beépített függvényű nyelvek, hogy egyszerűbb átláthatóbb legyen.
-
Morden24
nagyúr
Talán azért, mert ha millió és millió gépen teljesen jól működik, a te egyedileg összeállított hardvereden meg elnyal, akkor nem azt jelenti, hogy csodát kell keresni ott, ahol működik, hanem hibát ott, ahol nem.
És egyébként meg a "szarul van megírva" frázist milyen szakmai kompetencia okán sikerült kiókumulálnod? Mert az, hogy nem ismered a hiba okát, ezért találgatsz és jobb híján az OS-re fogod, az jobb helyeken nem egy túl magas nívó. Ha meg tudod a hiba okát, akkor nyugodtan írhatsz konkrétumot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest