- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
"mellesleg ha ennyire jó lenne a rendszer ahogy azt egyesek állítják nem vitáznánk itt.."
Ha nem írnál ennyi hülyeséget, nem vitáznátok itt.
Te leginkább XP-ből következtetsz 1-2 saját rossz tapasztalatod alapján, szerinted ez reprezentatív? Másfelől, milyen idős rendszer is egy XP? Már hivatalosan nincs is hozzá support, azóta volt vista, 7, és már a 8-on dolgoznak.
Ráadásul egy osx-hez hasonlítani, ami fut egy adott hardveren, aztán annyi, teljesen más kategória, nem is értem, hogy gondoltad általánosságban összehasonlítani.
Ilyenekkel érvelni, hogy régi rossz alapokon nyugszik, meg elismertek benne hibát, meg stb. szintén hülyeség, semmi konkrétumot nem mondasz, csak dobálózol innen-onnan hallott dolgokkal.
Igazából nem is értem, mi mellett akarsz most érvelni, egyszerűen csak szidod a wint, és mondod, hogy neked bezzeg milyen jó - ennek mi értelme? -
harry
veterán
Szerintem azért egy "szinte használhatatlanságig" lassult gép szoftveres gyorsabbá tételére elkölteni 15k-t igen nagy pénzkidobás, mi pl. 34eFt-ért vettünk lapot, procit, ramot, tápot (új, garis, AM3) egy hasonlóan lassú géphez, ami szerintem egyértelműen jobb választás. Ráadásul vannak ingyenes takarító programok is.
Ha ingyenesek lennének ezek a szoftverek, akkor persze mindenképp javasolt lenne, így én nem látom praktikusnak, már csak azért sem, mert egy reinstall meg ingyen van (jó, nem oem OS esetén). Ráadásul ezek is sok időt vettek el, még a gyorsaság sem egy jó érv mellettük - esetleg az egyszerűség.
Mindenesetre jó tudni, hogy van ilyen lehetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyaralás topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest