- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bakker, hogy megy az idő, szinte épp hogy megjelent a Windows 7 és már két éve van.
Windows folder méret verseny n+1. nevezése:
Windows mappa, winsxs mappa
-
-
buherton
őstag
Láttam nem is egy bankautomatát kékhalállal. Csaba centerben a kh automatát már kétszer is
.
adam014: Én is voltam kétszer is. Remélem tudod hogy a GUI alatt lehet akármi. Winfos GUI-ra könnyebb betanítani a fizikusokat, meg a többi dolgozót, mint pl. Ubuntura. Németországban sem véletlenül álltak vissza ubunturól meg openoffice-ról. Továbbá nem csak PC-n van ott oprendszer
.
-
Én a lelkiismeretem megnyugtatása miatt használok egy Norton 2011-et.
No offense de a szöveged olyan mint mikor a tapasztalt sofőr oktatja a friss jogosítvánnyal rendelkezőt, hogy legyen már egy kicsit több önbizalma amikor vezet és ne tököljön annyit. Én azért ajánlok legalább egy ingyenes vírusirtót mindenkinek, az általad is említett MSE is tökéletes erre a célra, főleg olyanoknak akik nem PH! vagy hasonló honlapokat olvasgatnak.
Visszatérve a topikhoz azért vannak ebben a témában is öreg rókák. Az ingyenes CCleaner amit én is használok vagy a TuneUp Utilities ami fizetős, utóbbi már 12 éve van jelen ezen a piacon ha jól emlékszem. Egy jó defrag progi is csodákat tud tenni, PerfectDisk 11 vagy az ingyenes Auslogics Disk Defrag. Jó a Win 7 defragja is mielőtt kapom az oltást a Win fanoktól. Szimplán csak ajánlottam 2 olyan megoldást ami szerintem jobb.
Nem kell ezektől félni, az értelmesebb fajta első indítását azzal kezdi, hogy rendszervisszaállítási pontot hoz létre. Amelyik nem az pedig mielőtt belepiszkálna a registrybe felajánlja, hogy készít egy backupot.
Logouton bemutattam a Yamicsoft termékeit, ezt viszont már nem feltétlen ajánlom mindenkinek mert nem az "egyklikkésturbomódbakapcsolomagéped" fajta, de hozzértő kezekben nagyon jó szolgálatot tesznek.
-
virkir
veterán
Azért ezt cáfolom.
Valamikor 2009 június-július táján telepítettem tisztán utoljára akkor még bétát, azóta csak frissítésekkel tartom naprakészen.
Akkor gond nélkül futott VMware-on egy másik hetes amint tudtam elfogadható sebességgel pl. stalker-t játszani miközben a fő rendszeren ment egy office, böngésző, PS, Metatrader párhuzamosan és gond nélkül másoltam partíción belül.
Most két év után már kissé csikorogva menne egy ilyen terhelés.
Tudom ez nem átlagos felhasználás.
Nade akkor is...
Csak azt a k...a winsxs-t lehetne kitakarítani na azt nem bánnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest