- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
buherton #209 üzenetére
Mondtam, nem tudom melyik rendszereket vezérli, de nem úgy ismerem az országot, hogy külön azzal szöszölnek, hogy linux kernel legyen, windows ui-val. Lehet, hogy más rendszereken fut valami linux, vagy akármilyen OS, csak gondoltam megjegyzem, hogy nem csak az elvetemültek használnak windows embeeded-et
-
Nowhereman
őstag
válasz
buherton #178 üzenetére
Annyi tény, hogy linux sok helyen meghatározóbb, de valahogy a windows-ot erőltetik elég sok helyen, még az iparban is/hu de gyönyörű látvány volt, amikor egy NT-s kékhalál miatt szétküldött a plazmavágó méregdrága rozsdamentes táblát/. Ha linuxos lenne egy atomerőmű, meg lehetne akasztani egy Stuxnettel? Az NT meg lehet, hogy a legstabilabb windows verzió, de még ezzel se kerülhetne fel a legstabilabb rendszer nagydíjának rajtrácsára.
-
dabadab
titán
válasz
buherton #156 üzenetére
"Egy kellően komplex programnál, hogy ha egy hibát kijavítasz, akkor az elég nagy valószínűséggel valahol máshol fog hibát generálni"
Nyugtass meg, hogy nem komplex programok fejlesztésével foglalkozol
Ha ilyesmi történik (főleg, ha "nagy valószínűséggel"), akkor az arra utal, hogy a tervezésnél meg a fejlesztési folyamatoknál komoly hiányosságok vannak.(#159) moonman: azért azt remélem, te sem hiszed el, hogy NT kernellel (ami akárhogy is, de semmiképpen sem rendes RT cucc) vezérelnének atomerőműveket.
-
RaZroX
addikt
válasz
buherton #156 üzenetére
Én ezzel egyetértek, sőtt amikor erre a pontra jutottam akkor kérdeztem magamtól, hogy más rendszerek akkor hogy lehetnek stabilak ? Felületesen utánanéztem, és még a Microsoft is bevallotta, hogy a sok rendszer hiba bizony azért van mert "nagyon régi alapokon áll a windows".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest