- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Na akkor mindenkitől elnézést kérek, aki lehülyézet...
sajnálom, hogy el mertem hinni, amit Steve bácsi mondott
... én balga...
Akkor valamelyik nagyon hozzáértőt, akár a moderátor urat megkérem világosítson fel, érthetően, emberi köznyelven, hogy akkor mit is hazudott pontosan Steve mikor azt mondta, hogy a Darwin kernel linux-like? Szeretném átlátni világosan mi miből fejlődött ki, mi mihez tartozik... csak hogy ne legyek akkor facepalm alapanyag...
Köszönöm, ó bölcsek!!! -
bmwk1200s
őstag
válasz
-=RelakS=- #293 üzenetére
Be tudod állítani, hogy a jelszók megmaradjanak e vagy sem..
-
bmwk1200s
őstag
Ezért is mondják, hogy linux based, minthogy a darvin kernel is az... nyilván mindenki módosítgatja a saját szájíze szerint, de attól még linux alapú...
Olyan ez mint a töltött káposzta..., legalább 5 félét ismerek, de mindegyikben van káposzta, meg töltelék... de mégis más... az alapok ugyanazok..ezen kár vitatkozni...
-
bmwk1200s
őstag
"A módszer viszonylag egyszerű volt, azt vizsgálták, hogy a netre kapcsolódó gépek hány százaléka volt Mac, ami azért 2011-ben egy elég jó mérőszám."
Tehát 100%ból amik a netre csatlakoztak, ennyi százalék volt Mac Os X... biztos volt köztük pár Hackintosh is!Így már érted? Nem tudok többet segíteni..
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Tévedsz! Amerikában is több a wines gép. Én nem is bánom, inkább minőséget gyártsanak mint tucatgépeket!
Sokan használnak wint munkára...grafikai és multimédiás stúdiókat kivéve szinte mindenki...
Nem csak azért mert játszanak, egyszerűen erre szoktatnak rá minket. Nem véletlen ez sem... anno a BME is több millió forintnak megfelelő liszenszt kapott a Microsofttól és még sorolhatnám, pl: a felsőoktatásban dolgozók, tanulók hogyan juthatnak windowshoz.. nem tudom ez él e még... szóval mivel erre vagy "kényszerítve" ne csodáld hogy sokan azt sem tudjak van alternatíva... -
bmwk1200s
őstag
Te meg hidd amit Ballmer mond!
pzstm: talán tudsz értelmezve olvasni -
bmwk1200s
őstag
válasz
UnlimitedN20 #235 üzenetére
Látom nem jött át, hogy ez nem az én véleményem, ha az átlag ember aki csak meglátja!!
FACEPALM -
bmwk1200s
őstag
"bevételben is toronymagasan vezet"
Akkor én biztosan más jelentéseket láttam, és azt is beszívva!
4-5 leginnovatívabb megoldásai?? Mint pl?
Tényleg nem kötözködés miatt, de ebben a linux és a mac is többet ad... mert mit is nevezünk innovációnak? Tudom, te erre mindig azt mondod, hogy ami macre jön az már ezer évre megvan windowsra, csak a mac ilyen hogyis hivod? eyecandy megoldással csinálja ugyanazt?
Lehet vállalati szinten mutat valamit, de egy otthoni usernek kiváncsi vagyok mit ad...jééé...a win7 így néz ki, jajj...hát sokkal szebb mint az xp! LOL -
bmwk1200s
őstag
válasz
remington2 #206 üzenetére
Ez jó... pár napja még az öngyilkosság szélén álltam, most meg milyen jókat röhögök itt a kommenteken! Kösz srácok, visszahozzátok az ember életkedvét!
-
bmwk1200s
őstag
"bmwk1200s: ha valakinek van egy kis esze, az nem áll neki csípőből tüzelni a másikra, csak mert más fajta rendszert favorizál. Microsoftnak sem véletlenül van Macintosh üzletága és az Apple-nél sem poénból készítenek BootCamp-et meg hasonló jóságokat."
Ööö...ebben megint csak egyetértünk...de ezt mire? hol? mikor?
Mármint nem értem mire írtad, de jogos!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Namelesske #197 üzenetére
Az rész, hogy mit ne használjunk, pl a catalyst controll center.. nekem nem teljesen világos. Ugyanis! Ha átlag user vagyok, azt se tudom miről beszélsz... rajta lehet ettől még a gépen? Persze, hisz aki összerakta a gépem feltehette... Átlag user tudja, hogy kell eszközkezelőből feltenni ezeket a dolgokat? Látod ez a baj! Szidhatjuk a rendszert...de a gond a rossz, vagy kevés tájékoztatásból áll. Igen is a 21. században meg kell tanítani a felhasználót, hogyan kell használni egy rendszert és mire figyeljen oda!
Nem az kell, hogy 25ször tanítsák meg velem a wordot használni, általános iskolától egyetemig...Más: Nekem tetszett mikor a CERN-ből közöltek képeket és ott látni lehetett hogy minden volt... linux, windows, macbook pro
Érdekes, tudtak együtt dolgozni a szakemberek teljesen eltérő rendszerekkel... -
bmwk1200s
őstag
válasz
hoffman_ #190 üzenetére
Azért csak vigyázz! Nehogy mikor telepíted leszedjen még 100 pici barátot, ami aztán tényleg odab@sz a rendszernek...
rt06: nem azon röhögtem, hogy elfelejted a jelszavad... maga a hozzászóláson mulattam egy jót! Tetszett!
úgy látom akkor én nem vagyok eléggé elővigyázatos... nekem csak 10karakter
-
bmwk1200s
őstag
"mert frissen telepítve hibákat dob, debezzeg az OS X az nem... hát..."
Mondjuk kifejezetten adott hardverre optimalizált OS, előretelepítve, első indításánál hibával induljon... LOL! Max akkor ha átcsúszott a gyártó minőség ellenőrzésén, ahol nem szűrtek ki egy hardverhibát...
-
bmwk1200s
őstag
válasz
UnlimitedN20 #122 üzenetére
Teljesen igaz, de azt is értsük meg, hogy ugyanez a mentalitás igaz az apple-re is és a linux és disztribúciók fejlesztőire is...
Nem arról beszélek, hogy ki honnan merít ötletet, hanem hogy milyen munkát ad ki a kezei közül..
Elismerem a Microsoft munkásságát... van néhány dolog ami nem tetszik...de sosem mondtam hogy szar szemét, meg hogy idióták dolgoznak ott..
Nekem más rendszer használata fedezi egyéb szükségleteimet... amiben nem tetszik annyira a windows..
-
bmwk1200s
őstag
válasz
UnlimitedN20 #110 üzenetére
"CCcleaner, Registry pucoló, PC Booster, Win Speeder és társai jól müködő rendszert elrontanak, elrontott rendszeren meg már nem segítenek."
Elhiszem, hogy ezek jelentős része átverés...elhiszem, hogy nem megfelelő tudás birtokában árt... de a Ccleaner (helyesen írva) nálam bevált.
, nem ront, javított!
moonman: nálam akkor meg Max edition?
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Na! Ha ilyen szépen egyetértünk, akkor mi a baj a tapsikolással?
-
bmwk1200s
őstag
Ezzel egyetértek!
Én csak azt emeltem ki, hogy én, aki azért értek is kicsit hozzá... ha nem is vagyok prof.. elvárom a sebességet amit megszoktam, és nekem ebben időnként segít az általam említett progi(k)...
Macnél is megvannak ezek pl. onyx.. de nem kellett használjam...Igen, minden rendszert haza lehet vágni, ez nem kérdés...
"*gondolom, a Mac userek többsége nem "ért" annyira a számítógépekhez és nem is próbálja meg "megjavítani"."
Én a windows userereknél is ezt látom. Egyik se ért hozzá, max csak hallott valamit és azzal elszarja... különben nem kellene javítanom...
-
bmwk1200s
őstag
Rendben. Az hogy 15perc a boot, az egyáltalán nem általános a Macnél.. de ezt te is tudod.. ne mond nekem, hogy ha áll az, hogy a win tökéletes, csak a felhasználók szarhatják el, akkor ez Macre ne lenne igaz.
Ilyennel amúgy Macnél nem találkoztam, hogy 15perc boot, ott biztos hogy valami gáz van, fájlt nem lehet átnevezni? Rendszer fájl, vagy saját? Érdekes ez is... jogosultság?
Nálam több ügyfelem gépét (és mielőtt te kötsz bele, nem gyerekek, 30 év és felette) sikerült normál sebességre gyorsítani kis karbantartással.. természetesen én mindig készítek biztonsági mentést... -
bmwk1200s
őstag
Persze!
Az mit jelent, hogy gyakott?
Amúgy megint elfelejted, hogy magam is szoftverüzemeltető vagyok, itthon is winem van (xp+win7) és érdekes, nekem is segít a Ccleaner+smart defrag havonta egyszeri futtatása...
Amíg Macel dolgoztam és remélem fogok is ha majd telik sajátra ezeket nem kellett használni és tökéletesen működnek... lehet, hogy a windowson szocializálódottak gyakják (úr isten ez a szó) szét a Macbookot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest