Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

Nincs itt semmi csoda, csak szerintem egy Home premium Windows mappája eleve kisebb, mint egy Professionalé vagy Enterprise-é. (nem beszélve a 32/64 bit közötti különbségről)

A másik: tegnap este kipróbáltam az Advanced System Care vadiúj 4-es változatát. A freet természetesen. Áldom az eszem, hogy csináltam egy rendszervisszaállítási pontot mielőtt lefuttattam volna, mert lazán kitörölte a hangkártyámat. Szentségeltem egy fél órát, mire vissza tudtam állítani mindent. Na, azóta elmehet az ASC is a sunyiba. Azt se mondhatják, hogy warez, mert a free változat csinálta ezt. Hát ez egyáltalán nem ösztönöz arra, hogy a pro-t megvegyem. Maradok a Revo Uninstallernél, ha valamit uninstallálni kell, a registryben megkeresem kézzel a megmaradt töredékeket, bár nem szoktak lenni, aztán rendszeres töredezettség mentesítés, ideiglenes fájlok törlése és hasonlók. Így megy már évek óta, nem fogok rajta változtatni.

A CrapCleaner újabb változata olyan hatásosan üríti a böngésző gyorsítótárát, hogy a megnyitott lapokat is elfelejti, márpedig van néhány lap, amit sosem zárok be. Azt szeretem, ha induláskor azok működnek. Szóval az sem ér egy kalap crappet sem.

• BonFire

veterán

válasz moonman #158 üzenetére

"nekem most (~2 évesen) 14,8 GB a Windows mappám, ebből 6 a winsxs. nem hiszem, hogy akkora problémát kéne jelentsen."

Igaz, és még ennél is kisebb lehet. Nekem 1,5 év után 9 Giga, és eszem ágába nem jutna innen törölni bármit is. Vannak viszont olyan programjaim, amelyek többszáz megás mappákat generálnak a C meghajtóra, mert akárhová telepítem, bizonyos komponenseket odamásol. Kipróbáltam, mert sok mappád duplikátumnak véltem, ezért beraroztam őket (az ördög nem alszik), és a program következő indításakor újra létrehozta ezeket. Nem a Windows hízza ki a merevlemezt. Nálam első telepítés óta ekkora a Windows mappa.

• BonFire

veterán

válasz RaZroX #53 üzenetére

"Nos én erre azt mondom, hogy OS X. A Winfos olyan szinten..."

No, innentől nem lehet komolyan venni a kommentedet. Tiszteld meg azzal a világ legnépszerűbb és legelterjedtebb operációs rendszerét, hogy leírod így: Windows. Nem olyan nagy dolog az. Nem kell divat winfosozni. Mert ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy FOS X, és egálban is vagyunk. :(

Új hozzászólás Aktív témák