Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
RaZroX
addikt
válasz
Morden24 #286 üzenetére
Na akkor mond meg az okát annak hogy csak másodszorra ment fel az XP... (érdekes módon ugyanúgy telepítettem mint először)
"bizonyára szar a hardver" .. akkor másodszorra is lett volna hiba..
"vagy én nem értek hozzá" szerintem nem kell nagy szakértés egy OS telepítéséhez.. és inkább nem fogok kutatgatni, hogy vajon miért hibaüzenettel üdvözölt a Windows... -
RaZroX
addikt
válasz
Morden24 #142 üzenetére
így van... akkor nyilván akik szidják a Microsoft-ot hülyék hozzá és azért szar a rendszer...
mellesleg ha ennyire jó lenne a rendszer ahogy azt egyesek állítják nem vitáznánk itt..
amúgy lehet hogy ez a fórumtéma épp ezért nyílt meg mert vannak panaszok okkal.. de ez csak egy tipp..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest