- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Oké, ez egy meg nem magyarázott szitu. Minek van nagyobb esélye: valami nüansznyi, esetleg tesztprogramok által nem érzékelt hardveres komponens hibájára, vagy arra, hogy egy Windowsnak enyhén picsás lelke van, és néha húzza a száját, néha meg akarja?
De a lényeg számomra továbbra is az, hogy a szitu legjobb esetben is (mellőzve az egyszerű logikát) kétséges, tehát telebömbölni egy fórumot egy ilyenre alapozva szerintem bőven arcpálma kategória.
(#304) RaZroX: De. Másodjára meg máshogy kezelte a beépített mesterséges intelligencia.
-
Morden24
nagyúr
Hát ilyen esetret én is tudnék egy-kettőt mesélni...
Hogy install közben megborult valamilyen hardver szar bios-beállítások, rossz tuning vagy rosszul működő beadott driverek miatt? Ilyet már én is láttam, de olyat még nem, hogy egy "rossz Windows" kijavítja önmagát két install között.
-
Morden24
nagyúr
Na akkor mond meg az okát annak hogy csak másodszorra ment fel az XP...
Erről eddig szó sem volt
Tehát ugyanazzal a telepítővel először szarul ment fel, aztán meg jól, és szerinted ez a Windows hibája? Vazze, mit hittél, kijavította közben magát a cd-n ülve, sunyiban?Basszus, érik valami még nagyobb arcpálma...
-
Morden24
nagyúr
Nem, az lett megmondva, hogy nyilván nem értesz hozzá, mert ha értenél, akkor a hiba okát tudnád, nem csak fújnál az OS-re, mert nyilván a gémer konfigodra nem volt kedved.
Magyarán nem értesz hozzá annyira, hogy megmondd, mi volt a hiba, de ez persze nem akadályoz meg benne, hogy egyértelműen a szoftvert okold.
Na ezért jár neked aaaa:
-
Morden24
nagyúr
Talán azért, mert ha millió és millió gépen teljesen jól működik, a te egyedileg összeállított hardvereden meg elnyal, akkor nem azt jelenti, hogy csodát kell keresni ott, ahol működik, hanem hibát ott, ahol nem.
És egyébként meg a "szarul van megírva" frázist milyen szakmai kompetencia okán sikerült kiókumulálnod? Mert az, hogy nem ismered a hiba okát, ezért találgatsz és jobb híján az OS-re fogod, az jobb helyeken nem egy túl magas nívó. Ha meg tudod a hiba okát, akkor nyugodtan írhatsz konkrétumot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest