- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
bambano: el tudom képzelni, hogy egy laikus szándéka ellenére megfertőződik, ezért kell win alá az ilyeneknek AV, ami ilyenkor jelez. ilyen utoljára xp-n történt velem. lehet, hogy szerencsés vagyok, de eddig azt tapasztaltam, hogy aki vista/7 alatt bekapott valami csúnyaságot az vagy csúnya oldalakon mászkált, vagy csúnya állományokat futtatott.
-
bambano
titán
Egyrészt adtam és nem volt vele gond.
Másrészt adtam már vistát is normális, nem vakló módjára klikkelgető felhasználó kezébe és két év alatt kétszer borult össze nagyon, meg számtalanszor kicsit.Ha kizárólag az lenne a választási szempont, hogy nekem melyik rendszerrel volt több bajom eddig, akkor holnaptól az ms.hu bezárhatna. ymmv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest