- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
válasz
UnlimitedN20 #235 üzenetére
Látom nem jött át, hogy ez nem az én véleményem, ha az átlag ember aki csak meglátja!!
FACEPALM -
bmwk1200s
őstag
válasz
UnlimitedN20 #122 üzenetére
Teljesen igaz, de azt is értsük meg, hogy ugyanez a mentalitás igaz az apple-re is és a linux és disztribúciók fejlesztőire is...
Nem arról beszélek, hogy ki honnan merít ötletet, hanem hogy milyen munkát ad ki a kezei közül..
Elismerem a Microsoft munkásságát... van néhány dolog ami nem tetszik...de sosem mondtam hogy szar szemét, meg hogy idióták dolgoznak ott..
Nekem más rendszer használata fedezi egyéb szükségleteimet... amiben nem tetszik annyira a windows..
-
RaZroX
addikt
válasz
UnlimitedN20 #114 üzenetére
Amikor windows-t használtam akkor Ccleaner nálam is bevált. Bár én úgy vettem észre, hogy Windows csak akkor bírja sokáig, ha naponta töredezettség mentesítve van és tisztogatva. Ccleaner-el hibakeresést lefuttattam és telepítés után.. hát mit mondjak.. volt egy pár DLL hiba.. persze kijavította. De a lényeg hogy aki 20-30 programot akar felrakni annak elég nehéz dolga van mert ettől omlik össze a windows könnyen.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
UnlimitedN20 #110 üzenetére
"CCcleaner, Registry pucoló, PC Booster, Win Speeder és társai jól müködő rendszert elrontanak, elrontott rendszeren meg már nem segítenek."
Elhiszem, hogy ezek jelentős része átverés...elhiszem, hogy nem megfelelő tudás birtokában árt... de a Ccleaner (helyesen írva) nálam bevált.
, nem ront, javított!
moonman: nálam akkor meg Max edition?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest