- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Megnéztem a xperiamod bulid.prop -ját, és az alapján átírtam így:
persist.audio.handset.mic=digital
A cseh romban ez analog -ra van írva.
Eddig úgy tűnik, hogy jó, de ha van kedvetek, más is kipróbálhatná, és a vonal másik végén lévőket meg kellene kérdezni, hogy változott-e a hang minősége, és ereje.
Újra kell indítani a telót! -
Crondore
tag
Haier W910 Chunky Rom
http://www.needrom.com/mobile/haier-w910-5/
Néha néha akad, de egyenlőre más hibát nem találtam az én használati metódusomban.
Állandó mobil net a céges levelezés miatt be van kapcsolva.Átlagban ha keveset telefonálok 1,5-2 napig bírja ha sokat az egy nap így is meg van.
Kevés alkalmazás van fönt rajta:
hdwidget, egy naptár, youtube, face, google+(ez kell a naptár normális működéséhez),hangouts, endomodo... nagyjából ennyi. -
neszoljalbe
csendes tag
Köszi a választ . Leginkább az zavar , hogy nincs egy normális feladatkezelő . Szóval olyan widget mint ami alapból a 4.1 en van . Szóval csak azokat a programokat mutatja amit én nyitottam meg külön és nem zártam be , pl chrome meg ilyenek . Esetleg erre valami progi ? Ja és ami eltünteti alulról a vezérlőgombokat és nem kell hozzá root jog ?
-
mr_ricsi
veterán
"Ez melyik progi? A phone weavert próbáltad?"
Nem érdekes, hogy melyik progi, mert másnap már "repülős" módba sem váltott át,ezért kukáztam.
Próbáltam a phone weaver-t, és szintén kell pinkód a visszakapcsoláshoz. (Mondjuk, azóta elgondolkodtam, hogy a pinkód a simkártyának kellhet, de továbbra sem értem, hogy mi értelme van a telefont "titokban" visszakapcsolni, miközben nem érkezhetnek meg rá a hívások és az SMS-ek.)
-
madrac
senior tag
Nálam is ment, csak néhány honlap megtekintése, vagyis egy kis adatforgalom után dobta az egész mobil hálózatot. A Chunky dettó. Ugyanaz az alapjuk (modem). Azzal az információval nem tudok mit kezdeni, ha másnál tökély. Szintén t-mobile, főváros, lekorlátozott net (32/32). Nálam mindig rendszeresen váltakozik H+, 3G, E módok között, nem marad ugyanott.
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Szeretem az újdonságokat.Amit mondhatok,hogy ezt érdemes felrakni,na persze ne nagy durranást várjatok,de szerintem jó,használható.Kitkat launchert használ.A voice....használható...Szerintem gyorsabb a cseh romtól.A build szám3906(based on 37617)Ez van írva szó szerint
Akkor nem 38....?
"Gyaa! Nagyon pörög a srác a rom-on!"-Pedig így a negyvenhez közel már nem kéne,hogy az ilyen ennyire érdekeljen(mármint a rom-olás)
-
adam770
csendes tag
Köszi a gyors választ.
- A cameramx nekem is tud ilyen videot csinálni, de élvezhetetlen minőségben, ha 720p-ben csinálom, akkor nem esik színekre a kép.
-a normál camera app (a romban levő) csak 720p felvételt csinál.
-neked hogy játsza le a 1080p videokat az alkalmazásból kilépve, pl vlc playerrel ? -
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Teljesen tisztán az új needromos romot semmi update.....A build szám az 37617
Az ikonok nagyobbak.A futó alkalmazások 400mb. alatt vannak.Voice recorder nincs benne.A boot animació más:- android szöveg.Az applikáció pedig:-Performance control.
-
adam770
csendes tag
Nem látok ki a lila gőztől,
-tettem rá cwm-et sikerült
-megrootoltam simán ment
-tettem rá 4.12 androidot, itt gyanús volt, hogy innentől már nem ismerte fel a windowsos driver a telefont (v350 ismeretlen hardver -t jelez, amikor rádugom fastboot modban), így már a clockworkmodot sem tudtam elindítani fastboot módban, de nem tulajdonítottam jelentősséget neki.
-aztán ez a veszélyes app, csak úgy volt hajlandó mentést csinálni, ha a "freez system apps"-t kiválasztom.
-miután kihúzta a rendszer a teló alól,és üres lett a képernyő, pár alap funkció maradt csak meg, ujraindítottam.
-ujraindítás után a qisda logo ami az uj rom-nak az indítóképernyője, és az android felirat váltogatják egymást, és ujraindul a készülék, mintha egy végtelen ciklus lenne. -
laci laci
addikt
-
kazan23
aktív tag
Na, még csak holnapután lesz vízkereszt, de már ma átesett rajta
Egy másodperces bukfenc a fürdőkádban, rögtön kikaptam, azonnal kinyitottam a kártyák, az usb, a jack fedelét és kitörölgettem, de pár perc múlva a két optika és a vaku frontlencséjén belülről millió apró harmatpötty jelentkezett.
Ki fog ez száradni magától? Marad vízkő, vagy egyéb nyom, amitől nem lát ki majd az optika?
Tudok-e valamivel rontani, vagy javítani a dolgon?
Kezdek felkészülni a mikrofonnál és a többi lukon bekerülő víz rombolására... -
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest