- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
forintuser #12524 üzenetére
Köszönöm!
-
szabeska
addikt
válasz
forintuser #12522 üzenetére
És ezt hogyan tudom megtenni lépésről lépésre?
-
_NCT
addikt
válasz
forintuser #12505 üzenetére
Nálam ez az első ROM, ami bírja 1300MHZ-en, de alap órajelen is jó nagyon. Eddig meg vagyok vele elégedve, bár 1 órája van fenn, szóval korai lenne messze menő következtetést levonni még
Talán az első ICS Rom ami nem akad meg sehol sem...Érzésre jobb mint NB.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
forintuser #12283 üzenetére
nézd meg az árgépen,de ez sem garancia.auchan,media m,saturn,digidog?talán vmelyikben esetleg......
-
kolosanyi
veterán
válasz
forintuser #12283 üzenetére
Wow, nem gondoltam volna...
-
Nescafé
őstag
válasz
forintuser #12261 üzenetére
Csak én ezt nem tudtam.köszi.
-
szkorhetz
őstag
válasz
forintuser #12118 üzenetére
tudnál nekem ajánlani egy jó kernelt, ami ICS alatt is jól működik és ezt is tudja?
-
match123
tag
válasz
forintuser #12108 üzenetére
Engem viszont érdekelne
-
noxon
őstag
válasz
forintuser #12007 üzenetére
Érdekes, nekem a hangja csúszik armv7-es codeccel...
-
rionpulya
tag
válasz
forintuser #12007 üzenetére
Melyik codec való a NS-re? MX Video Player Codec (ARMv7), vagy MX Video Player Codec (NEON) ?
-
tonerz
aktív tag
válasz
forintuser #11825 üzenetére
Hiába ez a Nexus érzés, elszédülsz tőle
-
kolosanyi
veterán
válasz
forintuser #11576 üzenetére
Köszi, lehet felrakom majd én is.
( #11578 ) hallerlaller
ROM managert nem szoktam, mindig a recoveryben turkálok inkább. -
_NCT
addikt
válasz
forintuser #10454 üzenetére
Lol
Hát igen, én is a geolocation-t inkább kikapcsolom, lakásban úgy sincs sok értelme. De azért az durva, hogy a Google, Weatherbug, Accuweather szolgáltató hármas mindig mást mutat
Vagyis épp nem amit kéne.... Szal azért az ember elvárná, hogy a mindenféle csillivili live wallpaper helyett pontos időjárást biztosítson
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #9760 üzenetére
Úgy értettem, hogy rendes, végleges ICS-ből készített MIUI 4.x . Magyarosítva stb.
Se T9 tárcsázás, keresősáv nem eltüntethető, widgetek másképp vannak..meg kicsit nekem lassúnak tűnt. -
Land
veterán
válasz
forintuser #9581 üzenetére
Pedig agyaltam rajta, hogy megveszem.. No meg árban se olcsó...
-
toto0569
addikt
válasz
forintuser #9205 üzenetére
a régebbi telefonoknál ez nem volt észrevehető és nem foglalkoztam vele és ha nem lettem volna kíváncsi akkor ki sem próbálom.Egyedül a nexus volt az ami így sűrün eldobálta a jelet.
a másik három teló az a minimum jelet tartotta,de ennél már néha idegesítő volt.
SŐŐT! más is panaszkodott erre és ezt a megoldást nem ajánlották senkinek,hogy próbálja ki. -
z83gnj
csendes tag
válasz
forintuser #8983 üzenetére
A reset nem segített! úgyanúgy nem látom a hálózatot, ha rajta van a titkosítás! Majd hét végén kipróbálom egy másik routerrel ( ASUS) hogy azzal megy-e. Egyenlőre itt marad a MAC szűrés, meg az SSID elrejtése!
-
rcsaszi
csendes tag
válasz
forintuser #8260 üzenetére
Mi volt a gondod ?
-
verser233
senior tag
válasz
forintuser #7739 üzenetére
Az utóbbi verzióktól kezdve brutálisan merül a telefon + szerda óta úgy be van lassulva sokszor, hogy alig bírok még lapozni is és tegnap kétszer magától újraindult, csak úgy. Nekem most a sima MIUI van fent, de Slukkica romja ugyan hetekig jó volt a legutolsó verziók már azok is furán viselkedtek nálam. Ezért akarnék most inkább mást használni. SAjnálom mert amíg jó volt, addig imádtam, mert nagyon szép meg gyors (volt).
Túl vagyok már pár wipe-on meg újrarakáson de az se segít.Szóval, mit tudnátok ajánlani?
-
slice14
veterán
válasz
forintuser #7739 üzenetére
Nekam akár Slukkica, akár a sima MIUI ledobott mobilhálózatról legalább napi egyszer..
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
forintuser #7720 üzenetére
Micsodát?????Skype telefont???de hát az a microsoft tulajdona, meg szoros együttműködésben vannak a facebookal.
áruló -
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #7592 üzenetére
Igen
-
premete
veterán
válasz
forintuser #7562 üzenetére
-
toto0569
addikt
válasz
forintuser #7547 üzenetére
az előbb nekem is elkezdett liftezni a jel először lement teljesen kb. 10mp jel nélkül aztán vissza fullra . aztán kezdte előröl .ezt 3* megcsinálta.de most megy
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #7475 üzenetére
Semmi extra nem kell csak a 3 wipe.
-
premete
veterán
válasz
forintuser #7395 üzenetére
Sok értelme szerintem nincs az 1. hsz.-nak, emlékezz a defy-topikra, ott sem olvasták el, vagy nem értették meg, ugyanúgy kérdezgettek minden, ott leírt dolgot is.
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #7350 üzenetére
Teljesen felesleges root-olni.
Bootloader felnyit, Recovery telepít és mehet a ROM flash. Minden custom rom hozza magával a root-ot.
-
DonMedve
addikt
válasz
forintuser #7348 üzenetére
Üdv.!
-
Slukkica
őstag
válasz
forintuser #7348 üzenetére
Mégegy ismerős arc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest