- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Páromnak Mediapadje van (bár inkább én bütykölöm az utóbbi időben) és van rá gyári ICS és az sem annyira sima, mint az almás pad.
Megértem aki csodálkozik a röccenés problematikáján... én sem tudom értelmesen megmagyarázni, de engem zavar... tudat alatt valahogy azt sugallja, hogy valami nincs rendben a cucc működésével. Persze, működik csak én (és rajtam kívül egy pár száz millióan) vagyunk erre érzékenyek -
domerator
veterán
válasz
slayerenkala #212 üzenetére
"Ajánlom a youtube.com-ot és írd be nexus 7 vs ipad3.. csodálkozni fogsz szerintem."
Hát én most beírtam, hogy Nexus7 vs. iPad és a talált videók csak arról győztek meg, amit madgie is próbált leírni, mégpedig hogy a droid eljutott odáig egy 7 inches tablettel, ordenáré erős hardverrel és kifejezetten a simaságra tervezett szoftverkiegészítéssel, ahol az almás cuccok évek óta vannak... ez így van, akár vérig sértődik valaki rajta, akár nem. Én speciel örülök, hogy a JB már ilyen jó lett... ámbátor az igazi erejét egy belakott eszközön, napi használat közben lehetne lemérni.
"Szerintem te kipróbáltál valamikor régen egy galaxy tabot valamelyik áruházba, ami ki van téve a gyerekek egész napos nyomkodásainak, és az alapján alkotsz véleményt az androidról."
...és igen, én is tapiztam Samsung kiállított tableteket és hiába ültem oda negyed órára és nem voltam rest lepucolni az összes kirakott widgetet, meg bizbaszt a tabletről, akkor is sírógörcs volt kezelni... igazat írt madgie. Ezen kívül pedig tapiztam kiállított ipadot is, ami szintén ki van téve a gyerekeknek, mindenkinek és annak meg se kottyant.
"Hozzáteszem, apple telefon onnantól szánalmas hogy 2011/2012-ben 3.5 collal akar dominálni..."
Nem akar dominálni... egyszerűen rengeteg hétköznapi embernek nem kell nagyobb kijelző, telefon. Dominálni a 4-4,5-5 collos telefonok akarnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest