- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Jano_023 #14169 üzenetére
Én sok ROM-ot kipróbáltam, végül a paramoidandroid és a P.A.C maradt nálam, mint használható. Jelenleg a P.A.C ROM-ot használom már egy ideje, nincs gondom vele. Ez egy "3 az egyben" ROM, a ParanoidAndroid, Cyanogen, AOKP egybefaragva.
-
-
marloksolt
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Jano_023 #13359 üzenetére
Duálban... A táblán angolul (Youtube Gameplay), a monitoron németül, a fő, hogy meglegyen az öt csillag
Van egy csomó vásárolt játékom, amiket időhiányában nem játszottam végig, már hónapok vagy rosszabb esetben évek óta, és hát gondoltam, begyorsírtok... Az L.A. Noire meg olyan, hogy sokszor el lehet cseszni, hogy kételkedj vagy hazugsággal vádold e, főleg ha nincs intuíció pont már.
Plusz ugye L.A Noire-ben így azért lett 63 órám belefektetve, mert Decemberben újra kellett húzni a Windows 8 -at, a mentésről meg azt hittem, hogy Steam felhőbe tölti, tévedtem, kb 25 óra játékidőm veszett oda. Kicsit zabos voltam
-
Integra
titán
-
Sonja
nagyúr
válasz
Jano_023 #13297 üzenetére
LibreOffice for Android-ot próbáld ki! Még béta, de talán jó lesz.
-
alacka
tag
válasz
Jano_023 #13282 üzenetére
Nexus 7 függõ?? Sztem nem.
Asszem van egy feltöltökártyás WEB nekik, lehet elöször lehet azzal nézem meg milyen az átvitel.S te használod Mivel minimalizálod a forgalmat? Nem állandóra használnám, csak mikor távol vagyok a pusztaságban pl.
Az Alpokot meg sem merem említeni, mert ott meg bezavar hogy külföldrõl hogy is megy ez. -
fPApi
őstag
válasz
Jano_023 #13239 üzenetére
Ha meg vagy elégedve, és nem hiányzik semmi, akkor nincs értelme custom ROM-ot felrakni, mert azoknál azért mindig van valami bibi (valamit, valamiért...). Ha meg mégis: én a P.A.C ROM-ot használom már elég régóta, és eddig nagyon bejön (igazából egy több ROM-ból a -nekem- hasznos funkciókat összegyúró ROM).
-
törölt tag
-
uki
aktív tag
válasz
Jano_023 #13113 üzenetére
Nálam swype van fent ezen is meg nexus 4-eb is. Megvettem most amikor végleges lett és bekerült a play-be. Nem rossz, nem rossz, de néha olyan marhaságokat ajánl fel hogy csuda. :-D
Sztem próbáld ki a swiftkey meg a swype beta verzióját aztán vedd meg amelyik jobban bejön.
-
lafaty80
addikt
válasz
Jano_023 #9489 üzenetére
Igen tudtál és köszönöm, van amit nem részleteztem ki, de igen így gondoltam én is (root, romolás).
- egy átfogó teszt linkjét a készülékről
én erre gondoltam mindenki egyetért velem, persze sdd2 kolléga engedélyével csak!
- általános leírás (műszaki) akár kiemelni az előző cikkből
ezt inkább meghagynám link formájában ittNem szeretnék hosszú 1hsz, a tömör lényeg legyen csak benne...
-
Syl
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged