- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
brumi1024 #10760 üzenetére
Én elhiszem!
én is úgy tudtam, hogy az alma stabilan tartja a 10 óra böngészést... Felettébb érdekes, és az egyik tesztben ami linkeltél, ott a nexus 10 is tovább bírja, mint a chipnél...de lehet, hogy több napon át tesztelték, mindennap 2-3 óra vagy nem tudom.
de hogy legyen egy kis on is, ki milyen kontrollert használ játékokhoz? (márha használ valaki) A kékfogas ps jobb vagy a vezetékes, és kaphatnék linket, akár pü-be hogy honnan vette (olcsón, és nem hamisítványt)?
-
Hegasus
senior tag
válasz
brumi1024 #10758 üzenetére
feltöltöttem az egész tesztet!
az durva! itt feleannyi a böngészési ideje...
amúgy a legújabb az újság lehet 4.2.2 androiddal készült, ami érzésre szerintem jobban bírja.
nem lehet, hogy alma most dobott ki valami "frissítést", amitől csökkenhetett ennyire az üzemidő? mert a chip-eseket nem úgy ismerem, mint akik szórakozásból írnak számokat (főleg, hogy az alma jött ki nekik győztesen érthetetlenül...)
-
Hegasus
senior tag
válasz
brumi1024 #10374 üzenetére
jajj bocs, most látom csak hogy írtál.
ez érdekes, mert a cikkben amit (#10353) assemble kolléga linkelt ott 57 fps-t írnak az 1080p-s tesztre a tegra4-nek, míg a te általad linkelt tesztben az a6x 49.6-ot ér el 1080p tesztben, ami akárhogy nézem több mint az a6x.
De ez csak szőrszál hasogatás, és mint korábban írtam engem jobban érdekel a gyakorlatban a játékok szépsége, mint ezek a "lefuttatunk egy videot és kapunk egy pontszámot" tesztek. -
tt124307
tag
válasz
brumi1024 #10132 üzenetére
Nálam is megvan ez a wifi-eldobásos történet. Szerintem biztos nem hardveres, illetve hátlap leszedése / visszarakása nem fogja megoldani. A tablet újraindítása eddig megoldotta, ilyenkor 1-2 nap után jelentkezik újra (vagy elképzelhető, hogy tovább is bírja). Először azt hittem, hogy az otthoni routerrel (tplink tl-1043nd + openwrt) nem szeretik egymást, de tegnapelőtt melóhelyen is előadta, pedig itt teljesen más környezet van. Fórumokon nagyon sokan panaszkodnak, de semmi használható ötlet nem volt eddig. Recovery-ből wipe-ot még nem próbáltam, az az igazság, hogy vártam arra, talán 4.2.2 alatt megoldódik, de nem (nálam a 4.1.2 kb. 10 percig volt fent és utána egyből 4.1.2-vel használtam). Jobb híján megpróbálok majd esetleg valami custom ROM-ot, ha CM alatt is csinálja, akkor passzolok.
-
alacka
tag
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
brumi1024 #8773 üzenetére
Nàlam is voltak a képernyő felületén fura foltok, de mióta rátettem a fóliàt, eltűntek. Nekem bal szélen volt egy hosszú, arra tippetem, hogy amikor lehúztam a gyári "fólia zacskót", akkor kerülhetett rá, de csak egy bizonyos szögből látszott, és hiába tisztítottam, mindig ott volt. Na mindegy, mint mondtam, nálam a fólia óta teljesen eltűnt ez a jelenség.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
brumi1024 #8738 üzenetére
Hosszútávon elvileg az a legjobb, ha a két "végpont" között tartod. Szàmítógép szerelő-és karbantartó szakra járok, ezt így tanították nekünk a notebook akksik kapcsán... De amúgy nekem aztán teljesen mindegy, hogy ki-hogy tölti az N7et, én így hallottam, így csinálom, kész
-
Skynet258
veterán
válasz
brumi1024 #8489 üzenetére
Na várjál, van ismerős ismerőse a T-nél, kértem, nézzen már rá. Kiderült, hogy nekem jelenleg egy Asus (eddig jó) Ultrabook (ez már nem jó) van igényelve.... Barmok, komolyan. Hogy melyik ügyintéző pipálta át erre, azt nem tudom, mert az elején még (az első 3 ügyintézőig kb.) még biztos, hogy Nexus 7 volt megadva.
Most várok az ismerősre, hogy helyre tudja-e hozni. Ha nem, akkor felhívom őket, és addig anyázok, amíg nem adnak egy minimum 50-es IQ-val rendelkező embert, akinek lebetűzöm mit is szeretnék vásárolni, és infót tud adni, hogy mégis még hány hét mire kihozzák.
Általánosságban az a véleményem a T-ről, hogy a szolgáltatásokkal meg vagyok elégedve, XXL csomag süvít, IPTV-vel nincs gond, de ha valamit meg kell velük oldani, akkor mintha a Marsról jöttem volna. Némi tréningezés nem ártana a csapat nagy részének (ugyanakkor vannak nagyon Pro emberek is!), mert szart se tudnak semmiről se. Ami még hagyján, de mint látható, még képesek elcseszni is eddig működő dolgokat.
-
dombila
őstag
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
brumi1024 #7421 üzenetére
Fantasztikus.
Én huszadikán rendeltem és még aznap aktiválták a meghosszabbított csomagot. Hál' istennek műszakisokra nem kell várnom csak a futárra, de bőven elég az is.
Az ügyintézésről vannak pozitív és negatív tapasztalataim egyaránt. Ezt a tabletet pl. másodjára rendeltem meg, mert elsőre nem jött össze nekik. Köszi a gyors választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Óra topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest