Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nekem android 7 van fent, linageos 14-el. Egész jó. De nem navigálok vele.
Viszont minden modern program ezen is szaggat. Mindenből a lite van fent.
Az a baj, hogy baromi erőforrás igényesek ezek a programok.
Ha tudod szerezz be régi verziót, hátha van hozzá friss térkép. Sygic, igo stbNekem pl konyhai mindenes a tablet, kocsiba én is agyaltam. De ez lassú már oda. Egy modern tablet kellene oda, amiben van legalább 4gb ram, és 8 mag.
-
DonDragonka
őstag
Netflix hisztis egy progi. Kell egy csomó minden neki és van pár alap modul ami a karcsúsítás áldozata lett LOS-ban. Jó a LOS csak épp asszony pont a Netflix miatt nem dobta még ki ezt a tabletet mert szegény elég viseletes már.
Szívesen segítenék, de már töröltem mindent, nem tudom továbbosztani, sorry... De én is XDA-n turkáltam össze mindent... -
törölt tag
Az általam linkelt cikkben is benne van.
"A CDD szerint ugyanakkor a hardvernek támogatnia kell a rendszertitkosítást, és annak aktívnak kell lennie alapvetően. A CDD szerint a titkosítási teljesítménynek 50MiB/s-nál gyorsabbnak kell lennie. A Nougat egyébként már fájlszintű titkosítást alkalmaz, amelyhez beveti az ARMv8 extra utasításkészleteit, írja a publikáció."
-
törölt tag
Szerintem nem az itt az akadály
Egyébként mennyivel elegánsabb lett volna, ha a Nexus 7 az Android 7-tel búcsúzott volna nem?
(#7093) assemble : Nos én nem fogok mókolni vele, és így az a baj, hogy eljn majd az az idő, amikor már nem lesz biztonságos, és nem lesz támogatott (Youtube, Chrome stb). A Google egyébként is az 5.x-től folyamatosan húzódik el a csak fő verziót adunk ki irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest