- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
RaverShox #6321 üzenetére
"Szerintetek az mitől lehet, hogy bekapcsolom a készüléket, bejön a színes logó és kiírja, hogy "Az Android indítása" Alkalmazás optimalizálása... Megcsinálja utána ismét logó és előről kezdi..."
Nekem ezt a Google App letiltasaval sikerult elerni 6.0.1-en, amit mar par honapja telepitettem. Par hete jott egy biztonsagi frissites, akkor nem volt me'g gond, rendben ujraindult. De multheten idegesitett fel, hogy a kozepso gombot hosszan nyomva ez a gugli fasag jelenik meg, ezert letiltottam. Mindezt root nelkul. Tegnap ejjel lemerult, toltottem egy kicsit, s az inditas utan csak a logo animalodik par percen at, majd ujra a legutobb telepitett frissites telepul. Majd ujra, szoval csak boot loop tortenik. Nem a legutolso biztonsagi frissites okozhatta, hanem maga a 6.0.1 es a gugli app letiltasa, ahogy utana olvastam.
A fejleszto mod be volt kapcsolva, meg adb-n hasznaltam mar, igy talan ha sikerul belepnem a recovery menube, meguszhatom az flashelest. Potolhatalan dolgok nem voltak rajta. Csak bosszanto, hogy mar tavaly decemberben tudtak errol a hibarol, s basztak barmit is tenni. Pedig tobben jeleztek ezt a gugli foruman:
-
törölt tag
válasz
RaverShox #6238 üzenetére
Nos most néztem ezt a cikket: Bemutatkozott az LG G Pad II 8.3.
8 magos, ez tény, de nincs szó róla, hogy 5 GHz-es WiFi-t tudna, és a RAM ugyanúgy 2 GB, a háttértár pedig 16 GB, valamint a felbontás is egyezik. Ellenben 5.1.1-es Androiddal fog debütálni, és tuti nem 35 K lesz az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged