- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Enyémet a lapos.hu csinálta 25ezerért munkadíjjal együtt egy évvel ezelőtt, tehát 2015. év elején. Fél év garanciát vállaltak rá és semmi probléma nem volt utána. Szép munkát végeztek, persze erősen nézegetve látszik, hogy meg lett bontva, de az semmi, lényeg, hogy pikk-pakk megcsinálták az egész digitizer cserét.
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus+ 20%-os kedvezménykód éves előfizetésre: frRzXVqQJTeZ
-
assemble
addikt
Ismeros is rendelt 32-es refurb-ot ami ma jott meg, ennek angliai toltoje van, amugy teljesen ujnak nez ki.
A csoka sztem hulyeseget mondott, erdemes frissiteni (ha lehet, factory image-bol) a legujabb rom-ra. Nagyjabol mindenben jobb, szebb, gyorsabb, optimalialtabb, biztonsagosabb, mint a regebbi rom-ok. Es semmi kockazat sincs a frissitesben, barmikor vissza tudsz menni barmelyik regebbi rom-ra, vagy teljesen custom rom-ot is felrakhatsz ra.
Speeedfire: itt mar "be volt lassulva"? Amugy tovabbra is a facebook app az egyetlen (meg esetleg a messenger), amelyik gyanus ez alapjan. A quickpic kicsit fura meg h miert akar folyamatosan futni, kicsit az is lehet gyanus, de nem hiszem h az okozza.
[ Szerkesztve ]
-
leon11
tag
A javítás helyett rendeltem az ED-től refurbished 16 gb-osat, amit ma át is vettem. Eredeti doboz helyett, átcsomizott barna dobozban kaptam amerikai töltővel + átalakítóval. Az üzletben a csóka azt mondta, hogy teljesen ok-s a készülék, csak ne frissítsem, mert akkor szokták visszavinni. Hallottatok már ilyesmi hibáról. Most JB 4.3 -as van rajta. Frissítsek vagy ne?
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Tudom, hogy eső tán köpönyeg, de... Ahogy megvettem a nexust, bármennyire is olcsó, meg öreg, ment rá egy üveg az elejére, rá egy kétrétegű tok. Így vihetik a kölkök is, nem para.
Cserébe ma a drágám meghajtotta a tartalék N4-em kijelzőjét, két hónap alatt kétszer lett csereérett szegény. Nem kicsit voltam tőle feszült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest