- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Enyémet a lapos.hu csinálta 25ezerért munkadíjjal együtt egy évvel ezelőtt, tehát 2015. év elején. Fél év garanciát vállaltak rá és semmi probléma nem volt utána. Szép munkát végeztek, persze erősen nézegetve látszik, hogy meg lett bontva, de az semmi, lényeg, hogy pikk-pakk megcsinálták az egész digitizer cserét.
-
assemble
addikt
Ismeros is rendelt 32-es refurb-ot ami ma jott meg, ennek angliai toltoje van, amugy teljesen ujnak nez ki.
A csoka sztem hulyeseget mondott, erdemes frissiteni (ha lehet, factory image-bol) a legujabb rom-ra. Nagyjabol mindenben jobb, szebb, gyorsabb, optimalialtabb, biztonsagosabb, mint a regebbi rom-ok. Es semmi kockazat sincs a frissitesben, barmikor vissza tudsz menni barmelyik regebbi rom-ra, vagy teljesen custom rom-ot is felrakhatsz ra.
Speeedfire: itt mar "be volt lassulva"? Amugy tovabbra is a facebook app az egyetlen (meg esetleg a messenger), amelyik gyanus ez alapjan. A quickpic kicsit fura meg h miert akar folyamatosan futni, kicsit az is lehet gyanus, de nem hiszem h az okozza.
-
leon11
tag
A javítás helyett rendeltem az ED-től refurbished 16 gb-osat, amit ma át is vettem. Eredeti doboz helyett, átcsomizott barna dobozban kaptam amerikai töltővel + átalakítóval. Az üzletben a csóka azt mondta, hogy teljesen ok-s a készülék, csak ne frissítsem, mert akkor szokták visszavinni. Hallottatok már ilyesmi hibáról. Most JB 4.3 -as van rajta. Frissítsek vagy ne?
-
mgy
senior tag
Tudom, hogy eső tán köpönyeg, de... Ahogy megvettem a nexust, bármennyire is olcsó, meg öreg, ment rá egy üveg az elejére, rá egy kétrétegű tok. Így vihetik a kölkök is, nem para.
Cserébe ma a drágám meghajtotta a tartalék N4-em kijelzőjét, két hónap alatt kétszer lett csereérett szegény. Nem kicsit voltam tőle feszült.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest