- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodi81
tag
Szia!
Nálam is jelentkezett már visszhang hiba Pure-on és érintetlen gyári rendszeren is. Nálam azt jelezték a hívó felek, hogy megszűnik a viszhang ha lejjebb halkítottam hívás közben a hangszórómat. Mostanában nem panaszkodnak de majd utánna járok. Csak az a furcsa hogy nálam már múlt év vége felé amikor meglett a telóm és nem mókoltam vele semmit(root,stb.) már akkor említették a hívó feleim a visszhangosodást, csak akkor elintéztem a már említett hangerő csökkentéssel és kész.De azért engem is érdekelne van-e rá végleges megoldás! -
apaszka
veterán
Szia!
Felhívtam a feleségem. Váltva dolgozunk...
Nem egy lakásban történt a beszélgetés..Én tökéletesen hallottam,ő azt mondja néha tényleg hallja saját hangját, de kihangosítás nélkül is, és Pár hete ilyen!!!
Most is csak néha jött elő kicsit.
UPC sek vagyunk, Vodafone hálózatot használja!
De rákérdezek egy profira ki a hálózatban otthon van.
A fiam ott fejlesztő mérnök... -
apaszka
veterán
Szia! Én EX kernellel használom hozzá.
Kihangosítót a kocsiban használok , és ott nincs gond, de reggel a telefont kihangosítva kipróbálom. Az előző verziónál nem volt gond vele, ezt meg még nem használtam simán kihangosítva ha jól emlékszem!De kipróbálom, és jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest