- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
Nova91 #37202 üzenetére
Egy átlag nap nálam így néz ki. Kb 1 óra képernyőidő mellett 70%-75% körülre merül reggel 8tól este 10ig. Ebből az 1 órából kb fél óra böngészés, többi az egyéb nyomkodás (telefonálás, watsapp, viber). 4G-t használok és szinkronizálás megy nonstop, nem használok wifit sehol. Fényerővel nem spórolok, napközben 70-100% környékén használom. Általában elég jó vételem van (4G).
Természetesen vannak sokkal zúzósabb napok is, pl van hogy órákat megy mint wifi hotspot, vagy sokat netezek, esetleg játszom valamit rajta, ilyenkor sokkal jobban merítem, de 20% alá még nem mentem.
Szóval az én átlag felhasználásom mellett simán elég lenne 2 naponta tölteni, de persze mindennap töltöm, mert kellhet a tartalék kakaó
Teljesen gyári rendszert használok (5.0.1) még rootolva sincs. Sajnos zenét nem hallgatok róla, nem tudom az mennyire eszi az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged