- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus 10 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
Nova91 #37202 üzenetére
Egy átlag nap nálam így néz ki. Kb 1 óra képernyőidő mellett 70%-75% körülre merül reggel 8tól este 10ig. Ebből az 1 órából kb fél óra böngészés, többi az egyéb nyomkodás (telefonálás, watsapp, viber). 4G-t használok és szinkronizálás megy nonstop, nem használok wifit sehol. Fényerővel nem spórolok, napközben 70-100% környékén használom. Általában elég jó vételem van (4G).
Természetesen vannak sokkal zúzósabb napok is, pl van hogy órákat megy mint wifi hotspot, vagy sokat netezek, esetleg játszom valamit rajta, ilyenkor sokkal jobban merítem, de 20% alá még nem mentem.
Szóval az én átlag felhasználásom mellett simán elég lenne 2 naponta tölteni, de persze mindennap töltöm, mert kellhet a tartalék kakaó
Teljesen gyári rendszert használok (5.0.1) még rootolva sincs. Sajnos zenét nem hallgatok róla, nem tudom az mennyire eszi az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged