- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
Nova91 #37202 üzenetére
Egy átlag nap nálam így néz ki. Kb 1 óra képernyőidő mellett 70%-75% körülre merül reggel 8tól este 10ig. Ebből az 1 órából kb fél óra böngészés, többi az egyéb nyomkodás (telefonálás, watsapp, viber). 4G-t használok és szinkronizálás megy nonstop, nem használok wifit sehol. Fényerővel nem spórolok, napközben 70-100% környékén használom. Általában elég jó vételem van (4G).
Természetesen vannak sokkal zúzósabb napok is, pl van hogy órákat megy mint wifi hotspot, vagy sokat netezek, esetleg játszom valamit rajta, ilyenkor sokkal jobban merítem, de 20% alá még nem mentem.
Szóval az én átlag felhasználásom mellett simán elég lenne 2 naponta tölteni, de persze mindennap töltöm, mert kellhet a tartalék kakaó
Teljesen gyári rendszert használok (5.0.1) még rootolva sincs. Sajnos zenét nem hallgatok róla, nem tudom az mennyire eszi az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged