- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
-
Fkris
őstag
enis letiltottam, engem ia zakaltott, hogy a hnagouts alaklmazas leallt.hat meg szep basszus, en tiltottam le, be is b.szott volna ha nem all le.random dobalta fel.nemtudom minek kell rinyalnia a droidnak a szar google os alkalamazasok letiltasa, torlese miatt.Rekalmokkal ugyis tele van minden, indokolatlan szivoznia szvsz
-
SybenX
őstag
Én meg régen egyszer töröltem a google-s alkalmazások frissítéseit,mert gondolom úgysem használom,minek foglalja a sok helyet a frissítései,erre menübe már vissza se akart menni,újraindítom és csak a karika pörög...Egy factory reset segített csak,úgy hogy óvatosan a google-s appok piszkálásával.Ezt nem szereti egy nexus.
-
marquuard
veterán
Tudom, hogy problémás, mert hazudnék ha azt mondanám, hogy nekem sosem jött elő. Csak nem a custom ROM-ban kell keresni a problémát. Ha ez alatt előjön, akkor stock alatt is jelen lesz. Szerintem ez egy AOSP rendszer oldali hiba, ami minden készüléken másképp fejti ki a hatását. Gyártási szórás mindenhol van, befolyásolhatja akár minimális hardveres eltérés is. Ha KitKat alatt ez nem volt jellemző, akkor értelemszerűren a rendszerben kell keresni a hibát, amit a Google tudna javítani egy alapos bugfixszel.
-
metal01
őstag
Nálam is volt, hogy "dolgozott" a Play és merítette a telefont napokig. Aztán magától abbahagyta. Gondolom nem véletlenül van ez. Esetleg akkor csinálhat ilyet, ha nem a megfelelő GApps van fent. Stock-on adott ugye, de a custom-oknál szokták mellé linkelni a megfelelő pack-ot.
-
membrandj
nagyúr
Rengetegen mondják,hogy factory resetet utána,de én még soha nem csináltam.
Nexus 4 esetén pedig 4.2-ről mentem 5.0-ig egészen.
Nexus 5 esetén 4.4.4-el kaptam, után 5.0 és most 5.1. Semmi baja nem volt még.Nexus 4-en megcsináltam, mielőtt odaadtam anyukámnak,de ami volt hiba, az ugyanúgy megmaradt. Tehát ez picit ilyen " placebo" szerintem.
-
SybenX
őstag
-
slice14
veterán
Sosem értem meg ezt a repcsi üzemmódot. Egyesek ezt miért erőltetik, mikor csak lenémítanák a telót, oszt csókolom. Jó hogy meríti a telót ha egy szolgáltatás fut és nem tud frissülni, mert az......barma airmode-ba rakja. Mert attül hogy offline a drága, attól még próbál frissíteni (pl chronus...).
-
bl4ze
veterán
Sajnos tegnapi merülés folytatódott tovább. Délelőtt 11-re 100% az akku , nagyon kicsi használattal este 10-re már 50%-ra merült , és reggel 7-re 0% és kikapcsolt a telefon REPÜLŐ ÜZEMMÓDBAN.
Az előző nap feltett Nova Launchert és Chronus weather widget-et töröltem , de folytatódott a merülés óránként 3-4% simán.
Az akkumukátor menüben látszott, hogy PLAY áll az első helyen, és rémlett, hogy más is írt ilyet, hogy "beragadt" a Google PLAY és folyamatosan ébren tartja a telót és szívja le az akkut.Most csináltam egy gyorsítótár és adat törlést + próbáltam tiltásra is tenni, de azt nem engedi. (nem rootolt Stock 5.0.1)
Mi a megoldás ? Mit javasoltok?
Mint kiderült nem a Nova + Chronus volt a bűnös.... Előző napokban 1.5 napot simán elment a telefon -
palesz53
senior tag
Az, hogy engedélyezed a gps-t is (folyamatosan), nem jelenti azt, hogy az folyton használatban van. Csak akkor fogyaszt, ha vmilyen szoftver használja (esetedben pl a foursqure, de lehetne pl navi stb.) - ha 20 alkalmazás használja, és 2 percenként, akkor többet fog fogyasztani; ha csak 2, és az is ritkán igényli, akkor meg észre sem fogod venni.
Egyébként nem értem, miért nem megy az fs, ha nincs gps kapcsolat... A wifi és a hálózat csak közelítő pontosságra képes, de ettől még mennie kéne.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest