- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tabletgenius
tag
válasz
metal01 #50336 üzenetére
en mar nezegetem hogy mennyiert vesztegetik a hasznalt n6sokat, arra talan meg lesz szoftkinalat egy dbig. Azonban ezzel az 5ossel 1000%san meg voltam elegedve. Nyuzom ahogy csak lehet, megtanultam egyutt elni a hianyossagaival es tenyleg nekem igy teljesen megfelet, merete, tudasa, alakja. Amugy a legutolso cata rom lehet meg egy ev mulva is utokepes lesz, vegul is, ha nem nexusrol beszelnenk, a hivatalos frissites sem erkezik hetente. Na de persze nexusrol beszelunk)). Csak azt remelem, hogy annyira nagy a xda cata forum, hogy a kozosseg majdcsak javasol egy oks alternativat, hisz ott nepesebb a hasonlo helyzetben levok tabora. Par nap, het es kialakul valami. Kar, hogy nincs egy jo online elerheto osszehasonlito tablazat, hogy x , y rom ezt, azt hozza, vagy sem. vagy csak en nem tudok rola?
-
slice14
veterán
válasz
metal01 #50213 üzenetére
Az n5 után annyira nem érzik a különbség, de mintha simább lenne a működés. Bár lehet csak placebo. Inkább úgy mondanám hogy a tárhely volt a fő szempont a cserénél, mert alig fértem el azon a 12GB-n. Viszont ami még mindég seggre ülök, az az ujjlenyomat olvasó. Piszok gyors.
-
( V )
veterán
válasz
metal01 #49840 üzenetére
mert az LF testre szabhatóbb (apponként különböző szín stb.) és le tudom menteni ezeket a beállításokat Titaniummal uh sokkal kényelmesebb visszatenni egy újrahúzás után. megpróbálom újra installálni hátha vmi beállítás issue, egyébként elvileg minden jogot megkapott.
-
( V )
veterán
válasz
metal01 #49830 üzenetére
föltettem, faján fut csak a valamiért a Light Flow nem akar működni alatta.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #49761 üzenetére
Szerintem nagyon komoly változtatás volt a jogosultságkezelés, ez alapjaiban felforgatta az előző rendszerhez képest a jelenlegit. Nézd nem akarok védeni egy céget de egy ekkora hajó nagyon lassan fordul és tudom, hogy mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, de ez valójában egy apróság. Én csak most tettem fel a mályvát, pedig régóta kint van, mert vagy várok míg tudom tolerálni a hibákat, vagy azonnal felteszem és viselem a következményeket. Idő kell, hogy megoldják ezeket a problémákat és néha az is előfordul, hogy nem sikerül.
-
Fkris
őstag
válasz
metal01 #49728 üzenetére
Ezt az árkategóriát nem értem, újonnan sem volt sokkal drágább 100ropinál.....
Az akkor is középkategória volt, de a HW (egy része) felsőkategória.
A szervízhattérrel sztem pont nincs semmi baj, az alkatrészekkel ill. azok ellátásával már inkább, de maga a support része egész tűrhető!Asszem Scooter és TOZ is cseréltetett keretet, meg rajtuk kívül még páran, csak nemtudom hogy kik.
-
Fkris
őstag
válasz
metal01 #49725 üzenetére
VOlt már rá példa, hogy cserélték, és arra is, hogy nem.
Asszem a cseréből volt több, bár a nemcserés pedig frissebb beszámolók alapján történt.
Összességében én nem cserélném ki, (nekem is repedt) cseréltetném ki, mert a kijelzőtis cserélik vele együtt, és fennáll a veszélye annak, hogy egy pixelhibás, vagy eleve rosszabbul kalibrált kijelzőt kapok cserébe egy olyan esztétikai hibáért, ami nem és észrevehető 20 centinél messzebről.
Arról nem is beszélve, hogy tokban tartom, NeoHybrid, szóval eleve nem látszik. -
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz
metal01 #49469 üzenetére
gond nélkül
amúgy van ugye a Layers Manager és annak a segéd appja a Layers Showcase amiben be lehet állítani hogy csak olyan témákat mutasson ami támogatja az adott disztrót (KitKat, lolli, Marsh, stb.) uh ott le lehet ellenőrizni hogy ne legyen bootloop
-
Akos93
tag
válasz
metal01 #49330 üzenetére
Nalam mostanaban egyre gyakrabban eljon. Eloszor csak azt vettem eszre hogy Smart Lock arcfelismeresre kapcsolva nem tortenik semmi. Akkor eszrevettem hogy elolapi kamera nem megy. Most mar a hatlapi is neha ossze omlik. Ujrainditas megoldja. Az az erdekes hogy eddig nem jott elo nekem csak nagyon ritkan az elozo verzioknal. Az OTA miatt lehet ez?
-
szpali
addikt
válasz
metal01 #49309 üzenetére
azt nem kérdeztem, de gyanítom, hogy horror áron
nyáron 8+áfát mondtak 2 hér átfutással egy bekapcs gombra -> fagyallo 3,5e Ft-ért megoldotta nekem 45 perc alatt(#49310) twine
vágom-vágom, segített már rajtamaz bosszant, hogy 30 körül mozog a lapcsere, 50-55ért meg már komplett készüléket is kapok, akár garival
-
slice14
veterán
válasz
metal01 #49275 üzenetére
Én egy Linksys E3000-ret használok, Tomato-val és kicsit felhúzva az antenna teljesítményét.. Amíg nem húztam, mindig váltogatott a 2,4 és 5GHz között.
Épp van egy ilyen első genes 1043nd-m, lehet majd kipróbálom. De azt azért cseréltem le mert instabillá vált. Hol a wifi-t dobta el, hol az egész netet. És csak az újraindítás segített. -
slice14
veterán
válasz
metal01 #49265 üzenetére
A 80-90 wifi-n még reális, de ez kb a felső határ. Telón tuti nem fog annyival jönni, max 60 és egy kicsi. Attól is függ hogy hol vagy a routerhez képest.
Én kb 3m-re voltam jelen mérésemnél, a másik szobába (5GHz): Kép
Gyorsan újraindítom a routert, nehogy megbekkeljetek.
-
( V )
veterán
válasz
metal01 #48986 üzenetére
nálam szépen felment:
így csináltam: 1, full cata 2, SuperSU 2.61 3, reboot to system 4, vissza recoverybe és ElementalX 6.07 (vagy opcionálisan tetszőleges custom kernel ami támogatja a root-ot)
-
slice14
veterán
válasz
metal01 #48190 üzenetére
Nem. De szerintem arra gondolt hogy muszáj e rootolni is hogy stock után tudjon flashelni más romot.
A válasz: Bootloader unlock (ha még nincs), TWRP flash, és mehet fel a custom rom.
bl4ze: Van még egy megoldás, bankot váltasz.
De ebben az esetben is marad a black screen egyenlőre.
-
-
w333
félisten
válasz
metal01 #47962 üzenetére
Igen sajnos ez van ... ez a divat (ami szerintem egy hülyeség)
Nexus 4 telefonom 9.1 mm volt, mégsem éreztem vastagnak, gyerek telefonja Moto G 11.6mm és az sem vastag csak érzem hogy valamit fogok a kezemben, szóval nagyon rossz ez az irány ... minél vékonyabb annál gyengébb
-
w333
félisten
válasz
metal01 #47958 üzenetére
Van a srácnak nagyon sok videója, különben elárulom hogy mi itt a gond, na szóval a fémház nem jelent semmit ha csak a külső borítás fém és a belseje ugyanúgy műanyag, nézd meg pl az S6 fém házát Link, nem csak kívül hanem belül is fém így sokkal nagyobb tartást ad a telefonnak ezért nem hajlik meg, szóval ez a nagy titok
nem offolom a topikot csak érdekességképp linkeltem !
-
slice14
veterán
válasz
metal01 #47942 üzenetére
Kit érdekel minden más telefon, a Nexus-ba van led a GNex óta, akkor adjanak hozzá valami control panelt is. Ez felőlem lehet opcionális is, pl a fejlesztői beállításoknál. A másik meg az hogy ha már a qs szerkeszthető lett, akkor már bekerülhettek volna értelmes dolgok is. Kit érdekel a színek invertálása + ilyen f***ságok, Ez utóbbinak meg ráadásul semmi értelme.
Egyébként meg ideje lenne minden telónál alaptartozék a led visszajelzés. Jelen esetben is opcionálisan kikapcsolható, ha nem akarja a delikvens hogy villogjon.
-
magicbox
senior tag
válasz
metal01 #47698 üzenetére
A hardveres képességeit nem vitattam az n6-nak. Az 5x-nél a alsó/felső rész elnagyolt, igazi retro, ha ránéz az ember, mondhatni mint egy lenovo... A brutálisan kilógó kameramodul meg számomra, illetve a külföldi teszteket olvasva, mások számára is csúnya. Ez a szerencsétlen telefon, hogy fog kinézni egy tokban? Az is nevetséges, hogy így, miként tegye le az ember az asztalra, mert mindig a kamerára fekszik fel. Amilyen telefonokat lerakott mostanság az LG, Samsung, vagy akár a Xiamoi ez szerintem nagyon gáz. Szerintem az n5 formájához képest borzasztó visszalépés mind a két modell. Kicsit olyan, mintha az LG kényesen figyelt volna arra, hogy ne legyen vetélytársa a Nexus 5x a G4-nek, mint ahogy anno volt a G2-nél. Arról nem beszélve, hogy már most megy a hiszti, hogy sárgul mint, ha muszáj volna.
Szerintem, az lesz amit most többen is választanak, várok még egy évet, ha ugyanilyen modellek jelennek meg, akkor másik típusú telefonra/tabletre pártolok át.
-
SybenX
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged