- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
pepe091 #11162 üzenetére
Epp levelezek vele, hat kiderul mi lesz.
A kis buborekok eltuntek azota, van meg egy ketto de egyatalan nem lathato bekapcsolt kepernyonel.
Csak ez a nagy zavar bar az sem log a kepernyobe.. De azert kidumalok egy masik foliatSPIGEN SGP Slim Armor Case is megjott hat tenyleg slim
Fekete nem feltetlen volt jo valasztas/snassz/ de pezsgoszinben vagy feherben nem lenne jobb
-
zsirfecske
addikt
válasz
pepe091 #9562 üzenetére
hopp, ezt benéztem, leslien hozta fel és azt hittem ez jóval későbbi cikk volt. szorri MA
máshol viszont tényleg jogtalanul ok nélkül maradt ki a nexus 5, valamelyik külföldi kamera összehasonlítós teszttel kevertem akkor fejben a dolgot (pl. ez vagy ez, de inkább előbbi lehetett mert őket naponta olvasom).
-
zsirfecske
addikt
válasz
pepe091 #8594 üzenetére
"röhögés"
Atiphone:
wifi nekem kifejezetten jó, gyorsan csatlakozik/kapcsol és stabil. telefonálási hangminőség nagyon jó, kihangosítva ótvar, de ezt tudjuk hiszen béna az alsó hangszórója. annyi van még hogy az alsó mikrofont könnyű befogni, bár a telefont rendeltetés szerűen tartva ez nem esik meg. -
mrdavid
aktív tag
válasz
pepe091 #8101 üzenetére
Köszönöm. Ezt olvastam én is, de amit ők írnak az nem 100% számomra, de írok az Lgs ismerősnek, kíváncsi vagyok, de szinte biztos h a válasz ez lesz: - ha kártyafüggetlen verzióban vásárolja meg, akkor számla és garanciajegy ellenében mi is javítjuk garanciálisan, azonban esetleges cserére már nem lesz lehetőség... De reméljük a legjobbakat
-
mrdavid
aktív tag
válasz
pepe091 #7179 üzenetére
Jogos. Én is olvastam az AFSZt, de igazából nem tud mit tenni, hiaba hivatkozik a saját üzleti feltételeire, mert a jogszabály egyértelműen kimondja, hogy eltérni ettől nem lehet, olvasom is hogy ezt megteszi mégis a Telenor, ami gusztustalan egyébként, de szerencsére a fogyasztó védelem a mi oldalunkon áll, de ez tudom macera, sok gondom volt már más cégekkel, de Telenornál nem, viszont olvasom, h van olyan h 30napos visszavásárlási garancia bizonyos akciók keretein belül és lehet nekem is ezért adtak vissza...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
pepe091 #7148 üzenetére
Tokeletes ar. Akarhogy nezem 20k-val olcsobban jutottal hozza
Nekem 104.978ft-ba volt mivel tesomek regebben a nyaralasbol nem valtottak vissza az eurot igy elkertem abban az arfolyamban toluk
Nagy szerencsem volt mert ha tesom nem emliti akkor valami 125k-ba lett volna a telefon. -
zsirfecske
addikt
-
Muffi
aktív tag
válasz
pepe091 #7137 üzenetére
Ja, így már érthető!
Én is azt szerettem volna, csak nem tudom hogy bemerem e vállalni, hogy ő is postán küldje el nekem.. :Smás: Ez B-Tel mennyire biztonságos? rendelt/vett már tőlük valaki valamit? Meg itt van ez a GSMLine is. Szerintem eddig még mindig a PartneroGSM a legjobb ajánlat.. kinek mi a véleménye?
-
Tomace91
senior tag
válasz
pepe091 #6870 üzenetére
Én szerdán már hivatalosan is T-mobile-s lesz Like 300 díjcsomaggal. Most Djuice Számlás 20-as csomagom van, van hozzá net is de csak 100 MB de viszont 4G. A Like 300-nál én úgy tudom, hogy az a 300 MB net csak 3G+ nem pedig 4G, 4G csak akkor lenne, ha átkötném magát a netet Net&Roll 1GB csomagra vagy jobbra, nem?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
pepe091 #6191 üzenetére
Magyarorszagon mindent meg lehet tenni? En 400€-t (120K HuF)fizettem AFA-val. Bar itt csak 19% az ado. Bar itt csak 5szorose (nem tulzok) a fizetesem a magyarhoz viszonyitva. Bar itt a telefont se huzzak le tolem rejtett eroforrasok.
A magyarral mindent meg lehet tenni. Vannak tudjatok a holokauszt aldozatai. Mi, magyarok pedig a cionizmus aldozatai vagyunk.
Ki lehet moderalni, kaphatok bant is, en ocska antiszemita, de azert ilyet, Sracok. A pofam leszakad. -
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #4890 üzenetére
Semmi rosszat nem mondtam csak kérdezték hogy miért nem váltok Nexus 5 -re leírtam a véleményem sehol nem húztam le a Nexus 5 telefont sőt, és erre mindenki fellázadt hogy én azt állítom hogy a Nexus 4 a jobb telefon, persze ezt egy szóval sem mondtam mert nagyon is jó telefon de mint már mondtam nekem nem éri meg váltani ... Peace
-
lafaty80
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Könyvajánló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest