- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Azért ez nagyon komoly. A Samsungnál (az új, zárt bootloaderes firmware-ben) létezik egy olyan dolog hogy KNOX-számláló. Ha ez a számláló 0-ról 1-re ugrik, veszett a gari, és sehogy sem lehet visszaállítani. Tehát pl. ha valaki a már zárt bootloaderes szoftverére megpróbál felrakni egy nyitott bootloaderes régebbit, ugrik egyet a számláló és vele együtt a garancia is, holott ez szerintem óriási igazságtalanság. Régi számtech-tanárom mondása jut erről eszembe: "billenytűzetről nem lehet tönkretenni egy számítógépet, csak ha belerúgsz." Jó, tudom, persze hogy tönkre lehet a szoftverrel a hardvert tenni, pl. túlhúzás, de azért valahol van a dologban igazság. Ne már azért ne legyen garanciális a telefonom mert ki mertem próbálni egy custom romot.
Még egy ok, amiért jobban megszerettem a nexust.
szerk.: 4.4.2 van rajta, KOT49
Hogy tudnám rátenni az "undervoltos" kernelt?
szerk2.:
rjg volt nekem is GE rom az S4-en, nem lehet összehasonlítani. Olyasmi hogy"jó, jó, de valahol nem az igazi..." Ez a jelenség nincs a nexusnál.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest