- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletgenius
tag
Szervusztok, adott az alábbi problémám, vajon tudtok segíteni? Stock 5.1.1es rendszeremen képtelen vagyok normálisan lejátszani mp3, vagy wma stb. hang-állományokat. Úgy értem, ha filekezelőben az állományra állok, felkínálja az összes lejátszásra alkalmas appot és úgy az az egy dal lejátszódik, de ha magát az alkalmazást indítom és ott kerestetem, akkor nem látja, ha meg appon belül kiválasztom az állományt, jön a válasz hogy empty file. Eljátszotta ezt több multimédia lejátszásra alkalmas alkalmazásban. Googleplaymusic, mplayet. Mp3player stb.stb. Volt cache törlés, volt dalvik cache törlés, volt restart, volt minden. A probléma továbbra is fennmaradt. Mi a búst tegyek, hogy végre lejátszási listákat tudjak kreálni, s ne egyenként kattintsak a zene-állományokra az ESfileexplorerben? Amit még nem próbáljam tejes rendszermentés utáni gyári visszaállítást, s úgy nekifutni a témának. Nos? Valaki járt már így? Előre is köszi. Jelzem, hogy jelenleg a googleplaymusic app is letörölve, utána újraindítás megvolt..hiába
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged