Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Én még 4.4.4-en vagyok, de nálam is előjön néha a buzi démon. Rohadt idegesítő, ha nem figyelsz a telefonodra időben, akkor annyi volt az aksi arra a napra. Fent van nálam a Wakelock Detector, de az a tetű program bezzeg sose írja ki, hogy mi okozza ezt a nagy merülést.
Szerintem vagy a Facebook/Messenger vagy a Viber az oka ezeknek a hirtelen merüléseknek. Akinek nincs fent ezek közül egyik se és előjön a daemon, legyen szíves írja meg, hogy milyen appok vannak még fent ezeken kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest