-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutom
csendes tag
Sajnos nem csak nálam probléma a wifi és szinkronizációk- nagyon sok külföldi fórumon panaszkodnak ahogy látom.. Valószínűleg hardveres probléma, ahogy olvastam van egy ilyen gyártói széria.. Úgy néz ki én pont belenyúltam. Így szinte használhatatlan arra amire ki van találva!
-
FőDudu
veterán
-
korpicschess
veterán
-
gulb
senior tag
Nekem csak HTC-telefonjaim voltak de nem veletlen vettem most NEXUS 4 -et. One X 1 eves cucc.. nem hiszem, hogy 5.0 kijon ra egyhamar..
Ha szamit a fenykepezoje akkor talan HOXnak jobb. DE SEMMI MAS nem szol mellette.
Egyik haverom pont a HOX ot cserelte Nexus 4 re nem banta meg.. jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged