Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
premete #7749 üzenetére
Ne verd a fejed a falba,,,az fáj
Mit idegeskedsz,,örülj neki hogy a tied nem ad hangot,,,épp azért kampányolok én is, hogy ne legyen már ez "is" a "hibalistán,,,"
Én egyébként kezdek változni és semmin nem idegeskedni itt....
mert ha "globálisan" nézzük a topicot,,,el lehet mondani,,,hogy egy b@szott jó telefon a miénk,,,
Minden működik,,minden jó,,gyors, szép, "tudja, és tudja, és tudja...."Épp ezért zajlanak ilyen beszélgetések,,,mert nincs min "sírni", és javítani,,mint sok egyéb készülék topicjában
Most írja mindenki le 5x naponta, hogy tök jó a telefon?
(#7750) Keeperv85:
Te SAS,,,te nem is SAS vagy hanem VÉSZMADÁR....én veled nem szeretek beszélgetni,,amikor csak tudom kerülöm,,,,pedig szeretek beszélgetni az már gondolom kiderült
Borzasztó vagy komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 12/128GB fekete, független
- Samsung Galaxy A56 - 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 2 év gari
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 12/256gb eladó vagy iphone-ra cserélhető!Mind ez piaci ár alatt!
- Huawei P Smart Z mobiltelefon (stk lx1) kis hibával
- iPhone XS Max 256GB Space Gray Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest