- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasonD
aktív tag
válasz
premete #14384 üzenetére
Demó készülék...
Az új 100e felett van. -
Picco
addikt
válasz
premete #8912 üzenetére
Feltettem a franco-t PA melle, adtam neki - 50mv-t, beallitottam a szineket is.
Valami betonbiztos stabilitasteszt letezik? Kamerat hallottam h sokszor annal jonnek elo a hibak, megha jonak ia tunik a dolog. Illetve van meg valami amit nem art beallitani?update: ha horizontalisan(mondjuk 2 huvelyk ujjal) probalok nagyitani nemigazan mukodik, ha vertikalisan akkor sima ugy...vissza allitottam az uv-t, nyomtam ra egy reboot-ot es akkor is ez a helyzet...jol kezdodik...
-
Picco
addikt
válasz
premete #8898 üzenetére
Melyik rom/kernelt hasznalod? Illetve uv-rol irnal nekem kicsit? Paranoid-on vagyok, franco-n gondolkozom, kis uv-vel
Illetve ha van tapasztalatod kernelekrol, akkor ajanlhatnal egyet nekem, semmi extra szolgaltatasra nem vagyom, csak gyors telora, kisse jobb uzemidovel -
Picco
addikt
válasz
premete #8894 üzenetére
En azt jol tudom, de 2 nap 6 ora kijelzovel nrm atlagos hasznalat, es ez a telefon 3orat tud kijelzobe ha nincs sok zenehallgatas, de szinkron/3g stb meg van. Mod: a parametereknel a keszuleket magat ertettem. Amugy szerintem nex4 atlagnal gyengebb akksiidovel rendelkezik ha stock-ot hasznal az ember. Na most johet a sav
-
-
-
válasz
premete #8733 üzenetére
Amennyiben jól létom ez itt - német oldalból kiindulva - euro, nem pedig dollár. Előbbivel 116k, utóbbival 89.
Az előbbi összegért pedig minha itthon is lenne, ha információim helyesek.Szóval mivel jobb a kinti gari mint a sufnis ebben az esetben? Van egy olyan érzésem, hogy semmivel.
Üdv. core2
-
törölt tag
válasz
premete #8487 üzenetére
szerintem sem annyira nyerő egy ilyen topikbontás, mert szétválasztja a közösséget. teljesen jól át lehet pörgetni azokat a hsz-eket, amik nem érdekelnek, és az sem zavar, hogy mondjuk 1-2 nap alatt 200 új bejegyzés van, mert a jó részét csak átlapozza az ember. így legalább egy helyen van minden, könnyebb keresni, mint X topikban szétbontva.
-
zorromoto
senior tag
válasz
premete #8478 üzenetére
Félre ne értsd én is azt mondom hogy mindent arra kell használni amire való.Ha tehetem a notebook-al netezek.tetszik hogy sokmindent megoldhatok a telefonommal is ha szükség van rá.
Ez az eredmény úgy gondolom egy stock ROM-al is hozható mivel gyakorlatilag nincs használatban a telefon.
Ez esetleg megtévesztő lehet egy "újjonc" számára.Mégegyszer :nem azért mondom hogy kötekedjek ,de inkább olyan hozzászólásnak örülnék többedmagammal ahol ugyanez az érték lenne mondjuk 4-5 órás kijeljőhasználattal és vagy 1 óra beszélgetési időnek.Plusz 1-2 óra internet.
Na ezt a ROM-ot még nem találták fel. (illetve akkumulátort)
Egyelőre tudomásul kell venni hogy aki használja a telefont intenzíven az jó esetben a du-n folyamán konnektor közelében fogja végezni.
-
FearTomi
őstag
válasz
premete #8426 üzenetére
Én nem látom az Imei számot a számlán...pont ez volt a kikötése a magyar szerviznek...Megtaláltam...
Amúgy én szarok a garanciára, ha eddig nem romlott el, most már nem is fog...
Ezt az MM-es garanciát meg hagyjuk már. Amig nem forgalmazza itthon a MM a telefont, addig kitörölheti vele mindenki...
-
sonique
őstag
-
atike
nagyúr
válasz
premete #8367 üzenetére
Ok, az árfolyam most tényleg odavert egy (nem is) kicsit, de ha a mai árfolyammal felszorzod sem lesz indokolt az a magas ár... És igen, a Google-s árakra céloztam. Na meg arra, hogy a szolgáltatónál is lehetne valami kedvezmény, ha már az ember rabigába hajtja a fejét... Bár így nem fogom az is tény...
Szóval szerintem érted, hogy mire próbáltam célozni...
Szerk:
Az áfás ár meg igen, azért érdekes, mert ha sikerül akkor a főnökömmel talán valamit lehetne boltolni... És igen, ha csak pár ezret is nyernék már örülnék... Ezért keresem a legolcsóbb számlás árat. Bár a vége nem lehetetlen, hogy megbízható GSM boltos 0%-os ár lesz... -
atike
nagyúr
-
korpicschess
veterán
válasz
premete #8145 üzenetére
Azért elég érdekes stílusod van....
Remélem, hogy nem lesz baja a telefonomnak, mert bár bolti gari van rá, de kipróbálni ezt nem szeretném. Persze nem lesz vele baj, max akkor lenne ha nem lenne garancia (Murphy).
Toika:
S3 mellett esetleg a Samsung UI-ját tudom felhozni, ami számomra mondjuk inkább negatív, mint pozitív. Ezen felül a bővíthető memória és a jobb kamera, ami még az S3 előnye.
Egyébiránt jobb a Nexus 4. Erősebb hardver, több RAM, mindig legfrissebb android, stb..Zenében szerintem jobb lehet az S3, de orbitális különbség nincs.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
premete #8025 üzenetére
Idézem neked a tanult fórumtársunk. Nem baj, ha nem jó romot teszel fel, vagy félreflasheled a bootloadert... tehát a lényeg "nem kell a usereket feleslegesen rémisztgetni!":
"részemröl tényleg lezárva és légy oly kedves akkor nyilatkozz olyan kérdésekben amit ki és kéne probalni ha lessz min .. mint pl bootloader frissités .... ami nem könnyü ezen a hw elrontani és nem kell a usereket feleslegesen rémisztgetni ... ez a hw nem zte rendesen megvan csinálva és az elözö telefonomban galaxy s/captivate ben is össze vissza lehetett bootloadert cserélni mert az sem halálozott el könyedén ... a többszörös biztositasnak köszönhetöen itt pedig még több secondary stb bootloader van ha valami hiba lépne fel"
-
nzolo76
tag
válasz
premete #7720 üzenetére
A legszuperebb az a moto launcer, viszont ami feltünt az, hogy az idő alatt az ébresztőóra kis ikonja custom romon (xenonHD) simán bevitt az ébresztőbe, míg a rootolt gyárin nem reagál semmire. Erre lehet eszközölni valami javítást. Mondjuk nem az lehet a baj, hogy a gyári romban más a neve az ébresztő alkalmazásnak, mint amilyen névre hivatkozik az ikon?
-
-
zorromoto
senior tag
válasz
premete #7873 üzenetére
Igen ismerem bár a beálításokkal hadilábon állok még itt ott. Viszont nekem egy bizinyos kernel jó mert abban van csak OTG funkció igy az fix. persze az is franco kernl. csak nem a legutolsó.
Szívem szerint valahogy jobban tetszik a faux ,de az emlitett dolog miatt meg van kötve a kezem.
-
zorromoto
senior tag
válasz
premete #7760 üzenetére
Egy kis tapasztalat Motorola Launcher ügyben.
A kör widgetek szépen fordulnak -animálnak. A lokális időjárás nem hajlandó frissülni mindig (Gubacsidűllőt ) mutat ,de a beállított város az jól működik és frissűl is.
A háttérkép nem mozog lapozásnál és nem is találtam erre beállítást.
-
nzolo76
tag
válasz
premete #7754 üzenetére
Köszönöm a választ, még nem ügyködtem recovery-t, úgyhogy a 3 apk ment fel. Működik is minden, egy furcsaság van, a widgetek kirakásakor. Belépek a modulokba, és kiviszek egy widgetet, erre feldobja a widget alkalmazások listáját, ahonnan újra ki kell választanom. De annyira nem zavaró.
-
zorromoto
senior tag
-
twine
veterán
válasz
premete #7749 üzenetére
Ne verd a fejed a falba,,,az fáj
Mit idegeskedsz,,örülj neki hogy a tied nem ad hangot,,,épp azért kampányolok én is, hogy ne legyen már ez "is" a "hibalistán,,,"
Én egyébként kezdek változni és semmin nem idegeskedni itt....
mert ha "globálisan" nézzük a topicot,,,el lehet mondani,,,hogy egy b@szott jó telefon a miénk,,,
Minden működik,,minden jó,,gyors, szép, "tudja, és tudja, és tudja...."Épp ezért zajlanak ilyen beszélgetések,,,mert nincs min "sírni", és javítani,,mint sok egyéb készülék topicjában
Most írja mindenki le 5x naponta, hogy tök jó a telefon?
(#7750) Keeperv85:
Te SAS,,,te nem is SAS vagy hanem VÉSZMADÁR....én veled nem szeretek beszélgetni,,amikor csak tudom kerülöm,,,,pedig szeretek beszélgetni az már gondolom kiderült
Borzasztó vagy komolyan -
madoxx
aktív tag
válasz
premete #7716 üzenetére
De könyörgöm, ha ott a link
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151576A leírásban azért gyanús lehet:
"First time installing a 4.2 based AOSP ROM to your Nexus 7 3G,"Vagy legfelül:
"> Nexus 7 > Nexus 7 3G Android Development > [ROM][4.2.2][3/21][RC2.1] LiquidSmooth"Ennyi erővel nem nézek szét az úton, mert a kamion is azon megy még sincs semmi baja :S
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
premete #3494 üzenetére
Ugye azt tudtad, hogy te nem egy Nexus 4 telefont linkeltél? "NEW T-MOBILE LG Google Nexus 4 E960 DUMMY DISPLAY PHONE"
Ez csak egy kirakati műanyag darab, az eredetivel megegyezik kívülről, illetve súlyra, de belül nincs semmi. Tehát rögtön drága 70 dollárért és nem olcsó. Persze aki figyelmetlen, azt szépen meg lehet vele vágni.. -
twine
veterán
válasz
premete #3494 üzenetére
(#3495) Pompi :
Beautiful használom én is...azért is remélem ,hogy azt látom egy skinnel...Ex dialer t nagyon szeretem, de nekem az volt itt nexuson a gondom vele, hogy addig míg az alap tárcsázó bedobja a kérdést, mivel akarok hívni, és közötte van a mobile voip is, addig az exdialer, ilyesmit nem akar ajánlani
-
FearTomi
őstag
válasz
premete #3472 üzenetére
Szögletes?Szerintem nagyon nem. Legyen kör alakú, vagy mi a fenét akarsz?
Az, hogy kinek mi tetszik, meg szubjektív
Szerintem az egyik legszögletesebb és randább telefon az iPhone. De a fél világnak meg az tökéletes
Túl LG-s...milyen legyen? Ők gyártják
Amúgy nagyon szeretném már, ha a topic végre nem a telefon áráról meg a Telenorról szólna, meg, hogy ki mennyiért vette
Engem rohadtul nem érdekel...Okosságokat akarok látni
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
premete #3472 üzenetére
Azért ez az emberek hülyesége is, mivel manapság divat túlmérni az előfizetési csomagot, bár egy átlag embernek szerintem még egy 8 ezer forintos havidíjjal rendelkező csomag is sok volna. De hát olcsóbb úgy a telefon... A minap olvastam a T-Mobile üzenőfalán, hogy csalózták őket. A vicc, hogy az észlény leírja, hogy hát csak a szépeket mondta az értékesítő, és hogy csak nem lehetett ott át olvasni a szerződést, mert hosszú és haladnia kéne. Utána meg sír, mikor rájön, hogy mit írt alá. Az ilyen meg is érdemli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest