Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Azért az az egészen apró probléma remélem átjött mindenkinek, hogy Badcraft képein a csíkok szerint akkor is megy a képernyő, mikor a telefon alszik...

-
TomPack
őstag
válasz
Badcraft
üzenetére
Üdv a fórumban!
Nekem paranoid rom van fent, franco kernellel, alapbeállításon. Érzetre alvó módban sokkal lassabban merül a telefon. /a gyári romot csak pár napig használtam/.
De az üzemidejével akkor sem volt bajom. Sony Xperia Ion-t, ugyanilyen intenzív használat mellett délután már töltőre kellett raknom, ezzel meg simán elvagyok estig...
A nagyobb kijelző jobban beleharap. Töltsél fel screenshot-ot, aztán majd kielemezzük!

-
Scooter74
őstag
Hát srácok nem tudom de én az akksi idővel gyári rommal nagyon elégedett vagyok mert jelen állás szerint többet bír a telefon mint a régi Nexus S-m.
Normál napi használat,folyamatos 3G, egy kis wifi és estére 50%-n vagyok, ja és reggel 7-kor kapcsoltam be a telefont. -
mrdavid
aktív tag
valaki megnézné aki toolkitet használt s azzal tette fela drivereket meg a recoveryt
hogy tud e recovery alól mountolni?előre is köszi
-
Scooter74
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Szia!
Ebben teljesen egyet értek veled, mert köztudott tény, hogy a superamolednek ez a hibája.
-
Badcraft
csendes tag
A képeket nem sikerült az előbb beilleszteni sry, de itt vannak!
akku időm scrshootja jelenleg 2G+wifi, ill. ha nincs akkor kikapcsolva, fényerő auto

-
Picco
addikt
válasz
Badcraft
üzenetére
paranoidot ajanlom, ha pedig akksiidore gyursz akkor en egy megoldast latok: manual sync es 2g/3g kapcsolgatas. de ezzel 5 ora stockon is meglesz szerintem.
mod: oriasi extra ha phablet modba teszed es kissebb helyet vesz el a gombsor/notif bar. vagy ha pie controls-t hasznalsz.paranoid/trinity vagy franco ajanlottnak tunik. sokan hasznaljak ezt a kombot xda-n.
(#8185) buvartacsko ezt hogy erted pontosan?
-
Badcraft
csendes tag
Üdv a forumban mindenkinek! Egy hete vagyok "boldog" tulaja egy ilyen tuti telonak, de nem véletlen az ""jel!
A telefont az Ujgsm.hu ról rendeltem 16Gb-os és nekem 1 nap alatt a kezemben volt de csak mert vidékre kellett szállítani
A gar az 1+1 év és ők intézik mindvégig.Vettem a fáradtságot és végigolvastam a hozzászólásokat az elejétől, hogy tanuljak! Sok okosság megragadt a fejemben, de néhány sötét folt még mindig van (sztem marad is
.
Jelenleg minden gyári a telon (rom, kernel), de nem vagyok megelégedve az akksi idővel, meg még néhány dologgal, de az üzemidő a legfontosabb jelenleg
Mint olvastam a kernel csere megoldhatja a problémát, ám elég sok a lehetőségek száma (mind fajtában, mind felrakásban egyaránt)!
Megírtátok már néhányan, hogy ki melyiket használja (miszerint a franco és az intersectr a legelterjedtebb), most mégis megkérdezem hogy stabilitásban és akku időben milyen kernelt és romot ajánlotok? (paranoid szimpinek tűnt a hsz-ok alapján)
A 0ik hsz szuper gratula és köszönet a készítő(k)nek! De talán lehetne esetleg frissíteni a linkeket. (pl: toolkit link az 1.3ra mutat, de mintha azt olvastam volna h van már frissebb is, de ha zöldségeket írok légyszi ne savazzatok agyon
) A 0ik hszhez még annyit h szvsz vannak olyan nexus4 tulajok akik nem mesterei az angol nyelvnek, illetve nem is "profi droid buherálók", viszont szeretnék kihozni a telobol a legjobbat (pl én is)! Tudom volt arról is vita h aki nem ért annyira hozzá az ne piszkálja, elégedjen meg a stock dolgokkal, de én mégis arra kérlek benneteket "mestereket" h ha van ideje valakinek akkor ki lehetne bővíteni a 0ik hszt egy magyar nyelvű rootolás flash bootloader nyitás stb mikéntjével is! Remélem ezzel nem indítok újabb vitát, vagy szítom a tüzet, de szerintem lennénk páran akik iszonyat hálásak és jó padavan-ok lennénk (én biztosan!)!
A telo egyébként nagyon tetszik, iszonyat lépés számomra mert SE Xperia X10i ről jövök! Ott elég sok romot kipróbáltam de soha nem találtam meg az igazit! Remélem ezzel a készülékkel nem lesznek ilyen gondjaim, de ehhez asszem szükségem lesz a segítségetekre, melyet előre is köszönök!
akku időm scrshootja jelenleg 2G wifi ha nincs akkor kikapcsolva. kikapcsolt képernyővel nekem volt h 30p alatt 4-5% ot esett. remêlem nem hw problemaui.: sry hogy kicsit hosszura sikeredett!
-
Picco
addikt
egy napi paranoid hasznalat utan.
soha nem volt ehhez hasonlo kijelzoidom, 4:24-nel tartok es meg van 11% az akksimban. viszont ez annak koszonheto h sem mobil data sem wifi--n nem mukodik a sync kikapcsolt kepernyo mellett.
-
dombila
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Nekem ilyen Poetic van, teljesen elégedett vagyok vele.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mailman
üzenetére
Javítottam Zalaegerszegen eleget a CMX-es (Celestica Monterey) hulladék BB9900-eseket. Lehet nem szeretnénk mi azt annyira mégsem. Aradon mire odaért a kamion nem kellett kinyitni a kaput, mert valaki ellopta...
. Van nekem Asus netbookom, itt van a kezemben, arról írok. Melegít mint a dobkályha, magától törik a tetején fel a borítás és a 3 USB portom közül kettő már nem megy. -
Keeperv85
nagyúr
Az összes 4.6-os feletti toolchain Linaro alapú, nem tudsz mást használni, bárhonnan töltöd le. Éppen itt van előttem a CM7, CM9, CM10 és C10.1-es forrás is véletlen, ne vitatkozz felesleges dolgokon...

Mellesleg messze nem ennek a topicnak a témája, szóval itt szerintem zárjuk is rövidre ezt most.
-
korpicschess
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Akutyafáját de drága... Akármennyire is jól néz ki... Maradok a neoprén toknál.
Egyébként én eredetinek látom ezt. Ennyiért legyen is...Scooter74:
Valóban nagyon jó a szervizfutár. Legalább a mi kijelzőnk nem ég be, hogy tudjuk, hogy mindenképp szükségünk lenne rá.
Galaxy Nexuson is filóztam anno még... Gyári garival nem igazán volt használt, így bukott a mutatvány. -
Cseri0058
őstag
Ti nem féltek, hogy ez a króm keret lefog pattogzani?+ itt a gombok is le vannak "festve"
Mert a galaxy s-n is hasonló volt és elég szépen lepattogzott... -
mrdavid
aktív tag
vkinek volt már olyan, h recoveryből v twrpből mountolni akarta a telefont?
de nem igazán akarta ezt megtenni?telefont felismeri a gép, de ennyi, a toolkit is...
s nem tudok rá semmit a gépről tenni, mert bár felismeri, nem látja a telefont...vmi tipp esetleg?
köszi
-
Scooter74
őstag
Szia!
A szappantartó formájú samuban egy valami jobb az pedig nem más mint a szervizfutár a garancia időben.
A Nexus 4-t pedig nem szabad össze hasonlítani más készülékkel mert a Nexus egy referencia telefon amin totál nyers android van.
Az S3-n az android optimalizálva van a samsung tuchwiz felületére és hardverére.
Amúgy egész nyugodtan meg veheted a Nexus 4-t mert nem fogod meg bánni ez legalább olyan telefon amelyik nem jön veled szembe mint pl. az S3 vagy szifon.
Ja és szerintem az S3-ban csak 1Gb ram van míg a Nexus 4-ben 2Gb. -
TomPack
őstag
válasz
noorbertt
üzenetére
Azt nem tudom, hogy alaprendszeren root-al lehet-e, de ha màr rootolni akarsz, és ezàltal belenyúlni, ergo megvàltoztatni az alap rendszert, akkor miért főzőcskézel magadnak? Rengeteg rom közül vàlogathatsz, amiben rengeteg plussz dolog benne van. A kinézet meg akàr vàltozatlan ismaradhat. Lsd. Paranoid android.
-
dombila
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Hm, akkor mi van a FixIt fényképén? Kicsit nehezen, de olvasható a Chip-en az SS2908001 felirat. Az általad linkelt xda thread 357-es postjában is megjegyezték, hogy ez talán Murata chip, de még nem ment rá válasz.
-
defy456
aktív tag
Szerintem nagyon jó ez a szoftveres gomb dolog, azt csinálsz vele amit akarsz! Valamiért nem engedi telóról berakni a képet, majd otthon berakom.
-
dombila
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Hiába NEXUS, erősen függ a gyártótól!
A Nexus 7 topic-ban a hozzászólások jó része a gariztatással, garanciális tapasztalatokkal ill. hibákal kapcsolatos. (recsegő készülékház, szélein látszó háttérvilágítás,teljes lemerülés utáni soha el nem indulás (!
) ...)
Ehhez képest ebben a fórumban még nem olvastam, hogy valóban szükség lett volna a garanciára. Csak azon megy a rugózás, hogy 1 év/2 év, gyári/bolti, ... Szerencsére itt még nem nagyon volt rá szükség! (Az ugye nem számít, aki N7 ROM-ot tett az N4-re.
)Sosem hittem volna, hogy az LG jobb minőségben gyárt, mint az Asus!
-------------------------------
Az iFixit Teardown alapján ez a Chip van benne: Murata SS2908001 802.11 a/b/g/n Wi‐Fi and Bluetooth module
-
korpicschess
veterán
válasz
üzenetére
Akkor még láttam Pie Controls néven... Most a legújabb van fent, esetleg magyar fordításban ez Paletta beállítások? Igazából hiába kapcsoltam be, nem jöttem rá, hogy hogy működik.

Az bizony.Így kell beállítani:
http://droid-hive.com/index.php?/topic/1688-pie-controls-cm101/
Magyarul:
Beállítások/Rendszer/Paletta beállítások
Utána:
Rendszer/Kikapcsoló menü/Képernyő kiterjesztés
Majd power gomb hosszan -> kiterjesztett képernyő -
TomPack
őstag
Először én is irtóztam a szoftveres gombok miatt. Kifejezetten olyan telefont kerestem, ahol nincs. Igy lett Xperia Ion. Aztàn úgy alakult egy hónap hasznàlat utàn, hogy N4 lett belőle. Vissza nem cserélném a gombokra!!! Sokkal kényelmesebb, làtni a sötétben, vàltoztatható, színezhező, variàlható, elvehető, plussz gomb berakható, kicsinyíthető, eltüntethető! A kijelzőből sem vesz el, ha a kijelző kell...
-
mrdavid
aktív tag
válasz
korpicschess
üzenetére
az MM valóban kettő ad, nekem is onnan van, s itthon is két évig vállalja az MM a gariztatást
-
gabesz839
senior tag
Üdv. Segítene valaki abban hogy, a GPS bekapcsolásnál ne jöjjön fel az ablak amiben azt kérdezi a telefon:engedélyezi hogy a Google helyadatokat gyűjtsön bla bla . Gyári romom van ha ez számít.
-
korpicschess
veterán
Hát esetleg nagyobb GSM boltok pl. Speedshop. Vagy Telenornál van esély...
4,7 vagy 4,8" szerintem kvázi mindegy. A fizika gombokért cserébe viszont kapsz minőségi házat, és egy gyönyörű telefont. Fizikai home gombnak is van lagja egyébként valamennyi.
Filmnézés/videózás közben úgyis eltűnik a szoftveres gomb. -
Toika
tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Kiállítva valahol van esetleg?
Az erősebb hardver napi használatban menyire érvényesül? Játékok, működés? Vagy csak a benchmarkban domborít?
Nekem elsőre egész tetszett a 4.1.2-es Samsung Ui, gyorsan is működött. De még sosem láttam stock 4.2-es androidot.
Ami a Nexusban így (csak képek és videók) alapján nem tetszik az a kijelző méret és kihasználhatóság. A két teló kb egyforma fizikai méretű, de fizikai gombok hiánya + az alapból kisebb kijelzőméret már összeadva egész jelentős. Ezt szeretném leginkább élőben összehasonlítani.
-
TomPack
őstag
válasz
üzenetére
Az a gond, hogy nem vàlt àt mobilnetre! Próbàld ki, altasd 10 percig a telót wifin, és utàna küldj rà valamit. Bàrmelyik opciót vàlasztom a wifi speciàlis beàllítàsànàl, ugyanez a szitu. Mobilnetem oké, ha mobilnettel alszik a telefon, akkor minden rendben, értesít a telefon ha valami érkezik.
-
korpicschess
veterán
válasz
premete
üzenetére
Azért elég érdekes stílusod van....
Remélem, hogy nem lesz baja a telefonomnak, mert bár bolti gari van rá, de kipróbálni ezt nem szeretném. Persze nem lesz vele baj, max akkor lenne ha nem lenne garancia (Murphy).

Toika:
S3 mellett esetleg a Samsung UI-ját tudom felhozni, ami számomra mondjuk inkább negatív, mint pozitív. Ezen felül a bővíthető memória és a jobb kamera, ami még az S3 előnye.
Egyébiránt jobb a Nexus 4. Erősebb hardver, több RAM, mindig legfrissebb android, stb..Zenében szerintem jobb lehet az S3, de orbitális különbség nincs.
-
Toika
tag
Sziasztok!
Szeretném élőben kipróbálni ezt a telefont. Tudtok Budapesten olyan boltot, ahol ki van állítva?
SGS 3-at már nyomkodtam és tetszik, de mivel ez a vetélytárs, ezért ezt is szeretném kipróbálni mielőtt döntök.
Egyébként valaki használta már mindkét telefont? Érvek ellenérvek? Én nem vagyok romolgatós, nekem fontos, hogy anélkül is szépen és gyorsan működjön a teló.
-
premete
veterán
válasz
kisbéci
üzenetére
Jobban jártál volna, ha csendben maradsz, nem derült volna ki az abszolút hozzá nem értésed.

1, Nincs magyar gyártói garancia, mivel nem magyar termék a nexus 4.
2, Az osztrák LG által kiadott garanciát. a magyar szervizek is elfogadják.
3, Egyelőre Magyarország még tagja az EU-nak, így a garanciánál is az uniós jogszabályok vonatkoznak rá.
+1: Ha elolvastad volna az LG Support idevágó levelét, amit bemásoltam, nem maradtál volna ilyen tudatlan.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kisbéci
üzenetére
Nem mondta hogy magyar, csak azt hogy két év.

...de srácok: ez egy NEXUS! Nehogy már a garin járjon mindenkinek az esze, mikor a legszigorúbb minőségi előírások után kerül el idáig...

Amúgy meg: Húsvét van! Egyetek sonkát, meg tojást, meg vedeljetek egy kis mézes ágyast, miként én is teszem, ne egymást b.szoggassátok! Szóval: Nyulat!
@sheratan:
Meg tudjátok nézni milyen WiFi chip van a telóban? Momentán nincs elég sávszélességem leszedni a kernel forrást...

-
törölt tag
válasz
korpicschess
üzenetére
szerintem a CM miatt nem fog változni az üzemidőd, ez leginkább a kerneltől függ. eleinte én is franco kernelt használtam, de annyira nem láttam jónak, mint amennyire fényezik. most intersectR van megint fent, ez pontosan annyit tud, ami nekem kell: stabil és takarékos.
ez a wifi "bug" szerintem amellett, hogy driver hiba is lehet simán, még arra tippelnék, hogy inkább egy olyan dolog, hogy egyszerűen ennél a telefonnál is, ahogy a legtöbb androidosnál, számítanak rá, hogy mobilnettel használja az ember. persze, amíg aktívan használod (letöltés, net, stb), addig megy a wifi, aztán lekapcsolja, hogy ne fogyasszon annyit. amikor jön értesítés, az mobilneten megjön, aztán ha feléleszted a telefont, akkor újra a wifi lesz aktív. persze ez mobilnet nélkül nem megy...
Picco: nincs olyan beállítás az extended desktop-nál, hogy statusbar visible? CM alatt van ilyen. illetve három állása lehetséges az extended desktop-nak: kikapcsolva, statusbar visible, statusbar hidden.
korpicschess: a márc. 27-i CM-ben benne van, meg gondolom azóta is az újabbakban.
-
Pőze
aktív tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Nem tud.
-
Picco
addikt
Panoidandroid gyilkos, kezem erteni azokat akik fujjogtak a szoft gombok miatt

Mar csak stabilitas es sebesseg kerdeses hosszabb tavon
-
TomPack
őstag
válasz
retesz147
üzenetére
Nàlam akkor marad a mobilnet, ameddig nem érkezik javítàs a dologra. Akàrmelyik opciót vàlasztom a wifinél, 10perc alvàs utàn semmi nem érkezik meg a telefonra, csak az sms, bejövő hívàs. Alvó àllapotban nem hajlandó mobilnetre sem kapcsolódni, hiàba àllítom be. Ez tényleg driver hiba lehet, mert custom rom-al sem megy. Érdekes, hogy csak pàr kollegàt zavarja ez a baki.
Erre nincs valami patch xda-n? Nézegettem, de nem làttam. Megnézné valaki màs is, hàtha csak elkerülte a figyelmemet? Köszi! -
premete
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
-
forintuser
őstag
Nèmet MM kèt èvet adott.
-
premete
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Másold be a google fordítóba, ha nem érted: Herstellerangaben: Garantie: 24 Monate

-
premete
veterán
válasz
kisbéci
üzenetére
Az, hogy 2 év gyártói garanciával van 120 ezerért, és akkor linkelsz feleannyi garanciával, 23000 forinttal drágábban? Persze, ha a tied a sufnigsm, akkor megértem.

Ennél még a Speedshop is olcsóbb, ott 139900.
Erről nem is beszélve. -
oneal1
senior tag
franco kernel mellé milyen romot ajánlotok?
valami akksikímélő kéne

köszi
-
retesz147
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
köszi a tippet, de itt már jó a fordítás, mert ha "Sohára" teszem, akkor ténylegesen lekapcsolja a wifit....mikor bekapcsolom a kijelzőt nincsenek a wifi jelző csíkok a kijelzőn, majd kb 5 mp múlva megjelennek, ha pedig a Mindig van kiválasztva,akkor folyamatosan ott vannak a wifi jelző indikátorok, csak szürkére változnak és képernyő bekapcsolás után változnak kékké kb. 1-2 mp múlva.....
-
kisbéci
tag
http://www.bestmarkt.hu/webaruhaz/mobiltelefon-keszulek-lg-nexus-4-e960-black-kartyafuggetlen-1-ev-eu-garanciaval/180974
Gyári független, gyártói garanciával.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sompetike
üzenetére
Lehet félreérthetően írtam le.
A "bug" abban keresendő, hogy sok esetben a kiírás és a funkció ki van tekerve egymáshoz képest, miként a fenti példában látod. Majd (ha így van) korrigálják a magyar fordítók. (Majd össze törik magukat, komolyan... ). Az ICS-ben a megjelenése óra nincs javítva pl a "Wifi kikapcsolása?" utáni hibásan megjelenő kérdőjel. Itt ugyanis eredetileg "..." szerepel, csak valaki ügyes volt. De mondhatnám a "sim-kártya" "sim kártya" párost is stb..stb.. -
ForRedGlory
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Pedig mar eleg regota van, csak nem irkalok, mert szerencsere ezt mar nem kell agyon pimpelni hogy mukodjon,igy egyszeruen csakkkkk hasznalom

-
korpicschess
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
En azt nem ertem, hogy mikor kitoltottek a garanciapapirt, IMEI stb.., akkor hogy nem vettek eszre. Nyilvan az uj dobozrol irtak ra. A gari csak ezen múlik szerintem.
szerk.: nocsak, nem is tudtam, hogy N4-ed van.
-
premete
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A másik, ez az igazi magyar mentalitás: legfeljebb az eladónak levonják a 20 ezret a 90 ezer forintnyi fizetéséből, kit érdekel, én jól jártam.

-
Keeperv85
nagyúr
A WiFi alvás irányelvét próbáljátok "Soha"-ra állítani, akinél nem akar ébren maradni, hátha... Néhány Android kiadásban ugyanis kissé fel van cserélve az értelmezése a dolognak.
Szöveg szerint azt írja, hogy:
"Tartsa ébren a WiFi-t alvás közben"
Erre logikus lenne a "Mindig", ahogy be is állítottátok.
...de van olyan rom, amiben ezt átírják úgy, hogy:
"Mikor váltson WiFi-ről 3G-re"
Itt ugye a "Soha" lesz egyenlő azzal, hogy hagyja csak szépen WiFi-n, ne kapcsolgassa ki.
@korpicschess:
Ugyan az az elve, csak nagyobb lépésekben változtatja az órajelet felfelé és lassabban skáláz vissza.
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Kicsusztam a szerkesztesi idobol. Ti milyen CPU gorvernort használtok?
Franconal alapbol interactive van beállítva. Jobb ez, mint az ondemand? -
korpicschess
veterán
válasz
üzenetére
Igen, ez az éles találó. Nekem a fejesem 56 ohm-os, de nem kell nagyon erőlködnie hozzá. Füles 16, azzal nincs baj.

Akku nekem az elején nagyon jó volt. Most várok pár ciklust, hogy CM-en milyen lesz, de javulást nem érzek, pedig Franco kernel megy alatta.
Antutu ezzel a kombóval 17k körül van nálam.
-
törölt tag
válasz
korpicschess
üzenetére
nem rossz a hangminősége, de nem is olyan kiemelkedő. kicsit nekem éles a hangja, lehet, hogy a sok magas miatt. viszont legalább tiszta a hangzás. a hangerővel nekem csak annyi bajom van, hogy eléggé fel kell tekerni, és néhány halkabb zenénél (régi Iron Maiden albumok masterelése még nem olyan jó például) már belelóg a "veszélyes hangerő" tartományba, ami csak azért bosszantó, mert ez relatív, a füles impedanciájától is függ, másrészt meg feldobál figyelmeztetést (persze ezt ki lehet kapcsolni). mivel 24ohm-os a fülesem, így kb másfélszeres vagy kétszeres hangerő kell neki, és ugye nagyjából 60%-tól jön a figyelmeztetés pont. ami az érdekes, hogy előtte a Meizu telefonon nem kellett ennyire feljebb hangosítani ezzel a fülessel, nagyjából +1 egység elég volt neki.
-
TomPack
őstag
Nekem franco kernel van alatta. Ha nyomkodom, érzetre ugyanúgy bírja mint a gyàri, de készenlétben óràk alatt esik csak le egy szàzalékot... A gyàri szerintem sokkal jobban merült, de lehet csak azért, mert új volt a teló, 2-3 töltés utàn màr a paranoid figyelt rajta. 4 óra kijelzőt netezéssel kibír. Sebességben nàlam az antutu 19500-at írt. 1x futtattam csak le. A gyàri romra 17000 körüli pontot adott.
-
TomPack
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Akkor nem vergődök vele tovàbb. Beàllítottam a wifit úgy, hogy alvàs közben kapcsoljon ki. Remélem akkor àtvàlt majd mobilnetre, és akkor nincs para. Érdekes hogy eddig nem merült fel itt ez a probléma.
-
Picco
addikt
ugy dontottem h kiprobalom a paranoidot, csinaltam nandroidot elotte, kerdes h a programjaimat visszapakolhatom titaniummal utana? nemtudom mennyire zavarhat be ha hosszutavra tervezek...
illetve aki paranoidot hasznal, milyen kernel ajanlott melle? lehetoleg akksi kimelo ugyanakkor a telefon lehetoleg a legkevesebbet veszitsen a mukodesi sebessegebol

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amugy en nem szivesen kapcsolgatnam a 2g/3g-t a korlatlan adatforgalmam mellett, nameg ha kapok emailt akkor kapjam azonnal, ne nekem kelljen szinkronizalni...

.
Mint olvastam a kernel csere megoldhatja a problémát, ám elég sok a lehetőségek száma (mind fajtában, mind felrakásban egyaránt)!
) A 0ik hszhez még annyit h szvsz vannak olyan nexus4 tulajok akik nem mesterei az angol nyelvnek, illetve nem is "profi droid buherálók", viszont szeretnék kihozni a telobol a legjobbat (pl én is)! Tudom volt arról is vita h aki nem ért annyira hozzá az ne piszkálja, elégedjen meg a stock dolgokkal, de én mégis arra kérlek benneteket "mestereket" h ha van ideje valakinek akkor ki lehetne bővíteni a 0ik hszt egy magyar nyelvű rootolás flash bootloader nyitás stb mikéntjével is! Remélem ezzel nem indítok újabb vitát, vagy szítom a tüzet, de szerintem lennénk páran akik iszonyat hálásak és jó padavan-ok lennénk (én biztosan!)!
. Van nekem Asus netbookom, itt van a kezemben, arról írok. Melegít mint a dobkályha, magától törik a tetején fel a borítás és a 3 USB portom közül kettő már nem megy.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) ...)