- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarkusx
csendes tag
válasz janosibaja #49275 üzenetére
Amit tehetsz a melegedés ellen: hells-Core kernel, undervolt, navigációs program beállítások, klíma ráirányítása a telefonra, kijelző kikapcsolása. A hells-Core kernel szerintem kevésbé melegíti a telefont mint a többi. Különösen akkor tapasztaltam ezt, ha töltés közben használtam a telefont. Hosszú navigáció alatt pedig muszáj tölteni. Az uv-t ki kell tapasztalni, mert telefonfüggő, hogy mennyire lehet levenni. Az általam használt Sygic navigációs programban lehetőség van az áramfogyasztást 3 fokozatban befolyásolni.A fogyasztás pedig arányos a melegedéssel.
N4 stock 4.4.4 HellsCore Nova Xposed GravityBox
-
Tarkusx
csendes tag
A hells-Core b47 kernel megy a 4.4.4-el?
-
Tarkusx
csendes tag
válasz atillaahun #42616 üzenetére
Nekem dalvik-on sem ment. Valószínűleg a kernel miatt. Franko-val, és faux-al is próbáltam.
-
Tarkusx
csendes tag
-
Tarkusx
csendes tag
válasz gipsztigris #41744 üzenetére
Én a Nova alkalmazások ikonra tettem csúsztatás műveletet: GravityBox alvás parancsikont.
-
Tarkusx
csendes tag
válasz Slukkica #40504 üzenetére
Nekem nem akar rögzíteni a CallRecorder. Slukica által linkelt oldal szerint telepítettem, de nem indul be a rögzítés. A kipróbálható verzió van fent. Január 20.-ig próbálkozhatom vele. Franko kernellel is kellene mennie, ugye? Mi lehet a gond?
-
Tarkusx
csendes tag
4.4.2-ben nem találom a multi user beállításokat! Kivették volna belőle?
-
Tarkusx
csendes tag
Az ilyen hirdetés a legtöbb boltban csak csalinak van. Telefonban azután minden félét kitalálnak, hogy lebeszéljenek róla, és megvegyél egy drágább verziót. Amivel eddig találkoztam: kiállítási darab, használt, karcos, német nyelvű, töltő, gyári csomagolás nélküli.
-
Tarkusx
csendes tag
Most akciós a Play-ben a TouchControl. A TouchControl Free-t próbáltam, de ébredés helyett újraindult a telefon. PA + Franco van fent. Mi lehet a gond? Valakinek működik ezzel a párossal?
[ Szerkesztve ]
-
Tarkusx
csendes tag
Aki próbálkozott már UV-val, annak mennyit sikerült faragnia a feszültségből? Különösen a 384 Mhz-es frekvencia érdekelne. Azt is megírhatná hogy a stabilitás ellenőrzéséhez milyen programot használt!
[ Szerkesztve ]
-
Tarkusx
csendes tag
A Boat Browser is elég jó böngésző. Most már Firefox szinkronizáció is van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tarkusx
csendes tag
válasz janosibaja #23909 üzenetére
Későbbi verzió is működik, vagy csak ez? Milyen beállításokat használsz? Régóta keresek beszélgetés felvevő programot, de eddig még egyik sem működött megfelelően.
-
Tarkusx
csendes tag
Most vettem észre hogy a led értesítés nem működik. PA 3.99 van fent lightfloow-val. Valaki tapasztalt ilyet?
-
Tarkusx
csendes tag
Sziasztok!
Én is feltettem a pa 3.95-öt. Azóta nem működik a Titanium Backup. Újra telepítettem, de a mentéskor azt a hibaüzenetet írja, hogy nincsen elég szabad tárhely. Pedig van 7GB. A mentés helye /storage/emulated/0/TitaniumBackup. A Paranoid OTA frisítés működik valakinél? Nekem nem megy az sem. This device doesn't exists hibát dob.
-
Tarkusx
csendes tag
válasz kiraly.andra #8993 üzenetére
Én évek óta a Pdair fekvő bőrtokokat használok. Nem esik le az övről, hiába csíptetős. A mágneses zár még megbízhatóbb is mint a tépőzáras. Olyan is volt nekem régebben. A tépőzár a sok nyitogatástól elkopik, összeszedi az apró szöszmöszöket, és már nem zár olyan jól. Viszont az ilyen tokba bumperrel nem fér be, maximum fóliával. Én most a nexus-t fólia nélkül, pdair tokban tartom, és semmi baja. Igaz nem is extrém körülmények között használom, és én tudok vigyázni a telefonomra. Csak a homokra kell vigyázni. Nehogy belekerüljön a tokba, vagy rátapadjon a telefonra, mert akkor ahogy beteszed-kiveszed összekarcolja.
-
Tarkusx
csendes tag
Nekem az autóban (Opel Astra J) a bluetooth-al van problémám. A telefonkönyvet nem szinkronizálja, de ami a nagyobb probléma, hogy a bejövő hívást sem lehet felvenni a kihangosítóval. A hívás kezdeményezése sem jó. Az interneten keresgélve más autó típusokkal sem működik. A 4.2-es verzióban jelentkezett a hiba. Valaki tapasztalt hasonlót? Esetleg megoldást ismer valaki?
-
Tarkusx
csendes tag
válasz zorromoto #6911 üzenetére
Menü-Beállítások-Felvétel-Felvételi mód: Szabvány API.
Menü-Beállítások-Felvétel-Szabvány API-Hangforrás: Mikrofon.
Ezek voltak alapból beállítva. Én a hangforrást Kimenő + Bejövő hanghívásra állítottam, de még nem próbáltam ki, hogy működik-e.[ Szerkesztve ]
-
Tarkusx
csendes tag
A hívásfelvétel senkit nem izgat, csak engem? A [Call Recorder]-t találtam. Ez nem ingyenes, de az xda-ról letölthető a trial verzió. Viszont ehhez root-olni kell még is csak a telefont. Valaki használta már?
-
Tarkusx
csendes tag
Sziasztok!
Én is boldog tulajdonosa lettem egy Nexus 4-nek. Desire-röl váltottam, ami szoftveresen nem is volt olyan nagy váltás, köszönhetően a CM-nek. Hardveresen viszont egészen más a nagyobb kijelző, a gyors processzor, és különösen a jóval nagyobb memória miatt. Egyenlőre nem nyúltam a rom-hoz, mert nem éreztem szükségét.
Szeretném a telefonbeszélgetéseimet rögzíteni. Van valakinek tapasztalata a témában? Root-olás nélkül megoldható egyáltalán?N4 stock 4.4.4 HellsCore Nova Xposed GravityBox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- VoLTE/VoWiFi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest