- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
szintén onnan:
Hello <name>,
Thank you for contacting us.
If the quoted ship time for your order is 2-3 weeks, your order will ship between 12/12 and 12/18 with 2-day shipping. If your quoted ship time is longer than 3 weeks, then you will likely receive your device after Christmas.
For further questions please feel free to write back to us.
Thanks,
Divya
The Google Play Support TeamViszont az 1-2 hetesekről semmi hír
-
félisten
Apparently information as on this morning (cough!) was that 3-5 dayer's (like me) will get their devices 3-5 weeks from their original order date (4th for me).
xda-developers forum..
while (!sleep) sheep++;
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Én még nem idegeskedem a 4-5 hetemmel, január 22-re (az már a 7. hét) vettem repjegyet Londonba, mondjuk csúnya lenne, ha addigra nem jönne meg, akkor kicsit morcos leszek majd.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
mcsabi84
senior tag
-
törölt tag
dettó. szintén 1-2 hetes intervallumban, és semmi hír. azért ennyire elszúrni a logisztikát, komolyan, azt hittem a G-nél csak profik dolgoznak, olyan felvételi követelményeik vannak. ehhez képest én így nulla (releváns) munkatapasztalattal szerintem jobban csinálnám ezt a feladatot.
ha nem jön meg egy héten belül, akkro várhatok rá kb januárig szerintem, amit nem nagyon szeretnék... -
félisten
Nagyon ugy nez ki, hogy felcsereltek a kiszallitasokat, a 3-4 hetesek elkezdtek megkapni, a 3-5 naposak kozul meg gyakorlatilag meg senki nem kapott semmit. Elkepeszto, komolyan. Clusterf*ck, mondana a muvelt angol.
En az 1-2 hetes intervallumban vagyok, semmi hir.
while (!sleep) sheep++;
-
mcsabi84
senior tag
Ahogy nézem a google válaszait más embereknek, mindenhol a következőt kapják:
a rendeléseket az elérhető raktárállomány alapján különböző időintervallumokra bontották és a csomagokat is ennek megfelelően postázzák ki. Azt, hogy miért mentek ki csomagok olyanoknak, akik jóval későbbre voltak ütemezve azt nem tudják, de továbbítják a panaszt a megfelelő személynek. Tehát ez alapján 6 napon belül kapunk levelet a google-től.Persze ez az egész valahol csúsztatva van, hiszen a 3-5 napos rendelők még nem kapták kézhez a készüléket és valami bibi lehet a rendszerben. Többen gyanakodnak, hogy volt egy felcserélődés a 3-5 naposok és a 4-5 hetesek közt érthetetlen okokból, de ez pusztán a képzeletük műve is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
mcsabi84
senior tag
Amúgy viccet félretéve a google válasza:
"Your order has successfully been ordered by you and it is in processing state. Orders are shipped based on the estimate in your order confirmation email. Once an order has been processed you'll receive a second ship confirmation email, after which it will take an additional two business days to be delivered" -
DarkChild
senior tag
Na jól van, én meguntam a várakozást...
Megrendeltem a másik kiszemeltet, a Note 2-őt, pénteken szállítják is.
Ágyő', Nexus 4... -
Nippon
őstag
Honnan lehet a leggyorsabban, de még elfogadható áron szerezni 16Gb-os modelt? Amerikában 390 dollár lenne adóval, házhozszállítással, + kb $20 a postaköltség ide. Ez a legolcsóbb, viszont 6-7 hét a szállítási idő + a hazaút...
[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Tisztában vagyok vele Amúgy mint ha ezt nem lehetne kikerülni... A Raffis utalásom külföldre ott volt 1-2 órán belül .Pedi elvileg 24 órás (bankon belül) . Szépen megelőlegezték... Ennyi. Hétvégi téma meg... Akkor is értetlen számomra. De maga a szokás, hogy nem megy a elavult...
Le kéne cserélni. Ki panaszkodjon a felhasználó? Le se szarják. Valamelyik szolgáltatónak kéne a sarkára állni és elintézni Ennyi.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
ZooLee
senior tag
Aktívan használják egymás pénzét , szolgáltatásait, de ebben nem tudnak dűlőre jutni vagy mi?
Ez nem a bankokon (Bankszövetségen) múlik. A bankok egymás között a belföldi utalásoknál nem adhatják közvetlenül a "pénzt", hanem az "bankok bankján" az MNB-n, ill. azon belül a GIRO-n klíring rendszerén keresztül rendezik az átutalásokat. Ha a GIRO nyújtana hétvégi szolgáltatást, akkor meg lehetne oldani a hétvégi bankközi utalást. A nemzetközi SWIFT rendszer sem működik hétvégén...
Z.
-
twine
veterán
Köszönöm az infót...
Lehet dobálni paradicsommal, de van nekem elég dolgom ahhoz, hogy lesz@rjam, hogy 4 óra alatt ér át, vagy holnapra..
Eddig még soha nem kellet határidőre 4 órán belül utalnom,,,nekem megfelel ha másnap látom a számlámon...
Szabályrendszer ide vagy oda...
De az infóért hálás vagyok,(tényleg) egyszer biztosan hasznát veszem -
ZooLee
senior tag
Külföldre egy nap....
Nekem itthon is annyi szokott lenni,,,,asszonnyal szoktunk(két különböző bank) egymás számlái között utalgatni belföldön, és mindig csak másnap látom,,,Ez július 2-a óta nem lehetséges. Ha határidőn belül beadod az utalást, akkor annak aznap (sőt, 4 órán belül) ott kell lennie a partner számláján. Ha nincs ott, akkor meg kell kérdezni a bankot, hogy hogyan is működik szerintük az IG2 rendszer, és a PSZÁF mit szólna hozzá, hogy csak másnap ér át a pénz.
(#560) djgeg: Ez egy beidegződött hülye gazdasági szokás... Ami visszamaradt kb az őskorból amikor csak személyesen lehetett ilyeneket intézni. Ma már nagyon nincsen létjogosultsága... Remélem rájön egy két bank, és megváltoztatják.
Azért ennyire nem egyszerű, nem a bankok tehetnek róla, hanem nincs klíring rendszer a hétvégén, vagyis a bankok egymás között nem tudnak elszámolni. Viszont - normális helyeken - a bankon belüli utalásokat végrehajtja a rendszer hétvégén is. Ami nem ilyen, azt ott kell hagyni a pi....francba.
Z.
-
-
ice9
tag
bankon kívüli. tegnap még jó h megkérdeztem az otp-s nőt h váltják utalásnál a fontot, azt mondta középárfolyamon. ahhoz képest visszaszámolva 364-ért váltott (magamra vállaltam a külföldi bank esetleges költségeit, lehet ez dobta meg) ami az eladásinál is drágább. próbáltam vmennyit nyerni utalással a paypal helyett de majdnem ugyanott jött ki. legközelebb tuti azzal fogok. am reggel 10 környékén utaltam.
-
twine
veterán
válasz mcsabi84 #554 üzenetére
Külföldre egy nap....
Nekem itthon is annyi szokott lenni,,,,asszonnyal szoktunk(két különböző bank) egymás számlái között utalgatni belföldön, és mindig csak másnap látom,,,
Ez persze lehet az e-banking "hibája" is...
Hogy csak másnap látom,,, lehet hogy ha besétálnék az utalást követően a bankfiókba már ott lenne,,,,én e-bankingba nézegetem...ott ez szokott lenni...
Legutóbb péntek délután(cca 18-19óra körül) akartam utalni: szólt a rendszer ,hogy már nem engedi mai napra a tranzakciót,,,jelöljek ki másik napot,,ok mondom akkor szombat,,,erre azt mondja az nem banki munkanap így maradt a hétfő... )De ami a lényeg, másnapra, szerintem egy utalás bárhol ott van.....
[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
Amúgy egy kicsit visszakanyarodva a kiszállításokhoz, az a legnagyobb baj, hogy a 2-3 naposoknak még semmit nem jeleztek vissza és mi az 1-2 héttel csak utánuk jövünk.
-
djgeg
őstag
-
ice9
tag
ha angliába utalok mennyi idő alatt megy át a lé kb.?
-
twine
veterán
válasz mcsabi84 #548 üzenetére
Én optimista vagyok....egy hét sok idő...
De ahogy mindig, most is hozzáteszem...nyugtával dicsérd a napot...semmi sem biztos csak a h@lálÉs már nagyon ég a pofám, hogy ezt a topicot is így teleszemetel(tem)tük...
Ha beindul a kiszállítás,és lesz egy "erős felhasználói szám" lehet hogy érdemes volna szólni a modiknak, hogy dózerolják az első "Xszáz" hsz-t...[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
Valaki még hisz abban, hogy 1 héten belül megkapjuk?
-
twine
veterán
Egy "kiegészítő" hsz.
sz@rgoogle,sz@rapple,
Azért maradt még a piacon pár gyártó akire még nem "ugattunk"[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FragMaster #545 üzenetére
Volt már rá példa. Dollár milliárdos a kár. Az személyzet általában megússza ép bőrrel.
-
mcsabi84
senior tag
Lehet, hogy megjött a mikulás?
-
agabe
addikt
Amazon UK -ból, ebay-ről, egyéb online store-okból bárhonnan bármikor tudtam/tudok vásárolni magyar kártyával is.
Valami olyan gond lehet esetleg, hogy a szállítási cím, a google accountba regisztrált cím nem egyezik, és nem mindegyik ugyanarra a kinti címre szól (szállítási címet azután mást is meg lehet adni), nomeg persze nem itthoni ip-ről kell a dolgot bonyolítani a google play-es vásárlásnál.Ha viszont google ennyire nem akarja, akkor más telefont kell venni...nemsokára lesz több is ami hasonló tudású (van is egy-kettő már), persze az ár más kérdés.
-
rankesz
veterán
Pofád lapos kagylósharp-os
Csak a kíváncsiság miatt szoktam néha erre járni, semmi gond az S3-al (mondjuk a T-hez most bejött 2 gigásnál azért elég cifra dolgok jöttek ki a lepénylesőmön...)
(Na meg persaze várom a beírásodat, amikor idézed a mailt, hogy "your order has been cancelled" )
-
rankesz
veterán
válasz szponzor #529 üzenetére
Küldj el nekik minden adatot, amit kérnek bescannelve, így a személyazonosságodat legalább tisztázod, majd írd meg nekik a mail végére hogy ismerősnél vagy "guest", a rendelési címen, nem laksz ott állandó jelleggel..
Veszteni már nem veszthetsz semmit, ellenben még jóra is fordulhat a dolog.
-
szponzor
senior tag
válasz FearTomi #531 üzenetére
Igazad van, teljesen jogos, hogy nem vásárolhat akárki a kártyával.
Én egy teljesen új fiókot hoztam létre az ismerősöm nevével, címével, bankkártyájával, de mivel az ő kártyáját sem fogadta el, ezért adtam hozzá az enyémet.noorbertt: Valószínűleg tényleg így van, de ahogy írtam korábban, az ismerősöm egy hónap múlva jön haza és ha addig nem érkezik meg a csomag, akkor buktam. Ezt felfogom egy "jelnek", hogy lehet, hogy rosszabbul is járhatnék. Mást nem tudok tenni, mint várni és majd megvenni itthon. Nem annyira a pénzt, inkább az időt sajnálom, örültem volna, ha a Karácsonykor már nálam lett volna, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz FearTomi #531 üzenetére
Akkor öszinte leszek....
Épp az futott át nekem is az agyamon, hogy pont azoknál látom a problémákat, akik itthonról rendeltek különböző "fortélyokkal" ...
Aki megkeresett priviben, mindenkinek mondtam, hogy ha van kint ismerős(ráadásul Angol bankzsugával),,szvsz. az a legegyszerűbb út ,ha ő intéz mindent, és az illető átutalja neki a pénzt...(én legalábbis igy csináltam és -kop-kop-kop- egyenlőre semmi problémát nem tapasztaltam a rendelés menetében...)
Úgy látszik mégsem olyan egyszerű itthonról "okoskodni" a kártyákkal, címekkel...
Csak én ezt nem akartam mondani a kollégának,mert van így is elég baja....minek "okoskodjak" még neki(főleg utólag)....
De csak kihúztad belőlem(viszont az is hozzá tartozik van aki itthonról "okoskodott", és ugyanúgy semmi problémája,,,, )
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Gáz? Szerintem teljesen korrekt! Másik országból, a bankkártyán lévő névtől eltérő névre és címre rendel valaki. Szerintem teljesen korrekt, hogy nem adják meg a lehetőségét sem annak, hogy valaki telefont vegyen a kártyáddal!
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
szponzor
senior tag
Már nem kell aggódnom emiatt...reggel 5-re a Google-től jött a levél, hogy lemondták a rendelésem és erősítsem meg az adataim, töltsek fel nekik bescannelt képet a bankkártyámról, lakcímigazolómról stb.
Nem hiszem el, hogy egy ennyit kell szopatni egy ki****ott telefon miatt. Így már tuti itthoni beszerzés lesz belőle. -
csics5
csendes tag
Látom többeknek hasonlóan necces a dolog, azért én is paráztam, hogy az ismerős vegye át..
A tracking lista. Valóban a TNT hozza, és Express teljesítés. Ez sajnos, szencsére azt jelenti, hogy a lehető leghamarabb megpróbálják 2x kivinni. Először a szàllítási címhez legközelebbi depoba kerül. Onnan próbálkoznak és oda is kerül vissza. A listából hiányzik egy receiver not home. Én is parázni kezdtem és kértem ismerőst telefonáljon. A dec 8 Shipment loaded to vehicle kicsit megrémisztett... :-) Passz az mit jelent. Az lehetett amit írtak előttem, visszavitték volna? Passz. Ismerősnek telefonon azt mondták, hogy személyesen át lehet venni az enfieldi depóban. Szombaton átvette. Elvileg a címén kapnia kellett volna cetlit, de egyszer sem kapott semmit, csak a trackingen láttuk az eseményeket. Ja és a màsik kézbesítést is 15:30 körül próbálták, még csak véletlenül sem előbb vagy később. Persze ez inkább csak véletlen, gondolom....
Két dolgot tanácsolnék, vagy telefon TNT-nek, amint gugli küldi a számot, vagy TNT honlapján van egy myDelivery menü, azt írják, ott lehet időre kérni a csomagot elvileg....
Sok sikert Nektek is!
08 Dec 2012 11:52:00 ENFIELD Shipment delivered in good condition.
08 Dec 2012 00:19:54 ENFIELD Shipment loaded to vehicle.
07 Dec 2012 18:20:48 ENFIELD Shipment received at destination depot.
07 Dec 2012 15:46:42 ENFIELD Receiver not home. Follow up action underway.
07 Dec 2012 00:29:26 ENFIELD Shipment received at destination depot.
06 Dec 2012 04:53:12 ENFIELD Shipment received at destination depot.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
mcsabi84
senior tag
Jaja, ezt olvastam, ha nem érnek el, akkor a csomag visszamegy dublinba, a szállítási díjat levonják, a teló árát visszafizetik, de azzal nem vagyok igazán kisegítve... Szóval a google-lel kell felvennem a kontaktot, mert ha elküldik futárcégnek, akkor a TNT-t már nehezebben győzöm meg, hogy ott leszek, csak most még nem. Bár ahogy nézem csak akkor van para, ha 21-én viszik ki, mert akkor még megkísérelhetik 24-én. Gondolom 25,26 kicsukva, 27-én már utazik vissza a haverom.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz mcsabi84 #523 üzenetére
ja-ja,,nem sok köze van a postának a futárcégekhez....
Itthon azok a futárcégek akikkel dolgom volt/van, mind ugyanazt a sémát követték...:
Kétszer kísérlik meg kiszállítani a csomagot...
Minden szállítás előtt felveszik a kapcsolatot veled a megadott elérhetőségeken,,,e-mail a prioritás(hiszen az ingyen van) ,,,,másodlagosként telefonon...(telefonon csak az utolsó pillanatban szoktak szólni,,vagy ha már a környékeden bolyonganak,vagy már a házad előtt áll )
E-mailben mindig leírják az elérhetőségüket etc....
Én mindig megelőzöm őket és a cég központi számát felhívva bemondom a rendelés számot,és elkérem a futár telefonszámát....(a kiszállítás napján) így tudok vele időpontot egyeztetni mikorra érek haza etc.... )Olyanba még nem futottam szerencsére, hogy két alkalom után mi történik...arról gőzöm nincs...logikusnak tartanám hogy vissza a feladónak... De ez már csak találgatás.....
[ Szerkesztve ]
-
madexx
tag
válasz mcsabi84 #523 üzenetére
Igen, én is épp ezért írtam a végére, amit írtam... mert nem tudtam, hogy csomagküldővel jön-e a telefon, vagy postán...
Viszont akkor már majd szerintem érdemesebb lenne felvenni a csomagküldővel a kapcsolatot, és nem a google-el beszélgetni, mert szerintem eléggé elfoglaltak mostanában, és nem biztos, hogy mindenkire jut elég idő...U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
-
-
madexx
tag
válasz mcsabi84 #521 üzenetére
Nyugalom, itt Angliában (ha jól tudom, nem volt még rá példa) úgy működik a kiszállítás dolog, hogy ha otthon vagy akkor ügye értelemszerűen átveszed a terméket (jelen esetben a telefont), ha pedig nem, akkor bedobnak egy cetlit vagy valamit, azon rajta lesznek azok az adatok, amivel te a helyi postán át tudod venni a készülékedet, mert otthagyják. Azt viszont már nem mondom biztosra, hogy csomagküldő szolgálattal is így működik a dolog, lehet, hogy ez csak a postára vonatkozik.
U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
-
edward2
addikt
Nem lesz jobb, de valószínűleg a mai telefonhelyzet színvonalát tükrözi a frusztrációm. Vártam ezt a telefont, de így csalódás és nem igazán tudok helyette mit venni értelmeset. Tudom az SGS3 jó képeket lő de mivel nem csak ez lenne fontos ezért nem lesz megvéve ha valóban ennyi számítana akkor már megvettem volna megjelenéskor. Szerintem ezt is meg lehet érteni.
-
mcsabi84
senior tag
-
neorow1
aktív tag
-
szponzor
senior tag
válasz zotyesz66 #514 üzenetére
Igazad van, én néztem be.
Mindenesetre végre nekem is sikerült megrendelnem angliai ismerőshöz...a legnagyobb gond, hogy ő egy hónapig lesz kint és utána jön haza, szóval ha nem érkezik meg egy hónapon belül, akkor eléggé ráb@szok, főleg, hogy 6-7 hetes szállítást írtak.
-
csics5
csendes tag
válasz #16820480 #509 üzenetére
Én inkább azt sajnálom, hogy sokan nyerészkedésből veszik meg a telót, kvázi csökkentik azok esélyét akik maguknak szeretnének ilyen telót. Lásd ebay. Persze ilyen a világ, ez van, elfogadom, csak látván a hozzám hasonló megszállottakat sajnálom, hogy nekik nem jut.
Nekem hogy volt ekkora mákom máig nem értem, de most örülök.
Szorítok Nektek is, hogy mihamarabb meglegyen a csoda. :-)
-
csics5
csendes tag
Én sem akartam elhinni, de megvan. :-)
Írok róla természetesen, amint megkapom. Még több, mint 1 hét.neorow1
Megmondom őszintén a játékok amikkel nyomulok max 50-100 megásak. Mp3, videó nézés semmi. Erre abszolút nem használom a telót. Net, chat, navi, kapcsolattartás ezeknek nem kell sok hely. Időnként képek és videók készítése a gyerekeimről. Ezzel tudom esetleg telerakni, de fóbiám van mindent lementek több helyre. Ha nincs nálam a készüléken 3 év fotója, videója kibírom. A 16-ossal sem tudnék szignifikánsan több ilyen adatot tárolni. Így a 8gb os mellett döntöttem.
-
twine
veterán
válasz #16820480 #509 üzenetére
Jogos
De én személy szerint még mindig optimista vagyok,,és hiszek a max. két hetes kiszállításban (már akinek ezt írták)
Úgy látom, hogy szépen lassan "potyognak" a tulajokhoz a készülékek...Ugye az a cég is hazahozta már, akik ezzel foglalkoznak,,volt itt egy tulaj aki mondta hogy rendelt tőlük, és "holnap"megy a készülékekért...most itt az "új" kolléga is...
Szóval fő az optimizmus
Persze "nyugtával dicsérjük a napot" -
törölt tag
egyébként nem azért, hogy irigylem másoktól, de azért menjenek már a fenébe, hogy ekkora káosz a logisztika! szintén 1-2 hetes szállítást ígértek, és azóta is semmi infó róla most ha ezek után megint kitalálnak valami olyat, mint az első szllítmánynál, hogy kitolják még pár héttel, akkor nem tudom mit cisnálok, de mérges leszek, az biztos!
-
twine
veterán
Tényleg menj a +!"'%"+!%+!/%+#&>@#
Pár embernek van itt a topicban akinek 1-2 hetes visszajelzést küldtek és még azóta sincs semmi.......(köztük nekem is,,,ez ugye azt jelenti, holnap lesz egy hete)
Minden esetre gratulálok
Használd egészséggel...Beszámolót ha megérkezik mindenképpen...
Bár, örülnék ha addigra már én is megkapnám[ Szerkesztve ]
-
csics5
csendes tag
Sziasztok!
Tudom menjek a pébe, de nekem összejött a rendelés. Kezdetektől fogva a 8gb-osra utaztam.
Első körben is próbálkoztam, akkor nem jött össze, de most igen.Ismerősnek szóltam múlt hét kedden, hogy ismét rendelhető. Este 10 körül megrendelte, a nagytestvér írta, hogy 4-5 hét. Másnap kiszállították!!!!!! El sem hittem....
19.-én hozzák haza, nem várom nagyon. :-)
239 font a teló és 10 font a kiszállítás a kinti címre, olyan 88-89k körülre jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Semmi nem tiltja,,csak egy közösség akkor jó, ha a tagjai jól érzik magukat egymás mellet,,,
A múltkor én is jeleztem neked menniyre nem korrekt arról írni oldalakat, hogy gyökér google,,,,miért nem lehet telefont venni náluk,,,,aztán páran a topicból leadtuk mégis a rendelést,,,erre elkezdted azt a dumádat,hogy ez egy hülyeség volt,,,a google még mindig gyökér és tuti mindenki több hét csúszással kapja meg a telóját...De majd te a megmondod a frankót, és a nagy eszeddel besétálsz az "első" német MM-ba, és megveszed a megjelenés napján...
(bár ott volt az ujjam hegyén mégsem dörgöltem az orrod alá hogy valszeg b@szhatod a nagy ötletedet, a legfrisseb hírek alapján)
most pedig napont 10X teleszemeteled a fórumot ugyanazzal...szar a kamera...
egyszer leírod akkor is megértjük....neked nem tetszik,,pont,,értettük...
Nekem sem tetszett ha visszolvasol, de elmondtam, megbeszéltük, és pont...attól nem lesz sem jobb,sem rosszab hogy 10X leírod ugyanazt...
Köszönjük hogy a társaság része vagy,,,de jó lenne ha korrektül tudnánk beszélgetni, és mindenki jól érezné magát a topicban,,,de úgy tűnik egyre több embernek szúrják a szemét az inkorrekt hozzászolásaid,,,
eszembe jut erről a film:
"Ezt a sok hülyét,,mindenki szembe jön az autópályán!"[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Mondtam olyat hogy szabálytalan lenne?
Oké kérdezz. De ne minden hozzá szólásod az legyen hogy ennek milyen gagyi a kamerája....
Kicsit gondolkodjál... Szerintem itt már mindenki felfogta hogy gagyi a kamerája te általad.
Mondom ha téged zavar, akkor keress másik telefont ilyen egyszerű...
Ehelyett te itt írogatod a hozzászólásokban hogy neked nem tetszik a kamerája... SZÉGYEN!!!! -
petipetya
nagyúr
válasz szponzor #501 üzenetére
Off!
Rögtön ez ugrott be: "Pocsék dolog skótnak lenni! Az alja, a legalja vagyunk. A nagyvilág söpredéke. A legnyomorultabb, legszánalmasabb, legszemetebb emberfajta, ami a civilizációból született. Valaki utálja az angolokat, én nem. Csak tróger népség. És mi ennek a tróger népségnek a gyarmata vagyunk. Még rendes gyarmatosítókat sem találtunk magunknak! Roskatag tetvek uralkodnak rajtunk. Szerintem ez elég szar helyzet, Tommy! És a világ minden friss levegője sem változtat ezen!"
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest