- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
Miért, neked még az összes pénz rajta van a számládon? A wallet csak lehúzza róla és a teljesítés pillanatában küldi el a googlenek, de addig is valahogy meg kell győződniük róla, hogy van elég lóvéd. Legalábbis nálam minden tranzakció látszik, kivéve ez, így gondolom még megvan valahol, csak én nem látom. Mindenesetre most egy kicsit kezdek aggódni
-
mcsabi84
senior tag
-
agabe
addikt
válasz hallerlaller #390 üzenetére
de legalább van.
Ha várni kell 5-6 hetet, az lehet valakinek nem ér meg 40 ezret.[ Szerkesztve ]
-
-
sompetike
aktív tag
hát nem láttam gari papirt csak boltit,,éppen most upgradelje magát 4.2re...
de számla van...
szal az n8-at is igy vettem...
azzal sem volt baj peddig már több mint 2éves
szal remélem ezzel sem lesz.KOPP-KOPPn450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
kel-kell
bocs
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
na szal,nekem eddig szerencsém van az xxl-l mert minden megérkezett,s nem csak a készülék magában.most micro sim-et kel bele gyártani....
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
most kezdem nyomkodni....
-
sompetike
aktív tag
megjött a csomag a vége 140eft.original minden szal töltö, akkumlátor,doboz.most melegszik....teszek fel video a tubera.majd linkelem.most örömbodoga van
-
djgeg
őstag
Nekem ma volt hajlandó válaszolni a support, hogy a rendelésem "függő" státuszban van... Pedig a rendelés rendben ment... Eltekintve attól, hogy visszaigazoló emailt nem voltak hajlandók írni...(ezért írtam a supp.nak)
Belogolva látom a rendelést, de se email se semmivel nem erősítették meg... Support meg csak elbizonytalanított, hogy most meg mivan? xD Mert azt nem irta, hogy miért...Szivatnak anyám -stop-
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
twine
veterán
válasz hallerlaller #378 üzenetére
(#376) sheratan:
OneX is annyi volt nulláról százra,(1800-as aksi)gyári fali töltővel(de legjobb indulattal is 2,5óra)...
(PC)USB-ről meg "horror"...(#374) mcsabi84:Dehogy,,,még csak kedden rendeltük...Nem emlékszel?
Haver tegnap azt mondta, még egyenlőre "pending"(függőben) státuszban van a kifizetés a számláján...(#375) agabe:
Nálunk is hasonló a helyzet....
Pedig az em-mailben 3-5 napot ígértek szállításra...igaz mi szerintem kb. egy hete rendeltük...
Elvileg még volt készleten[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
bumper lassan 2 hete nem jött még meg, pedig raktáron volt amikor rendeltem.
-
mcsabi84
senior tag
A legrosszabbra kell felkészülni . Bumpert nem fogok rendelni, mivel jelenleg nem kapható, remélhetőleg a teló meg előbb megérkezik, egyedül azt hazaküldeni meg kicsit húzós lenne. Kb 25 másik tokot tudnék rendelni azért az árért.
twine: megjött már a telód? Mert ha még úton van, akkor előbb megérkezik ez az lg töltő, mint a készülék .
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
"Vágom",,,,Én rendeltem az Angol Store-ból hozzá....
Na de, ez az e-bay-es ár,,az brutál(#368) mcsabi84:
Thx
Eszembe sem jutott, hogy inkább egy gyári "EU-s elzsi" töltőt vegyek...
azt látom, gyakorlatilag ugyanannyiért megkapom mint az átalakítót
Rendelni már nem fogok,,,besétálok megveszem...Elég volt a "rendelés streszből"[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
sompetike
aktív tag
szereznék én is de az ebay-en 100 dollár körül mozog az ára....
-
baleee89
aktív tag
saturnos gariról tudtok valamit?
Elvileg egy jó barátom 19-én nyitáskor verni fogja az ajtót a német saturnon-ba egy telefonért!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
twine
veterán
tulajdonosoktól kérdezném a gyári "fali" töltőre milyen adatok vannak írva?
Van egy HTC fali "USB-s" töltőm 5V. 1A-al....
Szeretem a gyári értékekkel tölteni a készülékeket...ezért érdekel a dolog...
Mert vagy átalakítót kell vennem (Angol/Magyar 220-as dugvilla), vagy használom a HTC töltőjét...
Esetleg Apple Ipod Classic fali ugyancsak USB-s töltője,annak fejből nem mennek az adatai,,,
Szóval a kérdés, az első sorban -
twine
veterán
minél többet nézem, annál jobban bejön ez a bumperedisün
-
gyalu 1
aktív tag
A német Saturn-ba is lesz 19-től.
-
sompetike
aktív tag
akkor meg nincs miröl beszélni sztem...
-
turika86
aktív tag
16gb-at még mindig lehet rendelni igaz 5-6hét várakozási időt ír... szóval ha van egy kis idő még rá akkor spórolhat az ember egy 35 ezret...
"Time is the fire in which we burn"
-
sompetike
aktív tag
igaz a playen olcsobb de ott meg nincs...
amugy meg a htc ox+ van pariban az árral,szal....n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
FearTomi
őstag
válasz bigmasterg #345 üzenetére
jó drága...
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
sompetike
aktív tag
a partnerogsm-nél is van már de csak 8gb-os
az xxl-nél van mind a 2....n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
molzolee
csendes tag
Köszönöm a válaszokat . igen a carphone warehousenal láttam , illetve tapogattam de mivel látom megérkezett haza is , igy a probléma megoldva... köszönöm még egyszer
-
bigmasterg
addikt
Van olyan itthoni gsm bolt, ahol már kapható.
-
agabe
addikt
Itt egy amcsi kicsomagolás amcsi google play-ből rendelve is LG logós ...szerintem nincs is olyan ami Google logós, de lehet, hogy lesz ?
A fő, hogy LG-nél baromira képben vannak.- -
Peet91
aktív tag
Egyelőre szeretném, ha lenne ilyen telefonom, ismerős hozná Angliából. A logó viszont érdekes, mivel ha jól emlékeszem, ami a tesztben volt, az is eldzsí logós, szóval nem tudom mi lesz. Lehet még megkérdem a Google Supportot is a dologról. Ha találok valamit, akkor szólok.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
twine
veterán
Köszönjük....
Viszont google logós N4-et sehol nem láttam még a neten...
Ami megint csak arra enged "következtetni", hogy aki Eu-ból rendeli, annak lesz itthon LG gari
Vagy valamit benézek?
("A Google logós készülékek garanciális támogatását, mellyel ön is rendelkezik,")
Ők honnan tudják neked milyen logós géped van?
És milyen logós géped van?szép kifestő lett,,, sorry
[ Szerkesztve ]
-
Peet91
aktív tag
Srácok!
Lehet, hogy már volt korábban szó a dologról, de rákérdeztem az LG-nél, hogy mi merre hány méter a javítással kapcsolatban.
Tisztelt LG Support!
Érdeklődni szeretnék, hogy a külföldön Google Play Store-ból vásárolt Nexus 4 mobiltelefonok garanciája érvényesíthető-e itthon, és ha igen, akkor mire terjednek ki az önök szolgáltatásai? Értem ezalatt, hogy olvastam már róla, hogy ameddig nem kerül hivatalosan forgalomba Magyarországon, addig kizárólag javítják a készüléket, majd ha elkezdik forgalmazni, akkor azután már cserélik is, ha a hiba olyan mértékű.
Válaszukat előre is köszönöm!
Majd a válasz:
Tisztelt peet91!
Köszönettel vettük érdeklődését a Nexus 4 garanciális javításával kapcsolatban. Szives tájékoztatásul elküldjük az ön részére az LG Electronics Magyar Kft hivatalos álláspontját: Két logóval kerül forgalomba a készülék. A Google logós készülékek garanciális támogatását, mellyel ön is rendelkezik, teljes mértékben a Google látja el. Amennyiben magyarországi forgalomba kerül az LG logós Nexus 4 is, annak támogatását teljes mértékben az LG Electronicsw Magyar Kft fogja ellátni.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
petipetya
nagyúr
Szemfülesek kedden még tudtak rendelni, de azóta újra nem érhető el a készülék: telefonguru cikk
Vajon ez tudatos döntés, hogy minél nagyobb legyen a hype?
"nincs rá lezsóidő"
-
AMD Power
titán
Szép meg gyors de amennyiért nálunk lesz annyit én nem adnék érte.
-
molzolee
csendes tag
sziasztok! jelenleg londonban vagyok és alkalmam lenne venni egy nexus 4-et ... szerintetek otthon mikor lesz kapható ? jobban szeretném otthon megvenni magyar garival, de lehet h nem tudnám kivárni ha soká jelenik meg. bocsánat h nem olvasok vissza de korlátozott a net hozzáférésem. ja 16 gigás és kb 390 font... gondolom otthon drágább lesz amikór majd megjelenik... előre is köszönöm a válaszokat.
-
vince
őstag
szép lírai felütése lett a cikknek
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Enci1983
senior tag
Nagyon jó és részletes a teszt!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
törölt tag
válasz Cingáriusz #322 üzenetére
nyilván nem. általában csak az olyan járatokhoz állnak be, amik "bevásárlójáratok". én például Dohából jöttem (igaz csak átszálltam ott), onnan és Dubaiból sokan jönnek haza megpakolva.
-
őstag
-
törölt tag
-
agabe
addikt
válasz Cingáriusz #319 üzenetére
es sajatot nem hoz (mindegy, hogy az mas marka , mas tipus) ? ha mar legalabb ket telo lesz nala, akkor ennek a doboza ne legyen a csomagjaban max a tolto meg az adatkabel, mert akar ki is szedhetik mint vamolando tetelt ha ugy nez ki hogy tok uj ... csomagolassal, mindennel. persze ez csak a legrosszabb lehetoseg, de nem kizart.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Cyberpunk
félisten
válasz whiteman0524 #317 üzenetére
Ja kár, hogy telefonálásra kb jó ha 2 órát használom havonta összesen.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bordian
tag
A reklám videóban van az rész h megosztja a videót a tv-jére, ehez me kell h ezt meg lehessen csinálni? Esetleg gép montorjára egyszerőbb ?
"Az almás készülék idei verziója...szögegyszerűen használható"
-
petipetya
nagyúr
válasz whiteman0524 #313 üzenetére
És ha nem telefonálásra használja, hanem Internet / email stb.-re, akkor mit csinál a hagyományos telefonnal?
"nincs rá lezsóidő"
-
whiteman0524
aktív tag
válasz Cyberpunk #301 üzenetére
Én azt nem értem hogy ha valakinek a munkája miatt fontos hogy közben folyamatosan a telón lógjon akkor miért kell ezt ilyen "nagyétvágyú" mobilokkal tenni, amik nyilván valóan nem bírják fél napnál tovább. Sokkal jobb megoldás lenne ha egy _telefont_ használna az illető a telefonálásra nem pedig egy számítógépet ami 50-szer annyit zabál. Biztos vagyok benne hogy potom pénzért (legalábbis a cikkben említett telefonhoz képest potom pénzért) lehet olyan telókat kapni amiknek többszöröse a készenléti ideje mint egy ilyen Nexusnak és a társainak. Lehet hogy nem futtatják a BF3-mat de arra teljesen jók amire ki lettek találva. Szóval akinek tényleg fontos a teló az szvsz ne az akksit cserélgesse egész nap, hanem vegyen erre a célra egy olyan mobilt ami "csak telefonálni tud" viszont azt jó hosszú ideig. El hiszem hogy nem olyan kényelmes mondjuk 2 mobil cipelni mint egyet, de még mindig több benne a logika mint egy darabban cserélgetni a tápot. szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Egész "jópofa" a reklámfilm....
Tul.kép. semmi extra....
Épp mint a Nexus..."pure Android"....pont..sem több, sem kevesebb -
turika86
aktív tag
Rendelés leadva!
"Time is the fire in which we burn"
-
Stanchore
senior tag
Szép darab!
Origin / Steam: Stanchore
-
ice9
tag
uk storeból mennyi szállítási költséggel lehet számolni uk címre?
-
edward2
addikt
válasz feketepeti #300 üzenetére
Új Lufthansa Pier A Frankfurt:
Székekbe épített USB van töltésre Eléggé frankó.
-
Eli577
senior tag
válasz feketepeti #300 üzenetére
Hát, az első lehetőségnél adott egy jó tab, azok akkujával nem tudják felvenni a versenyt a mobilok (talán a Note 2 és a Razr MAXX). Afrikában meg nem hinném, hogy egy 5 colos okostelefonnal fog az ember rohangálni.... (lehet hogy nincs konnektor, de mobilnet se nagyon)
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz szponzor #295 üzenetére
Nos az én munkaköröm miatt nem nagyon vagyok egy helyben, tehát nem megoldható a konnektorra vagy PC-re dugás. Csak arra akarok rávilágítani, hogy használod, lemerül, kikapcs. ---> akku csere és használhatod is, nem vezetékes készüléket vettem ha értitek a célzást. Így az üzemidő duplázható. Ha már az akkumulátorok nem nagyon fejlődnek. Vagy a méret oltárán beáldozzák a nagyobb üzemidőt biztosító méretesebb akkukat. Lásd HTC szerintük a karcsúság fontosabb.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest