- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csics5
csendes tag
válasz firedani #1598 üzenetére
Tudom, hogy unalmas ezt ismételgetni, csak az ember elvárná, hogy aki tévedett, belátja....
Akkor ezek szerint Neked gratulálhat a kolléga, mert mégis sikerült megkarcolni úgy, hogy gondolom nem a földön rugdosva szoktad magaddal hordani....
A csoda gorilla glass 2.Az undorító fólia minek, hát ezért....
-
firedani
tag
Nektek mennyire karcosodik a hátlap?
Mert nálam felfedezhető több is. -
Pompi
MODERÁTOR
Szerintem érdemes a worst case scenariora készülni és akkor az embert nem éri meglepetés.
Mert kellemetlen amikor az ember arra számít, hogy hazaküldetem a 350 dolláros cuccot, és örülök.
Aztán lesz belőle (350 dollár + szállítási költség + vám) * 27%, ami már megfelel az EU árnak gyakorlatilag. És akkor a garanciális problémákról még nem is beszéltünk.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem fogom neked bizonygatni, hogy mióta és miket postáztatok haza a világ minden tájáról, és, hogy mik azok a dolgok amik egykor működtek stabilan, most pedig egyre kevésbé.
"A vamosok se hulyek." - kis olvasnivaló:
Nagyon sok ajándékot hoz a posta
Vámköteles az EU-n kívüli online rendelés
Feel Good Inc.
-
djgeg
őstag
Nem tudom hogy nektek mennyi tapasztalotok van de már évek óta rendelek Airsoft fegyókat alkatrészeket telefonkat még autó alaktrészeket is nem nagy mennyiségben magán célra...
Eddig egyikre se fizettem ki a az igazi ára alapján se áfát se vámot!...
Nem kell szürreális árakat megadni... Igazolni meg mit nem lehet? Amit nem akarszVámosok se hülyék... Senki se mondta... De vitatkozzon hivatalos számla, nyilatkozat, és tényekkel... Leszarja azt ha nem szürreálisak a dolgok. Nem 50$ kell behozatni egy eredeti iPhone 5 öt ... Igaz pl haver egy iPhone 4S ét anno egy iPhone 4S Clone dobozában annyiért hozatta haza...
Az ügyeskedők mindig is a szervek elött jártak.. Aztán előbb utóbb utól érik őket xD
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
petipetya
nagyúr
Értem.
"nincs rá lezsóidő"
-
X DoZ3R
tag
Amikor nekem küldtek USA-ból telót akkor is jött a levél a vámtól hogy igazoljam az ajándékként küldött csomagot és ott olyan kézzel írt nyilatkozat kellett amin a termék neve és értéke van feltüntetve illetve ki kinek küldi ajándékként, elvileg úgy vámmentes, ezt leszámítva csak ugy adták oda hogy 27% áfát kifizetetm szóval én a helyedben emaileznék egyet a postával hogy tiszta legyen minden...
-
F1y3r
csendes tag
sziasztok! rendeltem december 1-jén egy nexus 4-et amerikai rokonokhoz. esetleg meg tudná valaki mondani aki tapasztaltabb, hogy milyen módon a legjobb ideküldeni csomagként? mert hallottam mindenféléket, hogy ajándékot kell ráírni és akkor a vámosok simán átengedik áfa fizetése nélkül. postával küldve biztonságos? előre is köszönöm.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz sompetike #1577 üzenetére
Az normál esetben kizárt. Szoftver vásárolsz és nem egyszeri telepítési jogot. Ez totál alap. Több telefonom és tabletem is volt már, több is egyszerre, mind ugyanazzal az azonosítóval és természetes és nem volt ezzel gond SOHA. Amit megveszel az a fiókodhoz tartozik. Ennyi.
Feel Good Inc.
-
sompetike
aktív tag
hát akkor nem értem,mert ha másik készülékröl nézem az appot,amit megvettem,persze ua az azonositó,akkor mindig irja az árát...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
-
firedani
tag
válasz defy456 #1558 üzenetére
Én lennék az.
Jelenleg a dec.27es AOKP buildet használom franco kernelével.
Most nem biztos hogy mindent le tudok írni róla, de megpróbálom:
-Kikapcsolási menühöz hozzáadott opciók pl. reboot a recoverybe vagy bootloaderba vagy csak simán reboot.
-Egyedi boot animáció beállítása/ boot animáció tiltása.
-Recent apps (nem jut eszembe a magyar neve ) belehet állítani hogy be tegyen egy kill all gombot és hogy mutassa hogy mennyi ram elérhető/foglalt.
-A Hangerőnél van egy opció ami szétválasztja a csengőhangot az értesítési hangoktól.
Az állapotsáv kapcsolók testre szabhatóak ki lehet választani mi kell és mi nem.
Ugye az eredeti romban ha rámész pl. a wifire bedod a beállításokban itt ha rányomsz akkor bekapcsolja(ha hosszasan nyomod természetesen bedob a menübe)
(Nem teljes a lista)Akinek nincs kedve végigolvasni annak ajánlom ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=PU2nrGQbhg4Egyszerűbb megnézni mindenkinek egyszerűbb
Akinek lenne kérdése szívesen válaszolok.Amint látom adtak ki hozzá egy frissítést de ebben erősítsen meg valaki.
-
ice9
tag
vmelyik tulaj megmondaná, hogy a készülék tetején a jack csatlakozón kívül mi van még? (csak mert a tokomon jobb oldalt a tetején van egy nyílás). képek alapján 2. mikrofon lenne zajszűrésre?
-
sompetike
aktív tag
Ha a playröl veszek egy programot,s újra rakom a rendszert akkor megint fizetni kell érte, ha felteszem újra
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
Tényleg írhatna vki aki custom romot használ,hogy milyen változások vannak.mert jól belaktam a gyárit,s nincs kedvem újra rakni.
-
rankesz
veterán
Friss nexustulaj szagot érzek...
-
félisten
FYI: nekem azt mondta a supportos srac, hogy fogok kapni egy levelet arrol, hogy egy heten belul jon a telefon, de ne szamitsak ra a honap vegeig. Ez most vagy igaz, vagy nem.
while (!sleep) sheep++;
-
defy456
aktív tag
Valaki írta, hogy nem a gyári rom-mal használja. Írna pár sort róla? A gyárihoz képest milyen, stabilitásban, gyorsaságban, személyreszabhatóságban, stb. Nagyon kíváncsi vagyok!
-
retesz147
addikt
nálad fogjuk megtudni, hogy valósak-e ezek az automata e-mailek, mert neked jan.5. a határidő, ami már holnap van....és onnantól még max. 2-3 nap szállítás lehet, tehát ergó legrosszabb esetben is jövő hét végére angliai ismerősödnél kell hogy legyen a teló.....
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
assemble
addikt
Jon a GG3
Kivancsi vagyok ezzel kevesebb lenne-e a pokhalos Nexus[ Szerkesztve ]
-
-
ice9
tag
UK store 2012.12.13. rendelés (6-7 hét szállítás) ---> According to our records, your order should ship by the evening of 30-01-2013.
-
rum-cajsz
őstag
Sziasztok!
Az egyik barátomat szeretném megkérni, aki Londonban lakik, hogy szerezzen be nekem egy 16GB-os Neexus4-et. Ugye jól értem, hogy ezt az oldalt kell nézegetnem: http://www.n4checker.com/, mert amíg itt Out of stock állapot van, addig ő sem tudja megrendelni a Playben?
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
mcsabi84
senior tag
Nekem korábban volt valami para a wallettal, amit megcsináltak és ezt írták:
Good Afternoon Csaba,
I have heard back from our shipping department. When your credit card was declined, it wasn't re-authorized until 12/21. Your device should ship 1-2 weeks from the card authorization, which should be the end of this week.
Thanks,
Alisa
The Google Play Support Team -
Pompi
MODERÁTOR
válasz mcsabi84 #1536 üzenetére
Nem tudom, hogy te mit kaptál, de szerintem ez nem egy adhoc, supportos által személyre szabott válasz levél, hanem egy standard (akár automata) válasz, egy vélhetőleg adatbázisból kivett dátummal kiegészítve:
Re: General questions
Orders are shipped based on the estimate in your order confirmation email. Once an order has been processed you'll receive a second ship confirmation email with your tracking number. It may take 24 hours for the package tracking to return any information for your tracking number.
If you have not received a package tracking number after the time quoted in your order confirmation email, please let us know.
According to our records, your order should ship by the evening of 05-01-2013.
Neuxs 4 backorders: Please note that the above date is based on typical shipment processing and does not apply to Nexus 4 backorders. Nexus 4 backorders are being delivered based on the order in which they were received. If you receive a shipping confirmation email, then you will be able to track your delivery.
For more information on shipping and delivery, please see this article in our help center:
http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=en&answer=2411789.Feel Good Inc.
-
PPeti1986
tag
nekem december 19.-én vették meg a nexust saturnból. 20.-án már kezembe volt
-
Xero
nagyúr
válasz buvartacsko #1533 üzenetére
Mert hülye azért nem vagyok.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz FragMaster #1531 üzenetére
Igen, igaz ez egy automata üzenetnek tűnik, de akkor is valami.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
mcsabi84
senior tag
Visszaírt nekem is a support, hétvégére ígérik
-
FearTomi
őstag
válasz forintuser #1522 üzenetére
8, vagy 16 GB?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
ZX7
tag
10 perccel ezelőtt sikeresen lecsúszott a telefon az íróasztalról (gyorsan leaktam mielőtt kiverte a kezemből a gyerkőc, de sajna egy kissé ferde volt a számológép klaviatúrája), de szerencsére megúszta karcolások nélkül (jó nagyot koppant, kb. 80 centiről ) Mondjuk felért egy örökkévalósággal amikor felvettem a padlóról, és megfordítottam, hogy megnézzem a hátlapot. Lelki szemeimmel már láttam a pókhálós GG2-őt.
[ Szerkesztve ]
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
Xero
nagyúr
Még mindig gondolkozom ezen a telefonon második készüléknek. Kíváncsi leszek mikorra sikerül utólérni magukat a gyártással.
-
assemble
addikt
válasz forintuser #1510 üzenetére
LOL
-
FearTomi
őstag
válasz forintuser #1513 üzenetére
Jó, nem tudtam, hogy Németországba vagy és én ilyen helyeken amúgy sem szoktam vásárolni, mert 20x annyiba kerül minden mint normális esetben
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Ugyanmár.úgysem kapsz,még eladóként is megvenném,már 450ért megy a 16os verzió legalja az ebayen,de inkább 470+. Amit most megnéztem, épp lejáróban van azon már 510€ bid van.Tiszta haszon.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
kali8n
aktív tag
Tablet vagy telefon, nem mind1?
Ennyire értenek hozzá az eladók... -
FearTomi
őstag
De minek mentél be? Tudod, hogy nincs Magyarországon "hivatalos" Nexus 4 árusító hely!
[ Szerkesztve ]
-
forintuser
őstag
Voltam ma Saturn-ban.
Hello.Nexus 4 van?
Igen persze.Ma dèlután jött.
Gyá.Igen? (fülig èrő mosoly)Kèrek egyet.Amúgy mennyibe kerül?
Srác pötyög a gèpe,nem találja.Megint pötyög más nèvvel, semmi.
Telefon fel, elkezd telefonálni.Bla bla....
Figyu, az a helyzet, hogy nem 4-es hanem a 7-es számú nexus jött.Baj?
Holnapkészítést vállalok.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz FearTomi #1504 üzenetére
Köszi! És ezt te magyar IP-ről látod? Ha igen, akkor tuti nem tudom, hogy én hol járok, de tegnap este 1 órán kersztül néztem, hogy hol lehetne velük kontaktálni, de nem találtam ennél jobbat (mondjuk itt konkrétan van olyan opció a kérdések között az ország kiválasztása után, hogy "When will my order ship?", és itt is meg kellett adni a order numbert, szóval akár még válaszolhatnának is).
Ugyanis amit írsz az nálam így néz ki:
play - alul rendelések - rendelésnél az információ - erre bejön a walletben a rendelés - itt van egy contakt link, ami eredetileg ide vinne, de mire nálam megnyílik ez lesz belőle, ha pedig itt kiválasztom a devices menüpontot, akkor egy gyakorlatilag üres oldal jelenik meg.Arra gondolok, hogy ez magyar ip-ről nem megy. Majd megpróbálom izzítani a UK kontaktomat, de nem akartam ezzel csesztetni...
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
FearTomi
őstag
Igen, 14.-én rendeltem. Bemész a google playbe alul orders, ott van jobb szélén, hogy info és arra kattintva előjön a support oldal, írsz nekik egy üzenetet amihez megadod a rendelésed számát és elvileg a rendszer visszadob 5 percen belül egy mailt, hogy mikorra ütemezték be a rendelésed szállítását!
-
FearTomi
őstag
Ezt ma kaptam "According to our records, your order should ship by the evening of January 30." Végre valami bíztató, lehet, hogy még 2013-ban megkapom
-
ice9
tag
dec 22.én rendeltem egy gumibugyit a telefonhoz ebayről és a mai napon már megjött. még a kínaiak is belém döfnek egy tőrt h nincs még itt a teló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest