- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
zotyesz66 #3191 üzenetére
Na, el kell felejteni ezeket a baromsagokat. Persze biztos vannak hibas keszulekek, az iPhoneok kozott is van, sot minden gyartonak vannak hibas keszulekei, az osszes Samsungos ismerosom 2 havonta megy a szervizbe... En elolvastam az osszes neten terjedo cikket mindenfele hibakrol, nagyon erdekesek...de!...Az en keszulekem kijelzoje nem sarga, nem lotyognek a gombjai, ho hatasara nem sargul, zoldul,kekul blabla...nem torik szet a hatulja ha hidegben megfogom, es rohadt jo kepeket csinal keves fenynel is...ja es nem robban fel a kezunkben ha telefonalunk...szerintem rohadt jo kis keszulek amellett, hogy nem tudja a 4G-t ami szerintem felesleges, mer 2 oraig se birna az aksi es a HSDPA+ is boven eleg a netezeshez.
-
válasz
zotyesz66 #850 üzenetére
Ezt szandekosan nem jegyeztem meg, mert egyreszt engem nem erdekel, masreszt nagyon kulonbozo attol fuggoen, hol veszed. Egy atlag magyar vasarlo nem fog kulfoldrol futarszolgalattal N4-et rendelni. Elofizetessel nincs kulonosebb kulonbseg. Termeszetesen a magyarorszagi, hivatalos, fuggetlen L920 es az UK-bol Play-on keresztul hozatott N4 kozul az utobbinak sokkal jobb az ar/ertek aranya.
-
twine
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
zotyesz66 #672 üzenetére
Ennyire részletesen nem tudom, de valahogy a mobilarénás cikkek állandóan fémnek írják a műanyag keretet, nem tudom miféle indíttatásból. Ezt már az E52-nél is saját kézből megtanultam, hogy a leejtéskor leghamarabb lerongyolódó rész az a "fém" keret, ami természetesen PEZ cukorka adagoló minőségű műanyag lekrómozva. :]
-
szponzor
senior tag
válasz
zotyesz66 #514 üzenetére
Igazad van, én néztem be.
Mindenesetre végre nekem is sikerült megrendelnem angliai ismerőshöz...a legnagyobb gond, hogy ő egy hónapig lesz kint és utána jön haza, szóval ha nem érkezik meg egy hónapon belül, akkor eléggé ráb@szok, főleg, hogy 6-7 hetes szállítást írtak.
-
hurrikan
addikt
válasz
zotyesz66 #187 üzenetére
Más készülékek, HOX, S3, pont hogy több pontot kapnak JB frissítés után
és ez itt nem pár száz pont különbség, hanem több ezer....
meg ez a 8GB+nem bővíthetőség...... szegény Xperia U-t meg P-t sz@rrá gyalázták hogy bővíthetőség nélkül milyen kevés a 8 meg a 16GB ebben a kategóriában... (46 és 70ezer forintosban) hogy így meg úgy s@r meg h.lye a Sony, meg hogy meri ezt megcsinálni menjen csődbe meg stb. aranyos kis megjegyzések....
erre az LG(Google) a legfelső árszegmensben megjátssza ugyan ezt xD nevetséges
akkor erre már nem tudok mit mondani -
twine
veterán
válasz
zotyesz66 #187 üzenetére
"Másrészt ezek csak benchmarkok."
Ezt akartam még én is írni,,csak közben ment a UK rendelés
Benchmark nem érdekel,,látom működés közben és káprázatos a sebessége,,innentől kezdve nekem mindegy mennyit mutat a tesztprogi.,,,
OneX-emen egyszer járt quadrant,,,egy teszt erejéig,,utánna delete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest