-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
Stock rommal 17k-s eredmeny nagyon gatya antutuba? Igo primot hasznal valaki gond nelkul?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
TomPack
őstag
Tegnap óta van mégegy Nexusom. :-) Nexus 7-em. Megjött a T- től, egy huszas volt az internetem mellé, és kaptam egy wifi routert is.
Kicsit féltem tőle hogy visszalépés lesz felhasználói élményben, de nem lett igazam. A kijelző csodás, játszani brutál jó rajta.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
A gyári töltő nektek is ad ki ilyen sípolás szerű hangot??(mint vannak azok a kutya sípok amik megfelelő hertz hangokat adnak ki , ehhez hasonló)S23 Ultra | Sony A7 IV
-
FőDudu
veterán
válasz cantu99 #13687 üzenetére
A Google Voice-ban a nyelv mire van allitva? (mikrofon ikonra bokve megjeleno ablakban az alul levo 3 pottyre bokve elojovo settings alatt?
Nekem default us english es a telefont is anguol nyelvu menuvel hasznalom.
A titok az offline speech recognition-ben lesz.
Abban nincs magyar - igy nem is lehet letolteni.
Ezert minden kerdest a google szervere dolgoz fel es nem a telefon.Angol eseten meg le van toltve es mukodik. Legalabbis nalam.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
cantu99
csendes tag
válasz FőDudu #13682 üzenetére
Igen ezt már kipróbáltam meg a többit is amit a videókba megnéztem szerintem itt tényleg a régiós dolog miatt nem működhet, mert nálam egyik se megy se magyarul se angolul, mondjuk lehet ha az elején a rendszer nyelvét is angolra állítottam volna akkor talán de nem tudom
-
FearTomi
őstag
-
gszabyka
csendes tag
válasz balazs8907 #13680 üzenetére
futtasd le egymas utan 3 szor
-
twine
veterán
válasz cantu99 #13674 üzenetére
Ha sikerült megtalálnod a megoldást, kérlek szépen dobd be ide közénk...sok energiát nem fektettem ennek keresésébe, de mindig lenyűgöz, amikor hanggal vezérlik a készüléket...google,i/o-n is volt ilyen bemutató...de hiába mondtam a telefonomnak hogy "ok google" ,rákeresett a google-n a mondatra boldog lennék egy ilyen google now szolgáltatással...
-
ChaosAD
csendes tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani valahogyan azt, hogy az usb porton digitális formátumban lehessen mp3-at lejátszani? DAC és fejhallgató erősítő vásárlásán gondolkozom és érdekelni, hogy ez a megoldás működne-e.
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
dogi01
aktív tag
CM-ben hol tudom beállítani hogy újraindítás menüben a revovery is látszódjon? Régen megvolt de most nem találom -.-'
-
FearTomi
őstag
válasz dombila #13662 üzenetére
En is remelem, hogy az Asust elfelejti a Google. Ugy utalom azt a markat mint az Apple-t. Erdemes visszanezni, hogy az elso szerias N7-eknek hany gyari hibaja volt...raadasul igen durva hibakrol beszelunk.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
HardRic
addikt
válasz dombila #13662 üzenetére
Asus nagyon komoly kis fém Nexus telefont adna a kezedbe, nem kell tartani tőle. Nex 7 azért olyan amilyen, mert a lehető legolcsóbbra akarták csinálni egy jó soc mellett.
Cantu99: igen, sajnos magyarul csak keresni lehet, angolul ismer fel csak parancsokat.
[ Szerkesztve ]
-
cantu99
csendes tag
Sziasztok,
Most néztem át az n4-et tüzetesebben és először is nálam a google asszisztens ( magyar a telefon nyelve és a google assisztensé is) mikor pl mondom neki hogy hívd fel xy-t akkor semmi rákeres a google-ba, és rémlik valami hogy a youtube-on valaki felhívott így valaki és sms-t is küldött az asszisztensen keresztül, vagy ez a funkció csak az angol nyelvnél működik? ..... A másik meg hogy ugye beimportálta a google névjegyeimet a telefon teljesen rendben van, és leszedtem még a sync me for facebook app-ot elvileg a programon belül összepárosította a névjegyeket, amikor a megnézem a kontaktokat a képeket szépen le is hozta viszont amikor kipipáltam hogy adja hozzá a szülinapokat meg a munkahelyeket semmi :S
Valami megoldást tudnátok erre? ...... Köszönöm a segítséget!Google+-on nem vagyok ha az lenne a probléma bár nem hiszem
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
Ez a cikk szerint is némi konfliktus lehet a Google és az LG között, és ha már publikus hogy nem az LG gyártja a Nexus 5-öt, akkor a Google-nek már az utód céggel dolgoznia kell rajta, különben nem lesz kész időre (ősz). A cikk végigveszi a lehetséges gyártókat (HTC, Samsung, Sony, Asus, Motorola, ... és nem idén, de később akár Nokia ????)
Hát remélem Asus nem lesz, mert a Nexus 7 minősége messze elmarad a Nexus 4-től...
Aztán lehet, hogy altatás az egész, mert ez és ez a cikk szerint már dolgozik rajta az LG.
Mellesleg az első linkből az is kiderül, hogy eddig 3 millió Nexus 4-et adtak el.Az hogy az LG-nek rossz üzlet lenne, számomra nem annyira hihető, mert akkor biztos nem jöttek volna ki a fehér változattal.
-
truefx
aktív tag
Jól elűztétek ezt a zack srácot, pedig én még szívesen olvastam volna a kabarét.
-
leslien
nagyúr
mi megy itt sztem az egyik legjobb telo a piacon,jó a kamera az valóban gyengébb mint a G-nek
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
HardRic
addikt
Nem tudjátok a gyári (nem chrome) és gyári alapú böngészőkben (dolphin, opera normál módban, maxthon stb.) a pinch to zoom-ot hogyan lehetne "meggyorsítani"? Mozdul vagy fél centit az ujjam mire elkezd nagyítani. Mert csak a firefox az aminél nincs ez a kellemetlenség, de attól majd felrobban a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz forintuser #13651 üzenetére
Nekem is, köszi. Bár nem nagyon tetszik. fényes, neonos, csillogós túlanimált giccs az egész, de legalább ingyen van
-
forintuser
őstag
-
mcsabi84
senior tag
Dehogy volt komoly. De az ilyen feszültségkeltőket nem is lehet komolyan venni. Amúgy megnyugodhat mindenki, egy haverom a CIA elnöke, rákérdeztem a dologra és azt mondta hogy egy koreainak álcázott orosz ügynök terjeszt ilyen híreket, de természetesen semmi nem igaz belőlük.
-
forintuser
őstag
-
gszabyka
csendes tag
van adat arrol, hogy mennyi nexust adtak el eddig osszesen ?
-
SÖ
addikt
Térerő gonddal kapcsolatban a saját tapasztalatom. Most néztem meg - beállítások - Telefonról - Állapot - Jelerősség -57dBm 28aus, ami nagyon erős, úgy hogy a kezemben fogom, és nem az ablaknál. Ja és stabilan ekörül áll. Csak az iPhone 4 tudom felhozni példának, az ritkán érte el a -54dBm-t. Mondjuk én mindig 2G-n vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
Olyan negatívak vagytok. Mi abban a baj, hogy ha fél attól, hogy a koreai informátora másnak is pofázik és senki nem akarja megvenni a szar telefonját. Simán lehet, hogy hazamegy a gyárból, leül egyet starcraftozni egy fárasztó nap után és véletlenül pont annak a csapattársának panaszkodik, hogy már megint a szar alaplapokat kellett beszerelni az európai n4-ekbe, aki amúgy meg akarná venni tőle.
Szerintem amúgy igazából ti is tudjátok, hogy ilyen hulladék telefont még nem gyártottak soha és gyorsan meg akartok szabadulni tőle, ezért csitítjátok. -
assemble
addikt
válasz dombila #13638 üzenetére
Nyilvan nem. Szerintem ha a rablonak egy csepp esze van, miutan ellopta a telefont, 5 masodpercen belul kiveszi az aksit es simet (bar ha aksi nem cserelheto, nehezebb dolga van, kikapcsolni akkor is kikapcsolja szerintem, onnantol meg igazabol vege), es az utan az elso dolga lesz a szoftvert resetelni/gyarira visszaallitani...
-
dombila
senior tag
Jól gondolom, hogy a Cerberus - és más hasonló védelmi alkalmazás - semmi védelmet nem nyújt az ellen, hogy az N4-re Toolkit-el gyári ROM-ot húzzanak? Mert ha így van, akkor a nem teljesen amatőr tolvajok ellen nem sokat ér...
-
Worlon83
aktív tag
3D Mark teszt, Stock ROM (4.2.2):
Ice Storm: 11.241
Graphics: 11.447
Physics: 10.574
Graphics test 1: 51,1 FPS
Graphics test 2: 48,5 FPS
Graphics test 3: 33,6 FPS
Demo: 54,2 FPS -
bence007
tag
Szép hozzáállás a negatív véleményedet leírni, miután eladtad a telefont!hátha az új gazdája olvassa ezeket és most kicsit rossz érzéssel tölti el, hogy milyen telefont is vett! A másik meg,hogy az s4 topikban elég szépen elmondtad a véleményed a Nexusról..előtte itt az s4-et fikáztad!Persze állításod szerint vodás telefon volt..
Az is csak véletlen lehet,hogy ilyen jellegű hiba még senkinél nem merült fel csak nálad de a telefon akkor is szar! Lehet a telefont szidni de a térerő és beszédhang minőség pont nem azok a tulajdonságai a telefonnak amik támadhatóak lennének!
Továbbra is ez a legjobb ár/értékű telefon amit mostanában be lehet szerezni!
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz forintuser #13630 üzenetére
Közben rájöttem, köszi.
És hála az égnek működik is.
-
Worlon83
aktív tag
Teljesen egyetértek. Saját magának mond ellent.
"közel se biztos hogy másik szolgáltatóval, illetve más országrészben, kerületben is fennáll a probléma. "
Ez alapján meg a telefonnak tényleg semmi köze a jelerősséghez, hanem a szolgáltatónak és a helynek.
Amúgy meg gratulálok, hogy eddig állítólag azért nem írtad le a dolgot, hogy rá tudd sózni valami szerencsétlenre az állítólag sz@r telefont, nem kicsit vagy jellemtelen ember!!!
-
rankesz
veterán
Hagyd rá, szerinted miért van az a facebookos PH-s csoportokban egytől egyig, hogy ha megemlíti hogy milyen készüléket akar venni, akkor az adott topik felhasználói/látogatói a süllyedő hajó patkányaiként rémülten az adott készülék eladását/felgyújtását kezdik fontolgatni? Mindenhol megutáltatja magát a hozzáállásával. Az meg a másik hogy vesz valamit, az egyik nap még kérdezget, másnap már doktorál belőle...
Lehet jelenteni, de ez már nagyon bennem volt
-
Neck
veterán
Már ne is haragudj, de,
"közel se biztos hogy másik szolgáltatóval, illetve más országrészben, kerületben is fennáll a probléma. "
Fentebb meg azt írtad, hogy több készüléket érintő konstrukciós hiba, amit alaplapcserével lehet orvosolni. Ha ez igaz, EZ pont nem az a probléma ami magától megszűnik.
Nem szokásom flame-et etetni, de ez, plusz a "belső infó az LG-s kollégától", plusz a "százalékban rosszabb a térerő" együtt eléggé instabil érvelés.
És nem mi nem tudunk a soraidból, vagy a soraid között olvasni, hanem te írsz mást HSz-enként.
Szerk:
Atike:
Nemtom, hogy Nexuson nem-e más, de általában SD Kártya / Android / OBB mappa.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
atike
nagyúr
Valamit meg akartam nézni... 4.2.2 alatt Nexus4-en hová kell rakni az OBB filet?
-
ahurak
csendes tag
Sziasztok!
Volt valakinek problémája az n4 bluetooth interfészével? Én egy autós kihangosítóval használom és elég gyakran előfordul az hogy nem csatlakozik fel a kihangosítóra. Vagy nem jól mutatja hogy éppen milyen a kapcsolat állapota. Ilyenkor a telefonon ki/be kapcsolni sem tudom a bluetooth-ot, állandó kikapcsolás állapotban van, a képernyő állapotjelző ikon és a beállítások menü mást mutat. A telefon újraindításával ezmegjavul. A kihangosítót cseréltem már más típusra de nem oldotta meg.. ?
üdv.a
-
zack
nagyúr
Szerinted miért nem írtam be a negatívumokat eddig? Lehet talán azért, hogy akinek eladom, ne tántorítsa el a vételtől, ha benéz ide, mert közel se biztos hogy másik szolgáltatóval, illetve más országrészben, kerületben is fennáll a probléma. Ha kicsit gondolkoznál fröcsögés helyett, lehet előnyödre válna.
Továbbá azt se mondtam hogy mindegyik, vagy a nagy része xar. 2 régiót említettem tudtommal.
Inkorrekt??
Tudtommal másnak is volt hasonló gondja, és úgy gondolom ez hasznos infó, ha belefut valaki, és gariztatni akarja. Ugyanis ha megmondod, hogy gyenge a térerő, és azt mondták egy másik szervizben hogy ezt csak alaplap cserével lehet orvosolni, talán nem fognak mindenkit elhajtani egy szoftver frissítéssel.
De gondolom ezt is nehéz volt "áthallanod" az irományomban. Semmi gond. Valakihez csak szájbarágósan 3x leírós dolgok jutnak el...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Worlon83
aktív tag
Egyetértek.
Ez tipikusan az az eset, hogy ha az embernek nincs gondja, akkor csinál magának.
Én elég sokfelé megfordulok a telefonommal, lakás, vonat, irodaház, teljesen fém gyárcsarnok, ami szintén tele van minden fémszerkezettel, és sehol nem volt térerő gondom.
Ami tuti:
Ott ahol Vodás Iphone 5-k elvesztik a jelüket, én N4-el, T-s hálózaton vígan elvagyok, pedig már kitett a voda irányított antennát is.
És szerintem is N4-nek nagyon jó a hangminősége. -
twine
veterán
Egy dolog biztos,,,
fölösleges volt egy ilyen dolgot ide bedobni a távozásod után,,hogy neked a
"titkos belső informátorod az LG-nél, *amely gyártót egyébként utálod, elmondta, hogy egy pakli sz@r NEXUS 4 van európában!"
Nem érzed ezt kicsit unkorrektnek?
Főleg ,hogy az uj tulajok 80%-a épp azt jegyzi meg először itt a topicban, hogy ilyen tiszta hangú telefonnal még nem találkozott
Amíg megvolt,addig meg "habzó szájjal" védted,,,
Nem akarok személyeskedni,,,de ez az "utánam az özönvíz" hozzáállás nem túl szimpi...
Bőven elég lett volna annyi, hogy
"szevasztok,,leléptem,,rápróbálok egy S4-re...."
Nem, neked úgy kell elköszönni, hogy szevasztok,,,,én leléptem mert az európai N4-ek szarok,,,köztük az enyém is az volt...
Szerintem hagyjuk ezt a témát,,,
Használd egészséggel az új telefonod,legyen benne minél több örömöd...
Üdv
T[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz dergander #13614 üzenetére
Ezért mondtam azt hogy ingadozik, és nagyon érzékeny, nem pedig azt, hogy folyamatosan gyenge a vétel. Még az i4 sem volt ennyire instabil, pedig az legendásan rossz térerővel bírt.
S2, Note2, S4 beton stabil.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Neck
veterán
A százalék tényleg egyenes arányban van a jelerősséggel, csak telefononként eltérő a 100%, mivel az antenna, a jelfeldolgozó, és ezernyi más dolog eltér.
Mind1, hagyjuk.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
JeffDebr
tag
sziasztok!
remélem pár napon belül nekem is lesz egy Nexus 4-em.
Most egy Motorola Defy-t nyúzok, már 2éve.
Miui rom van rajta 2.3.7 -es verziója fut rajta.
tehát root-olt! Érdemes új Gmail fiókot csinálni az LG-nek,
vagy jól elférnek majd egy fiókban a Defy-on futó progik az LG mellett?
lenne itt egy backup progi, ami Defy-ra jó (gondolom LG-n is futtatható)
kipróbálná esetleg egy olyan Nexus4 tulaj, akinek még a gyári rom van fent?
sokan ajánlják a Titanium Backup-ot, amihez ROOT-olt teló kell.
így hiába mentek bármit is a Defy-ról (sms-ek, névjegyzék),
azt a Nexus-ra csak ROOT után tudom rávarázsolni.
egy ideig szeretném a gyári rom-ot használni,
de szükségem lenne a kimentett adatokra.
tehát a program: Super Backup : SMS & Contacts (Mobile Idea Studio)
ingyenes program!
link: Super Backupköszi
[ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
zack
nagyúr
Igen, írhattam volna azt is...Bár a Nexus adatokat nem írtam fel, kb egyenes arányban van a százalék esése a jelerősséggel. Töltsd le az ingyenest, vagy vedd meg, aztán próbáld ki.
Szóval tök mindegy mi alapján gyengébb. Adott helyen a jelerősségből számolja ki a százalékot. Most azt, hogy én melyiket közöltem, lényegében teljesen mindegy.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dergander
addikt
Nekem 302K ,de szerintem mindegyik mobil koreai termék
-
SÖ
addikt
válasz szponzor #13606 üzenetére
Csak így lehet aktív a védelem, de nem fogyaszt. Jelen van a háttérben de csak akkor aktiválódik, ha letöltesz, az is 1-2mp amíg összeveti az adatbázisával. Teszteltem varez oldalakon, jól működik. Fogyasztás szempontjából nem számít. Egy rendszer problémám van, hogy root modú telepítéssel lenne a leghatékonyabb de azt meg pont azok az appok nem preferálják, amiért fontos volna a vírusirtó.
Tehát fogyasztás szempontjából, nem tényező. -
jaszy76
aktív tag
Úgy emlékszem, hogy a Cerberus funkcionalitását (már ami a lopott/elvesztett telefonnal kapcsolatos) össze sem lehet hasonlítani az Avast ezen funkcióival. Sokkal több dologra képes a Cerberus, mint egyszerű követés, lokalizálás. Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem.
Avastom is volt, de erre most már a Cerberust használom.
Igaz, azóta az Avast is fejlődhetett e téren...[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Ne haragudj, de ez az akárhány százalék, ez minden, csak pontos adat nem.
Az is lehet, hogy ami a Nexusnak még 50%, az a Samsungnak már 80% ugyanolyan jelerősség mellett.
Erre találták ki a mértékegységeket.
Ha egzakt akarnál/akartál volna lenni, megmondod, hogy a Nexusnak ennyi dBm, a Samsungnak meg annyi dBm, és ez indokolta a cserét.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Valaki ajánlotta a Cerberust, most meg nem keresem ki, de az Avast-nak is van ilyen funkciója. A honlapukon kell regisztrálni. Az US legfőbb ügyész felelősségre vonta a mobilgyártókat - miért nincs olyan mobil ami lopás esetén megsemmisíti magát. Szvsz ezzel megszűnne a lopott mobil kereskedelem, de a függetlenítés is ha belevennék a szerződésbe, hiszen az a smatphone árát is tartalmazza valamilyen formában, ergo lopásnak számít.
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Ezt az appot használja valaki??? xda forumon láttam , ahol azok az appok vannak amik jók a nexus 4-nek!S23 Ultra | Sony A7 IV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Elemlámpa, zseblámpa