- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Nekem egy GPS-es karórát hozott Amazonról haverom (épp kint volt - illetve kint volt, és ezért megnéztem ott is), de ott nem volt gond, reptéri csomagjában hozta (most hogy kinyitották-e azt nem tudom, szerintem nem).
Igaz ő nem bírta megállni, és mondván, hogy tuti működik-e, kibontja kipróbálni, mert amíg ott van, egyszerűbb a gari ha véletlen gixer van - végülis igaza van, tehát kibontotta, kipróbálta! Tehát az már használtként lett behozva, tehát ő pénzén ő vette, és én tulajdonképpen tőle vettem, neki fizettem utólag! Tehát használtat vettem magánszemélytől!
-
törölt tag
Nem akarom védeni őket, de biztos? Ilyen összeget nem tudom elképzelni miért tennének rá. Nekem múltkor utaltak eurót ide, és minden gond nélkül megjött, nem volt semmi extra kezelési költsége, csak amit a küldő bank rátett.
bruxelles: Mondjuk "mostanában" olyan 20 fokkal melegebb lett hirtelen otthon, lehet, hogy az is közrejátszik ebben, hogy a környezet nem tudja olyan hatékonyan hűteni, nincs hova elmenjen a hő. De ettől még lehet, hogy valami pörög a háttérben. a FB kb már akkor is gyanus, ha nincs telepítve.
-
Worlon83
aktív tag
Teljesen egyetértek. Saját magának mond ellent.
"közel se biztos hogy másik szolgáltatóval, illetve más országrészben, kerületben is fennáll a probléma. "
Ez alapján meg a telefonnak tényleg semmi köze a jelerősséghez, hanem a szolgáltatónak és a helynek.
Amúgy meg gratulálok, hogy eddig állítólag azért nem írtad le a dolgot, hogy rá tudd sózni valami szerencsétlenre az állítólag sz@r telefont, nem kicsit vagy jellemtelen ember!!!
-
zack
nagyúr
Igen, írhattam volna azt is...Bár a Nexus adatokat nem írtam fel, kb egyenes arányban van a százalék esése a jelerősséggel. Töltsd le az ingyenest, vagy vedd meg, aztán próbáld ki.
Szóval tök mindegy mi alapján gyengébb. Adott helyen a jelerősségből számolja ki a százalékot. Most azt, hogy én melyiket közöltem, lényegében teljesen mindegy. -
twine
veterán
Már egy ideje rájöttem hogy ez telefonal fotózás téma nagyon szubjektív...
bár mint fotó lehetne objektív is,,,de az, hogy mennyire elégedett a tulaj, az mindig "vita téma lesz"...
Én elégedett vagyok és azt mondom középmezőny...
Itt van pár kép,,,döntsd el magad tudod e használni...:
01
02
03
04
05
06
07
08Én csak ajánlani tudom a készüléket,,,
minden tekintetben,,,
szvsz nem lesz csalódás,,,kérdés miről váltasz
Gyári ROM, és foto szoft. -
zezoka
őstag
Ezen az oldalon, ahol leírják a verziók közti különbséget, látszik, hogy az első verziókhoz képest mennyit javult a fényképek minősége is, mert másabb lett a kamera érzékelő felülete. Konkrétan látszik, h módosítottak a kamerán. Ha a azt a régi tesztet még egy első generációs telefonokkal csinálták (mint ahogy a legtöbb gsmtesztben is az elsők között kapnak a sokszor még kiforratlan telefonokat), akkor lehet h ez a probléma már nem is áll fenn!
Szerintem kérj meg embereket (nekem még nincs) innen, h csináljanak életszerű képeket (tehát amit a mindennapi életben fotozna vele az ember), és annak a minősége alapján dönts!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kuponkunyeráló
- Azonnali játékos kérdések órája
- E-roller topik
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged