-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Szerinted miért nem írtam be a negatívumokat eddig? Lehet talán azért, hogy akinek eladom, ne tántorítsa el a vételtől, ha benéz ide, mert közel se biztos hogy másik szolgáltatóval, illetve más országrészben, kerületben is fennáll a probléma. Ha kicsit gondolkoznál fröcsögés helyett, lehet előnyödre válna.
Továbbá azt se mondtam hogy mindegyik, vagy a nagy része xar. 2 régiót említettem tudtommal.
Inkorrekt??
Tudtommal másnak is volt hasonló gondja, és úgy gondolom ez hasznos infó, ha belefut valaki, és gariztatni akarja. Ugyanis ha megmondod, hogy gyenge a térerő, és azt mondták egy másik szervizben hogy ezt csak alaplap cserével lehet orvosolni, talán nem fognak mindenkit elhajtani egy szoftver frissítéssel.
De gondolom ezt is nehéz volt "áthallanod" az irományomban. Semmi gond. Valakihez csak szájbarágósan 3x leírós dolgok jutnak el...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz dergander #13614 üzenetére
Ezért mondtam azt hogy ingadozik, és nagyon érzékeny, nem pedig azt, hogy folyamatosan gyenge a vétel. Még az i4 sem volt ennyire instabil, pedig az legendásan rossz térerővel bírt.
S2, Note2, S4 beton stabil.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Igen, írhattam volna azt is...Bár a Nexus adatokat nem írtam fel, kb egyenes arányban van a százalék esése a jelerősséggel. Töltsd le az ingyenest, vagy vedd meg, aztán próbáld ki.
Szóval tök mindegy mi alapján gyengébb. Adott helyen a jelerősségből számolja ki a százalékot. Most azt, hogy én melyiket közöltem, lényegében teljesen mindegy.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Akkor alá is támasztottam a sejtésemet a Network Signal Info Pro progival. Ezzel mértem a Nexus 4-et is. Lakásban 50-55% volt az N4 azon az asztalon ahol most az S4 80%.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Az egy vodás előfizus voda szoftos S4 volt. Ezen a független magyar garis 4.2.2-ön még 1 lagot sem láttam, nem hogy olyanokat amiket azon tapasztaltam. De gonoszkodhatsz még.
Szóval amit írtam, az helyénvaló volt, akkor ezt tapasztaltam, és azok a benyomásaim voltak. Sejtettem hogy a magyar garis független valahogy más lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz zsoltiz #13574 üzenetére
A képminőséget illetően én is kellemesen csalódtam. Az előző Nexus széria sokkal gyatrább volt multimédiában.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz HardRic #13563 üzenetére
S2 más tészta. Az még gyatrább volt beszéd minőségben. Persze hogy a Nexus jobb. Bár nálam ez kb azonos szintet képviselt inkább. Viszont S2-ről Note2-re váltáskor az államat keresgéltem, annyira tiszta volt vételi minőség S2-höz képest.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz dombila #13557 üzenetére
Bizonyos régiókat érintett csak ez a hibás alaplap széria, és gondolom ebben az USA nincs benne. Sajnos az enyém svájci példány volt doboz szerint, bár magyar gari az volt rá.
(#13559) Worlon83
Buta dolog? Olvastad amit írtam? Szerintem nem. Tapasztalataim alapján döntöttem, nem az LG-s infó miatt, de ezt is már leírtam. Az első napon amikor még az irodaházban melóztam adott helyen, már ott baromi érzékeny volt a jel, és tudom hogy milyen volt ott az előző Note2-vel. Ég és föld. Nem a pálcikák száma, nem a vételi jelszint százalékban, hanem a vételi minősége beszéd közben. Én csak 3G-n használtam, és az is gyengébb volt, mert a Note2-nél többször láttam a "H+" jelzést.
Az infó csak megerősített abban, hogy nekem ez így nem lesz jó. Remélem az új tulajánál tenni fogja a dolgát.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
A mai nappal távoztam a Nexus 4 táborból.
A rendszer egyébként tetszett, mert pattogós és villám gyors volt, a zenei rész minősége prémium szint, ahogy az anyagminőség is. De sajnos olyan infókat kaptam egy belső LG-s kollégától ami arra következtetésre juttatott, hogy el kell adnom. Már a kezdetektől nem voltam megelégedve a vételi minőséggel (Telenor), és bár volt mindig térerő, a beszéd minőség telefonálás közben Note2 után zavart. Aztán feltettem egy progit a play-ről ami a Wifi és a 3G vétel erősségét méri, és szinte sehol sem volt 50% felett. Aztán jött az LG-s infó, hogy az ázsiai példányok (sokat kapott Magyarország) és a svájciak is térerő problémával küzdenek, és csak alaplapcsere segít rajtuk. Nem mondom, hogy az enyém is érintett volt, lehet egy Telenoros Praktikumos példánnyal is hasonló lett volna a vételi jel erőssége, de 120k-t nekem nem ért volna meg, hogy ezt kiderítsem, ráadásul egyik Telenorban sem volt raktáron. Nem akartam kockáztatni.
Egy szó mint 100, eddig is félve vettem LG-t, de ezek után biztos nem fogok többet. Az első LG-m, az Arena is a maga korában rendkívül sok problémával küszködött, bár nekem mákom volt vele. Alapvetően a Nexus 4 egy jó telefon, de ez a térerő és vételi minőség probléma számomra beárnyékolta azt a bizonyos "prémium" érzést.További szép napot nektek, és problémamentes használatot!
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #13289 üzenetére
Igaz. Elnéztem.
(#13310) animoo
Nice! Ez külön progi amivel ilyenné varázsoltad?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz forintuser #13236 üzenetére
Akinek TWRP van az tegyen fel CWM-et, mert TWRP-vel nem müxik. Ki se próbálom amíg meg nincs oldva, mert a TWRP a jövő, a CWM meg ki fog kopni, és egy ROM miatt nem fogok visszalépni.
-
zack
nagyúr
válasz ::Trunks:: #13279 üzenetére
Szerintem az S3-mal össze sem mérhető. Amiben jobb az S3, az a kamera és a MicroSD bővíthetőség. A többiben köröket ver rá, szoftveresen, hardveresen, anyagminőségben, szóval keresztbe-kasul, oda-vissza pofánveri az S3-mat.
Nekem volt előtte Note2, és bár ott sem volt lag, mégis Nexuson minden pattanósabb, dinamikusabb.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Tudnátok megoldást javasolni arra, ha letöltöm a Business Calendar app-ot, hogy tudnám esetleg használni?
Azt mondja a rendszer nincs calendar telepítve, és nem enged belépni, azt mondja telepítsek előtte calendar-t.. Az app lehet hibás 4.2.2 rendszeren, vagy esetleg köze van hozzá, hogy nem volt naptár a főzött ROM-ban?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz defy456 #13228 üzenetére
Az övé is egyedi, de nekem túl minimalista. Úgy vagyok vele ha már minőségi IPS kijelzővel szerelt telefonom van, akkor az legyen színes.
-
zack
nagyúr
De a rossz és rossz között lehet nincs különbség, csak annyi, hogy egy főzelék nem úgy működik ahogy kell. Szerintem hardveres hiba esetén nem csak a főzöttekkel jönne elő a probléma. Ha alap gyári rommal jó, akkor a hardver hibátlan. De a gyártás folyamán lehetnek nüansznyi különbségek, amit a főzött cucc nem tolerál úgy, mint a gyári. De igazából erre pontos magyarázatot még nem talált senki. Sok esetben van júzer error is, ami a szoftverre, hardverre van fogva.
-
zack
nagyúr
Így van. Hiába papíron azonos a hardver, nem mindegyik szereti azt a szoftvert, amivel egy másik példány hasít. Ez már több gyártó típusánál is megfigyelhető volt. S2-nél ez drasztikusan jelentkezett, Note2-nél kevésbé, de ott is megfigyelhető volt.
-
zack
nagyúr
Matr1x kernel ment a levesbe. Touch Control progit megvettem, felrakás után működött is, de varázsütésre egyszer csak már nem. Hiába csináltam bármit, semmi sem keltette életre. Aztán a Next Launcher is elkezdett furcsa dolgokat csinálni, mint pl multitask fülön mindent bezárok és egy darabig a "launcher újratöltése" felirat után be nem töltődött, aztán pár napja már ez sincs. Minden futó progit bezárok, launcher helyett pedig bámulom a nagy üres képernyőt, amíg meg nem érintem a kijelzőt. Fos.
Visszaraktam a Franco kernel r146 nightly-t, és minden gondom megoldódott. Milyen érdekes.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nexus7 pics@ szarul szól N4-hez képest. Vérszegény, dinamikátlan, nincs tér...Neutronnal se tudok rajta javítani annyit, hogy érezhetően sokkal jobb legyen. Ráadásul direkt SACD-vel néztem, ne zavarjon be semmi a minőségbe (24bit,88,2kHz,3000kbit/s). Ehhez tényleg felesleges komoly füles. Csalódás. Szar.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Szerinted mennyi lesz? 200k felett...És az sem biztos hogy szürkén tud szerezni az országunk, akkora a kereslet rá.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Köszi. Xperia Z-t próbálnám ki elsősorban. De ha megdobnának egy HTC One vagy I9500-tel azt se bánnám.
De ha marad, az sem fog lelki traumát okozni. Jó cucc.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nem adom el. Cserélhető. Ez is csak azért, mert a mai naptól megszűnt a munkám, és okafogyottá vált a Nexus 7 megtartása, filmnézés, netezés szempontból.
-
zack
nagyúr
válasz The Baja97 #12866 üzenetére
Titanium Backup Pro?
-
zack
nagyúr
válasz The Baja97 #12864 üzenetére
Szerintem "gyaluld" le a rendszert. Ez a legegyszerűbb. Néha ezeknek sem árt egy teljes formázás.
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #12860 üzenetére
Azért írtam a "kis"-t mert egy kacsa nem férne el rajta a sütőben.
-
zack
nagyúr
Telenor? De. Nekem is csinálja, mi több az előző Note2-vel is csinálta Telenorral. Előtte T-nél nem volt ilyen gondom Note2-vel. Vagy szolgáltató hiba, vagy SIM kártya gond.
-
zack
nagyúr
válasz Cooler96 #12807 üzenetére
Igen, és a grafikon szerves része az amit látsz az aksi ikonon. Nem vitázom, mindenki azt csinál amit akar. Én úgy használom ahogy leírtam, már 1,5 éve. De senki se csodálkozzon azon mitől lett az aksiban egy újraindítás után 40% helyett 25%...Vagy mitől merült le 30p alatt az utolsó 20% készenléti idő nagy szakadékot jelezve a grafikonon...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Így van. Annyival kiegészíteném, hogy töltsétek le Play-ről a Battery Calibration progit, ami törli azt a bizonyos log fájlt ami az aksi visszajutáns pontosságát hivatott kezelni. A Play-es véleményekre nem kell adni, mert a sok tudatlan azt várja hogy megtízszereződik a progitól az aksi üzemidő, holott erről szó sincs.
Minden ROM és kernel csere után érdemes 1x kalibrálni. Lemerült 1-2% állapotban töltőre rakni, feltölteni 100%-ra majd kalibrálni, és csak ezek után lehúzni a töltőről.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz FearTomi #12781 üzenetére
Ez hülyeség.
Teljesen mindegy mikor töltöd. Ha teljesen lemeríted az sem károsítja, mert az elektronika úgy van beállítva, hogy bár magától kikapcsol, de még annyi marad benne, hogy nem tudja károsítani az aksit és nem fenyeget a teljes lemerülés veszélye. Túltöltésnél szintén ez van, lekapcsolja a töltést, és csepptöltéssel rátölt ha töltés közben is használva van. Ezeket a Li-ion aksikat csak úgy tudod kinyírni, ha huzamosabb ideig állni hagyod őket, és nem töltesz rájuk, mert így teljesen lemerülnek, ami az elhalálozásukhoz vezet.
Bárki bármikor és bármennyit rátölthet. Nincs memória effektus, nem károsítja az aksit.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz TomPack #12774 üzenetére
Lehet valami gond volt vele, mert nem jutott tovább a béta fázisnál, nem került ki a Play-re végleges változat. Ennek már majd 1 hónapja...
-
zack
nagyúr
válasz #59070464 #12750 üzenetére
Én hónapok óta használom, teljes megelégedéssel. Előtte Nova Prime volt 1 évig...Ez a Next szó szerint más dimenzió. Annyira jó, hogy akciósan szinte "ingyen" van. Sajnos én még amikor vettem nem volt akciózva, de teljes áron sem rossz vétel. Folyékony, lag mentes, látványos. És bár csili-vili, mint az SPB és a TSF, ellentétben ezekkel felhasználóbarát, és könnyen gyorsan használható, bár hozzá kell szokni.
A jobb témák sajnos 600ft-ba kerülnek, de 1-2-3db ami igazán tetszik szép apránként azért megvehető.(#12715) Manka76
Izmos!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Kinek mennyi a Wifi-n elért sávszél? Nekem 34/10 Mbps (le/fel). Elég jónak gondolom, mert Note2-n ennek közelében se tudtam menni. 22/14 volt talán a legjobb. Azonos router, azonos távolságból. Mielőtt bárki a távolságra és a változó körülményeket említené. Mért valaki többet a fenti értéknél?
-
zack
nagyúr
válasz C.Brigante #12640 üzenetére
Persze. Megjelenése óta szinte.
-
zack
nagyúr
Hát ja. Fakóbbnak nem fakóbb, de nekem is jobban bejön az IPS. Eleve itt N4-en változtatható az RGB egyéni ízlés szerint ahogy a gamma is. sAMOLED-nél ez annyiban kimerül hogy van egy szemet bántóan túlsztaturált, egy normál túlszaturált, meg egy fakó beállítás. Hazudnék ha azt mondanám, nem tetszett, de az IPS magasan jobb, természetesebb. Még az LG L9 IPS panelje is.
Lag az tényleg borzalmas S4-en, de kezdem azt hinni, közel sem biztos hogy ebből lesz a tökéleteshez közeli driver optimalizálás I9505 esetében.Viszont arra rájöttem hogy a Wifi hotspot zabálja legjobban az aksit, amikor az N7-nek osztom meg a netet. Szinte jobban eszi, mintha folyamatosan menne a kijelző. Egyébként ha nincs bekapcsolva simán elketyeg 1,5-2 óra kijelzővel 20-30 órát készenlétben.
-
zack
nagyúr
válasz trance89 #12456 üzenetére
Nem egészen. Kernel csere előtt wipe dalvik cache, és wipe cache ajanlott, mi több szükséges.
-
zack
nagyúr
válasz tybsen #12396 üzenetére
Én akkor se használtam amikor még nem volt más módja. A funkció fénykorában is olyan kompatibilitási gondok voltak, hogy Samu és Nokia között, vagy Motorola és egyéb más típus között esélytelen volt a normális megjelenítés. Nem véletlen álltak le vele. Amikor 1x-1x mégis így akartam küldeni kényelmi szempontból annak rendszerint az lett a vége hogy felhívott a másik fél hogy inkább diktáljam be.
-
zack
nagyúr
válasz TomPack #12381 üzenetére
Tessék. Ez hely alapú: Y5 Battery Saver
-
zack
nagyúr
válasz Cooler96 #12357 üzenetére
Meglepoen_sokaig_fogja_birni_telefonja
De ezt a progit próbáltad? Mert ha nem, addig ne általánosíts. Én próbáltam, és működik.
-
zack
nagyúr
Van OTG, csak külső táp kell neki mert nincs +5V mikro USB-n keresztül. Az LTE meg egy bullshit. Aki nem a fővárosban van, annak lényegében teljesen felesleges. Meg aztán mit ér a gyors net, ha 500-1000MB adatforgalommal rendelkező csomagok vannak.
-
zack
nagyúr
Az a 2-3 perc enyhe pára amíg felteszed nem fogja. Szokták azt is, hogy vizesen teszik fel, és kiszorítják, kinyomkodják alóla a vizet.
-
zack
nagyúr
válasz zezoka #12347 üzenetére
Kár volt. Ennek megvan a technikája. Ha por ment alá, ragasztócsíkkal ki lehet szedni, ott ahol bubis. Ritka az a szitu amikor nincs légbuborék. Célszerű párás fürdőszobában feltenni, ahol nincs szálló por.
-
zack
nagyúr
Aki spórolni akar az aksival, annak ajánlom ezt: DS Battery Saver Pro
A program működése azon alapszik, hogy kijelző lekapcsolás után, mélyalvásba teszi a telefont, és általunk beállított időközönként felébreszti, hogy a fontos dolgokról amihez adatkapcsolat kell, ne maradjunk le, ezzel rengeteg naftát megspórolva. Lényegében alvási periódus alatt alig mérhető így a telefon fogyasztása. Hiszen ha óránkénti 1 perces időközre állítjuk, akkor 8 óra alatt mindössze 8 percet tölt a telefonunk ébren, mégis reggel mindenről frissen informáltak leszünk.
Remélem segítettem.mod: A mostani készenléti időmet még a progi nélkül fogom elérni, ami jelenleg 26ó készenlét, 1ó13p kijelző mellett.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz animoo #12324 üzenetére
Jó az a GR06. De ha lesz rá kereted, ill lehetőséged hallgass bele egy GR07-be. Sok itt a különböző vélemény de akik a mélyeket hiányolják ott füles gond van. vagy a rosszul berakott füles miatti izoláció, vagy szimplán a gyenge minőségű füles lehet az oka. Nekem IE8-cal semmi ilyen gondom nincs, pedig csak FLAT hangképet használok, tehát az EQ-t sosem kapcsolom be pont azért amit már SÖ is mondott. Egy CX400 meg annyira a béka segge alatt van egy 10-15k szinthez képest hogy itt nem is lehet egy lossless minőséget rendesen kihallani. Tehát aki hasonló árkategóriájú fülest használ mint egy CX400 az túl sokat ne várjon.
Szóval akinek fontos az audio az áldozzon rá. Aki pedig koca felhasználó annak bőven elég CX400, csak igy ne ekézze a N4 zenei képességeit, mert az nem fedi a valóságot.illetve nem is az árkategória a lényeg, mert CX400 árban is vannak nála sokkal jobbak.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Kezd realizálódni a helyzet aksi ügyben. Jelenleg 14ó32p készenléttel, 55p kijelzővel, 1ó27p GPS-szel, 9p hanghívással, 15p böngészéssel még 57%-on vagyok.
Gyanítom, hogy ebben a 10h készenlétes "titanic" effektusban a Chrome volt az elsődleges okozó. Letöröltem, és ezt a töltési ciklust már Next Browser-rel töltöttem.
-
zack
nagyúr
válasz retesz147 #12270 üzenetére
Írj pár sort a Play-en. "Extensions off?" kérdéssel 3-4 csillaggal egyelőre...Majd én is beírom. Szerintem 1-2 hét és megoldják.
-
zack
nagyúr
válasz retesz147 #12268 üzenetére
Nincs ilyen egyelőre ahogy nézem. De egyébként rosszul húzod. Ha több oldal van megnyitva, akkor lehet úgy húzni, hogy ne jöjjön elő és egyből váltson a másik nyitt fülre, amikor meg csak 1, akkor meg nem kell húzgálni, mert semmi értelme.
-
zack
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #12266 üzenetére
Akkor felesleges a bumper. Veszel egy fóliát az elejére, esetleg a hátoldalára, és belerakod egy könnyen kivehető puha szütyőbe, esetleg kicsúsztathatós bőrtokba, amikor cipeled.
(#12265) retesz147
Engem nem zavar, ezért nem is kerestem rá megoldást, de majd megnézem. Ha van megoldása, a beállításokban lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #12262 üzenetére
Nekem semmi bajom sincs vele. De ha már bumper, akkor célszerű hátlaposat nézni. Persze kinek mi. Nekem tok és fólia nélkül van, ha nem mászkálok. Így a legszebb.
-
zack
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #12260 üzenetére
Bolti garis ára 102-105 körül mocorog, magyar garival 120k környéke. Használt 1-2-3 hónapos példányokat pedig 80-90k között lehet beszerezni. Az enyém magyar garis, és 87k volt 2 hónaposan.
Bumpert nem ajánlom, csak olyat aminek van hátlapja is.(#12258) korpicschess
Teljes áron 3,5k. Minőségi cucc. Minden erre alkalmas hardveren nagy élmény a használata.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz FearTomi #12255 üzenetére
Én már mindenből Next-et használok. Nagyon profi a Go Dev Team. A Next Launcher is jó befektetés volt. Szinte heti 1 frissítés, azonnal megoldják a felmerülő gondokat, pofozgatják, bővítik, csinosítgatják folyamatosan. Kissé drága, de egy launcher-t nem 1 hónapot használsz, és utána letörlöd, mert kijátszottad.
Akinek van rá affinitása, most akciós...[link](#12256) C.Brigante
Elhiszem. Volt más korszakod is, emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Próbáljátok ki az új Next Browser-t. Jó cucc, és ingyenes.
-
zack
nagyúr
válasz C.Brigante #12233 üzenetére
Milyen ROM és kernel?
(#12234) gery2123
Nálad?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Most 15h készenléttel 1h50p kijelzőhasználatot bírt. Ez már annyira nem rossz, de azért kicsit több kijelzővel jobb lenne.
-
zack
nagyúr
Pedig a 3G/HSPA az kell. 5 óra kijelzőidő...De mennyi készenléttel? Én is tudok 5 órát produkálni 6 óra készenléttel.
-
zack
nagyúr
válasz forintuser #12224 üzenetére
Gondoltam erre is, de előtte érdekelne kinek mennyi. Ha nem számottevő a különbség akkor tök mindegy.
-
zack
nagyúr
Nem tudom kinek hogy bírja az aksi, de ez a 10h készenlét 2-3 óra kijelzőhasználattal nagyon karcsú.
-
zack
nagyúr
Legközelebb azért ha ajánlsz valamit, közöld már, hogy az összes komment kínai vagy japán hong kongi.
-
zack
nagyúr
válasz TomPack #12208 üzenetére
Szerintem a qualcomm-os változat komoly driver problémákkal küszködik... Szerintem tökéletes sosem lesz.
-
zack
nagyúr
válasz mcsabi84 #12163 üzenetére
A szerelem egy dolog. A 10h készenléti idő 2h50p kijelzővel meg egy másik. Lehet én is felpattintom a Boat-ot ha már egyszer megvettem. 13-14h készenléti idő minimum kellene...
-
zack
nagyúr
válasz Cseri0058 #12129 üzenetére
Ha a szoftverezés nem segít akkor első körben próbáld ki egy másik töltővel. Ha azzal sem lesz jó, akkor másik aksi, és ha ez sem segít akkor szerviz. Mert akkor lehet töltő sor csere fog kelleni.
De a leírtak alapján ez szoftveres hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Szerinted E07K vagy E17? 7k a különbség. Egyik se éri meg, szóval az ár ilyen szempontból mindegy.
-
zack
nagyúr
válasz zorromoto #12111 üzenetére
Szerintem tök jó a Chrome. De a Boat Browser se rosszabb, ez is tény. Ez a kettő a legjobb, a többi egyéni preferencia kérdése.
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #12100 üzenetére
Akinek esetleg kell a FiiO E11-em, jelezze és eladom. Megveszem ezt az E07-et.
-
zack
nagyúr
válasz pityaa23 #12092 üzenetére
E11. Azt megúszod Hong Kong-i beszerésből 12k környékén.
(#12093) cukrosleves
Félreértés ne essék, ne megbántani akarlak, de akinek fontos az audio rész, és van hozzá füle, a gyári vackokat ki sem bontja. Szerinted egy telefonhoz csomagolt füles milyen minőség? Megmondom. Xar. Azzal sosem fogsz olyat hallani amit egy akár 10-12k Brainwavz fülessel. A 20-30-40-80k körüliekről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz leslien #12058 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy a rabláncos függő S4 nem fog annyit érni, és eladhatatlan lesz annyiért mint a független magyar garis példányok. Én pl S4-et biztos nem vennék szolgáltatósat, még ha kapok letiltás elleni garanciát akkor sem. Tehát csak akkor cseréld, ha meg akarod tartani. Viszont annyira új, hogy nem tudni hogy ezek a jelenlegi lagok, akadások egy kiforratlan szoftver eredménye, vagy valami drivernek, hardvernek köszönhető, ne adj isten egy technológiai hibának. Az I9500 Octa-s verzió már most jó, az I9505 meg keményen botladozik.
Én még nem cserélnék. Új Nexus nem lesz idén remélhetőleg, és a Telenor kínálatában is jó ideig ott lesz az S4, szóval én mindenképpen várnék, és nem kapkodnék. 4 hónap múlva se fogod kevesebbért eladni az N4-et, illetve nem annyival kevesebbért, mint amenyivel ez idő alatt csökkeni fog az S4 ára. Szerintem őszre be fog kacsintani 150k környékére a magyar garis független.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz pityaa23 #12039 üzenetére
Lehet az a fő gond, hogy meg kellene nézned mit mivel dugsz össze, nem csak úgy a vakvilágba mindent összekötni mindennel, majd kijelenteni, hogy xar.
Esetleg nem az lehet, hogy az 595 50 Ohm impedanciája túl sok egy mobil eszköznek mobil erősítő nélkül, és ezért kevesek a mélyek? 50 Ohm-os fejest erősítő nélkül egyik mobil eszköz sem tud meghajtani, ezért tűnik vékonynak a hangja, főleg a mélyeket tekintve.
Ezekkel azért nem árt tisztában lenni mielőtt valamit tesztelsz, és kijelented hogy nem jó.Ha jársz a 13.ker-ben és beugrasz, dugjuk össze a fejesedet a FiiO E11 mobil erősítőmmel, és úgy nézzük meg. Elképzelhető hogy merőben mást fogsz hallani mint eddig.
-
zack
nagyúr
Akkor nagyon úgy tűnik, hogy a véleményem meg van erősítve.
iPhone-on nekem vékony volt a hangzás IE8-cal. IE8 + N4 jóval testesebb kerekebb egészt ad mint az iPhone.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nincs itt a közelemben i5 de szerintem i5 és N4 kb egy szint. Note2/S3 és Wolfson ide vagy oda, voltak sziszegések...Itt semmi sziszegés. A kimeneti hangerő kicsit lehetne bikább, de alapvetően nekem pont elég, bár másoknak ez lehet már eleve sok.
Kárpótol a részletesség, nem harsány, és tolakodó, de kellően izgalmas a zenehallgatás az N4-el.ui: Octa-s S4 Wolfson DAC-jára lennék kíváncsi mit tud.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Most tesztel a zenei részt. Neutron Player + IE8. (Dither on, audiophile resampling, 64bit rendering)
Mit mondjak. Szerintem hozza, sőt át is lépi a Note2 Wolfson szintet. Mi több, ez még a Sony NWZ-S618F et is megpofozgatja.
Jól látom? Ez dohog benne? PCM1754
Számomra az utóbbi idők egyik legnagyobb meglepetése.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #11976 üzenetére
Egyelőre ami azonnal szembetűnő volt, az a gamma és színek korrekt helyükre rakása a többihez képest.
-
zack
nagyúr
válasz RECSKA #11972 üzenetére
Azért nem vagyok könnyű helyzetben. Új kütyük, mindkettőre a legjobbat akarom, és hát mindenki azt ajánlja amit használ, mert az a legjobb. Nincs is ezzel gond, ezért is próbálgatom őket. Matr1x-ból a GPU OC-s verziót tettem fel, aztán majd kiderül hosszútávon hogy milyen. Franco-nál, Semaphore-nál Faux-nál jobb az biztos. Faux pl 2 percig volt fent. Play letöltés elindult WiFi-n de csak futott a csík, és nem kezdte el a letöltést.Antutu GPU OC-s változattal: 20866p.
-
zack
nagyúr
Tyühűűű Ez a Matr1x kernel mennyire tuti!
-
zack
nagyúr
Tedd fel a Modern Combat 4: Zero Hour-t.
Én ha melegedést tesztelek, ezt használom. A Nota 2-ben csak Mali 400 van, de 30p után a kijelző felső harmadát már kényelmetlen volt tapicskolnom a hüvelykujjammal úgy átforrósodott.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Mi a búbánatot csináltok ti a Google Earth-ön hogy ennyire fontos? Uninstall, aztán 1-2 hónap múlva 2-3 frissítés után ismét kipróbálni, ha nem élet az élet nélküle.
-
-
zack
nagyúr
Srácok használ valaki OTG kábelt? Nexus 7-en működésre bírtam, látja az NTFS-t FAT32-öt is, de itt hiába telepitem fel az XDA-s zip-et nem érzékeli. Ötlet?
-
zack
nagyúr
válasz korpicschess #11818 üzenetére
Mindjárt jönnek a trollok.
-
zack
nagyúr
Nem mindegy ki kezdte el összehasonlítani? Nem lehet leírni egy szubjektív véleményt, mert mindig van 3 ügyeletes troll aki egyből jön védeni a mundér becsületét? Szerinted én mikor megyek S3-S4 topikba védeni az N4-et ha szidnák? S3-mat akkor is szidtam, amikor Note2-öm volt. Érdekes, oda nem jöttél trollkodni.
-
zack
nagyúr
válasz Cyberpunk #11779 üzenetére
Jó. Csak most már tényleg legyen elég az "off"-ból, pláne "on"-ban.
Ha a Nexus 4 érdekel, akkor szívesen diskurálhatunk még, de S3 témát zárjuk le. A többieknek is tele a töke, teljesen jogosan. Ne kelljen már modinak szólni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
zack
nagyúr
válasz Cyberpunk #11774 üzenetére
Szerinted hány % a júzereknek fogja kitenni fHD tévére a telón levő filmet? 720p telón meg miért is nézne 1080p filmet? Nem igazán értem...
720p film átlag 4-7GB. Egyszerre bőven elég 1db. 24h melóban nézek többet max, de csak extrém esetben.
Egyébként meg aki Nexus 4-et vett, nem biztos hogy filmezik 4,5" látható méreten.
Én is Nexus 7-en oldom ezt meg, eddig meg ugye Note2-ön.
Ha meg nem filmezel, mire nem elég 13GB?A nagy tárhelyes felhasználók többségének pedig sosem volt kihasználva a rengeteg hely. De legalább elmondhatja hogy 16+64GB van telefonon. Minek? 7 filmet tárolni?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz FearTomi #11772 üzenetére
Gondolod az S3-Note2 nem melegszik? Nekem olyan szinten melegedett komolyabb játékok alatt a kijelző felső harmada a proci felett Note2-nél, hogy 30p komolyabb grafikájú játék után már kellemetlen volt a hüvelykujjamnak.
Minden 4 magos így melegszik. Aki az ellenkezőjét állítja az hazudik.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz FearTomi #11743 üzenetére
Ezért oldottam meg úgy hogy Nexus 7 is legyen mellé ami ugye 16GB. Ez így már 32GB. Nagyobb 720p film is gond nélkül ráfér.
(#11744) Cyberpunk
Mert a te véleményed az szentírás? Leírtam a tapasztalataimat. És igen. Az S4 az katasztrófa volt. Annyira.
A sAMOLED-del meg semmi bajom. Én szerettem azt is. Tehát nem kell a számba adni olyat amit nem írtam.
A "neked sem a kedvenced" és hasonló megfogalmazásokkal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest